princesswhitewolf Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 14:00 Daje bardzo duzo atrakcyjnych watkow wojennych. Taka szczypta adrenaliny! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 22:48 princesswhitewolf napisała: > Daje bardzo duzo atrakcyjnych watkow wojennych. Taka szczypta adrenaliny! Dajesz dużo fajnych przemyśleń .Ale mało jesteś doceniana na tym forum .Jakaś zawiść i zazdrość ,że Ci się powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 14:18 Nietuzinkową osobowość oraz obiekt fascynacji, często niezdrowej Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:30 Wydaje Ci się. W obu przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:58 boze znowu ten Smerf Maruda... bergamotka jest nietuzinkowa bo zawsze wokol niej zamieszanie, Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:06 A ty znowu nie rozumiesz, ale był czas przywyknąć Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 21:55 No fakt że się nie da przywyknąć . Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 14:31 Doceniam wasze poczucie humoru oraz zostawiam wyjątkowo dużo emotikonów! 😂 (odkąd moja 70 letnia matka nauczyła mnie ich używać, pokochałam i nadużywam z, rozkoszą! 😜) Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 14:37 A przecinki w niewłaściwych miejscach to już, niestety, wrzuca mój chiński telefon. A jako, że go obsługuję szybko i bez okularów, to wychodzi jak zwykle 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 14:44 Lewackosc, pikajacoserduszkosc, emigranctwo & takie moze basic humanity ... for better or worse Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 14:48 A,ja muszę Ci powiedzieć, że bardzo lubię czytac Twoje posts, tylko muszę mieć na to czas, aby się w nie wgłębić i rozbić na mniejsze kawałki do przyswojenia. A,nie zawsze ren czas mam, więc może byłabyś uprzejmą,chociaż dzielić dłuższe wypowiedzi na akapity? Z góry thanks😉 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:30 For better, zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:38 Bi ty to jesteś taką ciocią z Ameryki, którą każdy by chciał mieć, ale nie każdy zasługuje 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 14:48 Ja tu nie przychodzę dawać tylko brać . Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:14 po zastanowieniu, chyba absolutnie nic ps cos mi mowi, ze wątas bedzie silnym kandydatem na wąt roku 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:18 A kocie rady to nic? (nawet jak się nie zgadzamy co do suchej karmy ) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:24 e, tam, wg co niektorych forumek, zadna ze mnie kocia 'znawczyni' i moje rady mozna 'o kant.. rozbic' czy jakos tak 🤣🤣 bo nie mozna sie we wszystkim zgadzac Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:02 No jak nic! Miło jest czytać bratnią duszę, kociarę. Kiedyś zamówiłaś dla mnie puszki dla kotów wolnozyjących, pojadły sobie. No i przez Ciebie myślę o tych lekrezetach . Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 19:40 Dajesz dobre rady w temacie kotów i super kocie fotki! I jeszcze, przyjemnie się z Tobą gawędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:25 Hello, no matter co dajesz forum, mnie dajesz zawsze wspomnienia z Patagonii - jednej z the best trips so far Ile razy widze Twoj nick, znow widze Ushuaia, Tierra del Fuego, Perito Moreno, Yendegaia ... Gracias amiga Cheers. PS. And other level, wspomnienie unforgettable dyskusji z Princess o twarogu Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:40 Ech, ja z Tierra del Fuego przywiozłam mojego starszego syna, więc mam ogromny sentyment Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:54 taje napisała: > Ech, ja z Tierra del Fuego przywiozłam mojego starszego syna, I to sa wyznania, ktore zawsze budza we mnie jakiegos malego brzydala zazdrosci Wszystkie moje dzieci were created na naszej swojskiej ontaryjskiej ziemi pod jakims namiotem, nothing exotic Gdy ematki share gdzie po swiecie te swoja dziatwe powolaly do zycia to mi sie przypomina moj dziecinny zachwyt (z odrobina niedowierzania) tym, ze przyjaciolka mojej matki urodzila sie we Wiedniu Przasny PRL, szare rajtki zwijajace sie na kostkach w obwazanki, serdelowa w miesnym i Dobranocka o 19:20, a przede mna siedzi pani, ktora sie urodzila w prawdziwym Wiedniu Jak z bajki Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:09 Ja tam trochę zazdroszczę każdemu, kto począł swoje dziecko w sposób konwencjonalny a nie pod narkozą i z maską tlenową na twarzy. Więc nie masz tak najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:41 Wszystkie dzeci sa nasze - global village Super, ze sie udalo ... one way or the other! Proud of you ❤️ Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:03 Chcę ten wątek o twarogu 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:09 prosze bardzo zachowalam go sobie, z sentymentu gdzy to byla moja pierwsza jatka z prince 🤣 teraz juz nauczylam sie ucinac forum.gazeta.pl/forum/w,567,172466405,172466405,Emigrantki_czego_wam_brakuje_zywnosc.html#p172470903 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:02 Piękne zdjęcia kotów i wiedzę na temat kociego zdrowia i behawioru 😽 Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:24 A mnie dajesz mnóstwo rad dobrych, odprysk Twojej pomocnej natury: filmu, kuchnia, nawet kubek termiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:32 Jak to nic? A polecanie torebek? Super rady dla piekących? Adresy sklepów herbacianych? Opowieści z końca świata? Zdrowy dystans? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:59 o gotowaniu da sie z toba pogadac. I krople do oczu poradzisz. Poza tym ladnie sie denerwujesz lol Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:08 nawet namiastki moich w..w nie odczulas Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:36 Jak mawiał pewien dystyngowany pan, do swej nie mniej dystyngowanej małżonki, w szczytowej fazie zajadłej kłótni - "mylisz, się kochanie"😲 Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:19 Nie wdaję się w dyskusje i szarpaczki. Sporo mnie to kosztuje, bo jestem niestety dość porywcza, impulsywna, w kłótni używam wszystkich środków zatem potrafię być wtedy podła, chamska i wulgarna. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:21 Głównie konsumuję. Poza tym nie przywalam się, nie dzielę guana na atomy i omijam jateczki, ale to akurat może być plus ujemny z punktu widzenia części forum. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:30 Chyba tej niezrównoważonej części forum 🙄 Guanoburze rozwalają każdą dobrą zabawę... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:36 trampki-w-kwiatki napisała: > Chyba tej niezrównoważonej części forum 🙄 > Guanoburze rozwalają każdą dobrą zabawę... Sobie wypraszam 😛 Lubię gooovnoburze ale raczej czytać, nie brać w nich aktywny udział. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:41 Najlepsze są takie zupełnie absurdalne o jakiś problem z kosmosu. Bo gdy forumki zaczynają sobie wyciągać jakieś zaszłości i sprawy osobiste to potrafi się zrobić nieprzyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:00 wlasnie np. dzis o roszponke a niedawno o nabial lol Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:29 borsuczyca.klusek napisała: > Najlepsze są takie zupełnie absurdalne o jakiś problem z kosmosu Urocza dziś byla ta o kapciach i majtkach! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:31 Nie lubię nawet o kapciach i majtach a co dopiero takich z wycieczkami osobistymi 🙄 Zawsze wtedy czuję, że gdzieś we mnie umiera mały kotek. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:33 Ale tam nie było prawilnej gównoburzy, tylko takie miłe, absurdalne komentarze, zerknij! (Żadnych umarłych kotków Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:35 No dobra, to nie była jatka, wszystkie kotki żyją, ale za to majty posikałam przez was 😂😜 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:58 A widzisz, mówiłam! (Ale zdjęłaś jak...?) Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 23:51 annaboleyn napisała: > A widzisz, mówiłam! > (Ale zdjęłaś jak...?) Kapcie? No jasne! 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 22:19 borsuczyca.klusek napisała: > Najlepsze są takie zupełnie absurdalne o jakiś problem z kosmosu. Bo gdy forumk > i zaczynają sobie wyciągać jakieś zaszłości i sprawy osobiste to potrafi się zr > obić nieprzyjemnie. A na innych forach to samo .Nawet wiesz jakich .Faceci też nie lepsi .Ale kobiety wymiatają .Nawet wiesz jakie . Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 22:50 I rady stomatologiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 22:51 black_magic_women napisała: > I rady stomatologiczne! Tzn. dajesz Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:35 Teraz malo ale lata temu wiele osób pokrzepilam moimi historiami. Wiele lat byłam rozpoznawalna ☺️Niestety zapomniałam hasło, tzn zmieniłam telefon i jestem teraz slatynka ☺️Anonimowa Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:44 Od kilku lat coraz mniej, za dużo agresji, frustracji, nie chce się pisać, dzielić.Bardzo polityczne uwarunkowania, wspierane przez admina. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 22:46 Sto procent racji .Kółko wzajemnych powiązań . Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:47 Testuję na sobie kosmetyki, lokalne restauracje i książki, i opowiadam o tym w adekwatnych watkach. Zdecydowanie więcej biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:52 Troling najlepszej jakości oraz tępienie idiotyzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 15:59 Na początku pomyślałam że nic ciekawego, ale przecież ukułam „sandałowy dżihad” i zachowałam kultowy cytat z Rikiego dla potomnych. Więc to nie jest tak, że tylko biorę i nurzam się w fajnościach wymyślonych przez innych. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:05 ekstereso napisała: > pozytywnym wkładem w społeczność. Otóż ja: > 1. Dzielę się empatycznym nastawieniem do nastolatków > Pamiętam jak kiedyś pięknie pisałaś o swoim Synu, o wspieraniu go. I choć mój jest z 10 lat młodszy, to wiele z tego wyniosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:16 Ty masz prawie rówieśnika z moim! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:08 Wzmacniam forumki i daje im radość. Po prostu opisuję swoją dzisiejszą rzeczywistosc, a one mówią same do siebie: jprdl, dobrze że to nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:13 Wiesz że nie. Ja Ci bezustannie współczuję, lilio. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:26 A kto nam daje zdjęcia jedne z piękniejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:35 Trzymaj się lilio. Bardzo lubię Cie czytać ale nie z powodu, który wymieniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:07 Dzieki, moje wspaniałe dziewczyny U mnie.niestajaco xujnia. Ale słuchajcie- tak! Za 9 dni i 8 godzinWYJEZDZAMY! To będzie najszalensza podróż, bo.najpierw odstawiamy tate na.oddzial rehabilitacyjny ( gdzie.moga mu.bardzo pomoc), a stantad GALOPEM. z psem do kliniki, gdzie psi ortopeda zrobi jej dodatkowebadania i wraz z konsylium.zdecyduje o tym, co dalej. Są dwie opcje terapeutyczne. Lub żadna. Ale.o "żadnej niemyslimy, tak? Wiecie co? Ja czuję normalnie ekscytacje. Bo.oddam swoich chorych pod dobra, profesjonalną opiekę i będę.miala DOBE. Dobę bez tabletek, opieki, nadskakiwania, karmienia, pojenia. Dobę.bez tego dławiącego strachu, czy niczego nie zaniedbałam. Jestem zmęczona odpowiedzialnością. Mój czterodniowego urlop to była totalna porażka, gdzie pp.powrovie zastałam zgliszcza . Wiec- oddaje ich na trochę tam, gdzie ( raczej) krzywda się nie stanie. I hope... Dzięki za dobre slowa. Pomyślcie o.mnie serdecznie w pierwszym tygodniu października Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:11 Trzymam kciuki, żebyś odpoczęła i zrobiła coś dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:56 To będzie dobry czas. Ja bardzo w to wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:01 taa tez cie lubie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:01 Lilio.z.doliny. Marcela dawno nie było. A poza tym to wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:13 A jak.lubicie zdjęcia Mój pies , który ma problemu z łapami, dostał takie coś. I gramy w grę I.ona zawsze wygrywa ( ze sobą) I piłeczką też się bawimy troszke Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:19 Cudna jest niezmiennie. Mimo wszystkich dolegliwości. I Lilia, wiesz, że to nie tak, że wcale się nie cieszymy, że to nie u nas te plagi egpiskie? Współczujemy i z całych sił trzymamy kciuki. Za wszystkich domowników. Na 2 i na 4 łapach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:26 Danielo, dziękuję. To, co napisałam, to taki cudzyslow. Ale ogólnie to się czuje ulgę, że wiesz... W pewnym.momencie trójka członków najbliższej rodziny będzie wcszpitakach. Teraz już pozostaje mieć nadzieję, że nie popyerdolimy tych szpitali i, dajmy na to, mój ojciec, nie skończy u weterynarza. A to jak w tym kawale. - i co pan mysli o tych moich wynikach, panie doktorze? . - Dobrze, dobrze, dobrze.. - Ale co dobrze? - Dobrze, że to nie są moje wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:30 🤣 Ja to nawet widzę oczyma duszy mojej, jak wieziecie Szanownego Tatę do kliniki weterynaryjnej. Znając (wirtualnie) jego poczucie humoru - miałby z tego niezły ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:34 No i sądząc po częstotliwości jego odzywania Sie, to weci mogliby się jarnąć dopiero po operacji On by po prostu się zgodził na endoproteze tylnej łapy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:15 Danielo, żałuj że nie znasz szanownego ojca osobiście! 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 19:32 lilia.z.doliny napisała: > Danielo, dziękuję. To, co napisałam, to taki cudzyslow. Ale ogólnie to się czuj > e ulgę, że wiesz... > W pewnym.momencie trójka członków najbliższej rodziny będzie wcszpitakach. Tera > z już pozostaje mieć nadzieję, że nie popyerdolimy tych szpitali i, dajmy na to > , mój ojciec, nie skończy u weterynarza. Uwielbiam Twoje poczucie humoru i autoironię. Wyślę dobra energię na początku października. > > Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:34 Homohomini, będziemy grupowo czekać na te energię Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 16:28 Nie daję nic. Fotki psów ukochanych co najwyżej. Biorę zaś masę przepięknych widoczków z różnych miejsc mniej lub bardziej wakacyjnych oraz ogrodowych. Podziwiam spacery Marusi. To forum to nałóg, jak papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:02 oj przestan. Malownicza postac jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:06 Ostatnio szaro - bura. I zmęczona. Moja przyleciała i.. się rozchorowała na zapalenie płuc. Bilet powrotny jej najstarsza przebukowała na za miesiąc, bo przecież nie puszczę jej teraz do domu, najpierw musimy mieć pewność, że będzie zdrowa. Ale dobra - pochwalę się Zaczęłam normalnie wchodzić po schodach! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:27 Rosa! Jakie to na forum się zaczęły.objawiac sukcesy To czekamy na kolejnych wspinaczy Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 10:36 Nieprawda. Jestes dowodem na to, ze można sie zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 00:03 Oj nie! Dajesz dużo trafnych rad. Właśnie przejrzałam wyszukiwarkę i piszesz bardzo mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:06 No a piękne zdjęcia psiaka i kociaka? Aż się gęba sama człowiekowi śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:11 A króliki? Kot? A PIES? A krajobrazy? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 17:59 Niestety chyba nic. I faktycznie, najfajniej się czyta te osoby, które z siebie coś dają, czy to pozytywne nastawienie, czy to mądrość życiową czy sensowne rady. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:55 Ja lubię Cię czytać, więc dajesz ciekawy wsad obyczajowy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 08:24 Ooo poczułam się, jak ktoś ze skansenu . Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:12 Dajesz autentyczność. O czym byś nie pisała jesteś prawdziwa, nawet jak się kompletnie z Tobą nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:02 Hmmm w moim przypadku to chyba coś a'la "lwia spółka" Ja nie wnoszę nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:06 Pomijając wiele innego: a koreańskie seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:21 Faktycznie, o nich nie pomyślałam W razie czego to służymy pomocą (uczestniczki koreańskiego wątku). I możemy polecić koreańskie, chińskie, japońskie, tajwańskie i tajlandzkie seriale, sensacyjne, romantyczne, kostiumowe, thrillery, dla dorosłych , komedie i kryminały. Na dobrym poziomie i z dobrymi aktorami. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:14 Wnosisz. Piszesz o takim fajnym zwyczajnym życiu, w najlepszym znaczeniu słowa „zwyczajne”, codziennym i fajnym. Lubię czytać. No i nie zapominajmy o zdjęciach kaczej rodziny. I masz swira na punkcie bombek choinkowych Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:04 1. Insider's view na proces sprawdzania matur. 2. Czasem wymianę doświadczeń z pokrewnymi hobbystami i tu dla Ciebie, Ekstereso, od czterech dni obiecane akwarelki. Ten nowy Lapis Lazuli jest w lewym dolnym rogu i jak widać nie jest turkusowy - dla porównania dałam od góry turkusy. Trzy górne to turkusy kobaltowe, dwa środkowe dwie mieszanki na bazie błękitu ftalowego, a w jednym rzędzie z Lapis Lazuli są takie cieplejsze kobalty i moim zdaniem do nich on jest najbardziej zbliżony. Opisy spisane z karty angielskiej, G - granulujący, MG - średniogranulujący, HS - wysokobarwiący, S - barwiący, MS - średniobarwiący (w sensie jak łatwo go z papieru usunąć). Kwadraciki to stopnie przezroczystości, z zastrzeżeniem, że Szmal moim zdaniem lubi przezroczyste i przeważnie półkryjący u niego jest jak półprzezroczyste u innych producentów. Wciąż nie ma tubek na razie, tylko kostki i dla niektórych kolorów półkostki. Papier jest Paperconcept Watercolor, 100% bawełny, tłoczony na zimno - szczerze polecam, bo jak na czterostronnie klejone bloki bawełniane cena jest śmieszna, a zachowuje się bardzzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:09 Dziękuję Asiu. Niebo w letni poranek. Ja tak zaczynam się bawić tylko. Ale z polecajki papierowej skorzystam. Ty jeszcze nam dajesz trochę wglądu w duszę porządnego do szpiku kości człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:14 Dla mnie bardziej góry w oddali, jeżeli poranek, to zachmurzony - to zdjęcie wyszło trochę za blado i bardzo bardzo minimalnie za zielono, ale naprawdę tylko troszkę, głównie Cobalt Coelin Blue jest za zielony. Dzięki za ciepłe słowa, ogólnie mam wrażenie, że trochę się nas tu porządnych babek zebrało. Jak koło kobiet z "Dziewczyn z kalendarza" Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:15 Asia, Ty w wnosisz człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 22:54 panna.nasturcja napisała: > Asia, Ty w wnosisz człowieka. Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 15:49 panna.nasturcja napisała: > Asia, Ty w wnosisz człowieka. I świetnego nauczyciela. Z szacunkirm i sympatią dla uczniów i zaangażowaniem w pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:23 O boże te kolory, chcę kiecki, swetry, koszule i pidżamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:23 co daję? całą moją sympatię!!! bez Was byłabym inna, chyba tak niefajnie inna. może daję komuś powód do wyżycia się, gdy piszę o tym, co myślę. daję moją szczerość, gdy piszę o moim życiu. ale w sumie Wy dajecie mi więcej. aż dziwne to powiedzieć, ale jesteście mi bardzo bliskie, bliższe, niż niejedna osoba w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:35 Steff. Twoja szczerość to mega coś tutaj. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:12 :~) szczerze? wymyśliłam taki "uśmieszek" bo nie umiem wklejać emotikonek... Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 15:00 No tak. Wieeeeki temu napisałaś jeden z najmocniejszych jakie czytałam ever postów na Kobiecie na temat swojego rozczarowania ze nie zaszłaś w ciążę. Do dziś go pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 23:55 O, Stefka. Lubię Cie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:36 - Jedno z forumowych powiedzeń - informacje i strategie dotyczące ADHD - wykminianie braku logiki i konsekwencji w trollowych opowieściach (tak, wiem, wielu osobom to przeszkadza ale co poradzę, muszę bo się uduszę) Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 18:47 Ja Cię bardzo lubię czytać. Te coraz to nowe nicki to dla zmylenia czytelników? Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 19:30 taje napisała: > Ja Cię bardzo lubię czytać. I nawzajem > Te coraz to nowe nicki to dla zmylenia czytelników? Szukam takiego co będzie wyrażał moją osobowość niczym wężowa kurtka w "Dzikości serca". Ten obecny wyraża dość dobrze, ale nie tę część która lubię Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co dajecie na forum? 23.09.23, 20:29 muszebosieudusze napisała: > - Jedno z forumowych powiedzeń Które? > - wykminianie braku logiki i konsekwencji w trollowych opowieściach (tak, wiem > , wielu osobom to przeszkadza ale co poradzę, muszę bo się uduszę) Haaa) > Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 08:28 > > - Jedno z forumowych powiedzeń > > Które? ja wiem - ale nie wiem, czy autorka chce sie przyznac? jedno z najbardziej popularnych i lubianych i przypisywanych regularnie komus innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 10:34 Które, które? Nicki poprzednie znam, ale nie wiem, o jakim powiedzeniu mowa. Bo chyba nie to o ofiarach? Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 14:53 Nie, ofiary to Triss. To o pierdzeniu i twierdzeniu 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 15:03 Oo, ja myslalam, ze to Triss! Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 11:34 kura17 napisała: > ja wiem - ale nie wiem, czy autorka chce sie przyznac? Ja nie wiem które, ale bida tubka z Rossmanna jest moja i nie oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 08:37 muszebosieudusze napisała: > - Jedno z forumowych powiedzeń > - informacje i strategie dotyczące ADHD > - wykminianie braku logiki i konsekwencji w trollowych opowieściach (tak, wiem > , wielu osobom to przeszkadza ale co poradzę, muszę bo się uduszę) > a to już wiem jaki był Twój poprzedni nick Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Co dajecie na forum? 24.09.23, 15:06 ja ich miałam kilkanaście i ten nie jest ostatni Odpowiedz Link Zgłoś