Dodaj do ulubionych

Nagroda dla kelnera

12.10.23, 07:52
Kawa z rana jak śmietana, kelner wygrał walkę pojechał na Bali, hej!

www.plotek.pl/plotek/7,154063,30289741,magda-gessler-wybaczyla-piotrowi-adamczykowi-odniosla-sie-do.html#s=BoxOpImg11
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 08:24
      Czuję wyraźny riki_i vibe 🙄
    • heca7 Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 08:31
      Kelner pojechał do Brazylii wink
    • geez_louise Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 08:37
      Biedny Adamczyk. Ona do końca życia nie przestanie chwalić się tym, że z nim spała. Papież toy-boy.

Serio, to jest koszmarne uczucie. Też trafiłam na takiego gadułę. Z jednej grupowej imprezy i kilku propozycji kolacji z których z ulgą się wymiksowałam, po latach w jego opowieściach zrobił się płomienny romans i największa niespełniona miłość mojego życia. Co mam nadzieję, że już wszyscy zapomnieli, to pojawia się ktoś nowy, świeżo uraczony historią.
      • borsuczyca.klusek Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 08:47
        To powinno być karalne 🙄
    • szmytka1 Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 08:51
      Jakie to niesmaczne.
    • shellyanna Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 09:10
      Do Brazylii pojechał, a nie na Bali big_grin
      • sueellen Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 09:12
        My bad. Na Bali pojedzie w następnym odcinku 😅☀️😎
    • ichi51e Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 09:15
      O Boże swiety jakie to niesmaczne…
      "Moje koguciki – przepraszam: dwóch rycerzy aspirujących do zdobycia mojego serca, postanowiły rozstrzygnąć spór między sobą i kwestię pierwszeństwa w spektakularny i definitywny sposób. Pojedynkiem na pięści. Ostatecznie zwycięsko z tej rywalizacji wyszedł Kelner, a dla Aktora porażka była chyba tak nieznośna, że tego wieczora ostatecznie zakończyliśmy wszelkie relacje intymne, a nawet znajomość. Nagrodą dla Kelnera był tygodniowy urlop u mego boku w Brazylii"

Jezu się nie odzobaczy…
      • szmytka1 Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 09:22
        Ta kobieta nie ma żadnego poczucia żenady.
      • sueellen Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 11:04
        Jak nie zakładam plotkarskich wątków tak ten fragment przeczytalam pijąc kawę w łóżku i aż sobie kołdrę poplamilam z wrażenia.
    • arthwen Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 13:13
      I to jest piękny, po prostu piękny argument w dyskusjach: dlaczego nie lubię Magdy Gessler.
      Po prostu ta kobieta nie ma w ogóle poczucia żenady.
      Adamczykowi w sumie zaczynam współczuć, chociaż też ma różne rzeczy na sumieniu, ale trzeba przyznać, że nie ma chłop w życiu szczęścia do byłych.
    • misiamama Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 13:16
      myślałam że to któryś z Sowy przytulił milion od Mentzena a tu takie rozczarowanie
    • eliszka25 Re: Nagroda dla kelnera 12.10.23, 13:42
      Żenada 🤦🏼‍♀️. Takie wyznania, to nas bawiły w podstawówce 😳

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka