gulcia77 Re: Przyjemności 31.10.23, 17:15 Z bliższych, to na bułkę z upieczonym wczoraj pasztetem (czy to bardzo nieładnie lubić swój własny pasztet?). A z dalszych, to na koncert Marizy w siedzibie NOSPR, w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Przyjemności 31.10.23, 17:17 Dlaczego nieładnie? Mnie się wydaje, że właśnie ładnie jest lubić to, co się samemu tymi recyma ukrecilo. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Przyjemności 31.10.23, 22:17 Ładnie ja pasztetu dawno nie piekłam, ale mam parę rzeczy, które lubię tylko przez siebie zrobione. A rosół kocham tylko mój Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Przyjemności 31.10.23, 17:49 Czekam na sanatorium! Ale sobie odpocznę!!🥳🥳🥳 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemności 01.11.23, 15:29 Dlaczego jeździsz do sanatorium? Czy to nie jest dla chorych/starych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Przyjemności 31.10.23, 19:04 Prawie cały styczeń spędzę na Sri Lance, już się nie mogę doczekać. Do tego na black Friday chcę wreszcie kupić upatrzony zegarek Guessa i przynajmniej jedną sukienkę. No i może jeszcze torebunię. Plus dwa balety w listopadzie i grudniu - Don Kichot i najpiękniejszy balet na świecie - Dziadek do orzechów. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Przyjemności 31.10.23, 19:14 Torebunia ma być ta (dla mnie wielkościowo to akurat będzie kopertówka ) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Przyjemności 31.10.23, 19:12 Czekałam do dziś aż mi wpłynie kredyt na wykończenie domu (kilka ostatnich dużych tematów), bo po tym, jak mnie chłop zostawił wszystko zostało na mojej głowie i portfelu. Teraz czekam aż się rozpoczną prace, modlę, żeby ekipy nie okazały się bandą partaczy. A najbardziej czekam, aż się skończą we mnie pokłady smutku. Obecnie składam się w 90% ze smutku i zupełnie nie jest mi lepiej z czasem, może go za mało minęło Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Przyjemności 31.10.23, 19:31 Minie. Mówię z własnego doświadczenia. Będzie dobrze. Tylko czasu potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Przyjemności 31.10.23, 21:36 Edith a dawno ta rewolucja się odbyła? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Przyjemności 31.10.23, 21:52 No ze dwa miesiące już, powinnam sie chociaż trochę wygrzebać, a wciąż mi strasznie ciężko momentami. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Przyjemności 31.10.23, 22:13 Moim zdaniem to bardzo krótko. Trzymaj się🍁 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Przyjemności 01.11.23, 11:58 madame_edith napisała: > No ze dwa miesiące już, powinnam sie chociaż trochę wygrzebać, a wciąż mi stras > znie ciężko momentami. Minie kochana, minie...ale 2 mce to za mało, ja jeszcze po dwóch latach nie byłam ogarnięta, także daj sobie czas ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Przyjemności 31.10.23, 19:17 Na weekend będziemy mieli najstarszą wnuczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Przyjemności 31.10.23, 19:36 Dziś wieczorem Coco Disneya, jutro wizyta u mojego taty (najpierw cmentarz, potem obiad u taty), około dziesiątego comiesięczne zakupy plastyczne, piętnastego warsztaty plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Przyjemności 31.10.23, 19:37 Czekam na kolejne dzieciory do wystraszenia buuuuu i ich szeroko otwarte oczy,uśmiechy i podziw nad dekoracjami i przygotowaniem-specjalnie dla nich A poza tym-codziennie coś fajnego -dzień bez przyjemności to- dzień stracony 😉 przede mną jeszxze w listopadzie trzy ciekawe wyjazdy związane z moimi zainteresowaniami. Przebieram nogami 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Przyjemności 31.10.23, 20:20 Czekam aż dnia zacznie widocznie przybywać. Siedzę jak jaszczur pod lampą i się doswietlam, żeby nie zwariować. Nienawidzę ciemności. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Przyjemności 31.10.23, 20:41 Czekałam na wyjazd ale raczej nie pojadę...trochę się boję w te rejony. W listopadzie, czekam na spotkanie ze znajomymi, bo dawno się nie widzieliśmy, a później czekam na wyjazd grudniowy poświąteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Przyjemności 31.10.23, 21:50 Aktualnie czekam na rektoskopię, sama przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Przyjemności 01.11.23, 10:39 ekstereso napisała: > Dziś idę na imprezę halloweenową na saunie. Czy impreza hallowinowa na saunie wyglądała tak? > Na co Wy czekacie? Na wiosnę, na lipiec, na wrzesień Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Przyjemności 01.11.23, 14:47 Moje życie to praca, dojazdy do i z, życie rodzinne, ogarnianie dzieci, wieczne sprzątanie i gotowanie i cud jeśli uda mi się przeczytać w nocy z dwie strony książki. Na jakie przyjemnosci mam czekać? W weekend sukcesem jest odcinek z netfliksa. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Przyjemności 01.11.23, 18:04 A partner coś robi, czy tylko ty ogarniasz kuwetę? Odpowiedz Link Zgłoś