Dodaj do ulubionych

Idzie nowe...

• imponderabilia22 Re: Idzie nowe... 16.10.23, 16:05
      mama.kasi18 napisała:

> Ale czy lepsze? Coś czuję że za niedługo będzie płacz......płacz emerytów jak n
      > ie będzie 13, 14, 15.....płacz jak zabiorą/ ograniczą 500+/800+.....płacz jak p
      > aliwo zdrożeje.... płacz jak płace nie pójdą w górę w takim tępie jak szły doty
      > chczas.

No to wtedy jematki się zrzucą🤣🤦🤦🤦🤦
      • marta.graca Re: Idzie nowe... 16.10.23, 16:06
        A do tej pory się nie zrzucały? Pod kamieniem żyłaś?
    • alexandra1984 Re: Idzie nowe... 16.10.23, 17:36
      nie zdazymy nawet plakac w takim tępie !
    • iberka Re: Idzie nowe... 16.10.23, 19:08
      Czekam na realizację wszystkich obietnic chociaż podejrzewam tłumaczenie się działaniem poprzedników smile
      • chococaffe Re: Idzie nowe... 16.10.23, 19:14
        No tak. wina Tuskawink
    • kaki11 Re: Idzie nowe... 16.10.23, 20:31
      😅😅😅
    • buldog2 Re: Idzie nowe... 16.10.23, 22:11
      Ja też czuje tempy ból, pociesza mnie myśl, że przecież nie wszystko stracone. Nasz Ksiądz Proboszcz jest społecznie i politycznie wyrobiony. Powiedział, ducha nie gaście. Trochę szkoda że to było w czasie pożaru i strażacy źle go zrozumieli. Ale będziemy mieć nowy Kościół, właśnie wojewoda razem z proboszczem będą dzielić działki. Bardzo tanie, żeby nie było że PIs chce się dorobić. A jakby na tych innych działkach, na co którejś co najemniej postawić kościół... Byłoby gdzie cały czas spacerować z dziećmi. Od jednego kościoła do drugieg, i dalej, dalej... Och, rosmażyłam się, jakie to cudne...
    • forumologin Re: Idzie nowe... 16.10.23, 22:25
      olakac beda pisory ze juz krasc nie moga
    • taki-sobie-nick Re: Idzie nowe... 16.10.23, 22:40
      Moja osobista emerytka uważa, że te wszystkie dodatki I TAK NIE NADĄŻAJĄ ZA INFLACJĄ, więc de facto ma mniej pieniędzy niż miałaby bez 13 i pisu.

A 800+ niech zabierają. Albo niech ograniczą do najuboższych.
    • afro.ninja Re: Idzie nowe... 17.10.23, 09:45
      Ja bym.wolal obniżenie podatku n8z te osiemset plus. Fajnie gdyby byl wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka