zziutka 21.11.23, 09:26 Uważam że za promowanie takiego czegoś powinna być dotkliwa kara. www.pudelek.pl/youtuber-mrbeast-dal-sie-pogrzebac-zywcem-spedzil-7-dni-w-trumnie-pod-ziemia-wideo-6965309295082176a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:24 To prawda ale koleś jest pewnie najpopularniejszym człowiekiem świata dla naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 09:34 W link nie chce mi się wchodzić, ale przecież grzebanie i odkopywanie po jakimś czasie to stara praktyka religijna, chyba derwiszów, ale może chodzi o inne religie. I za co kara? Wszystko już było na świecie, może poza AI. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 09:40 Tutaj jedyną religią była mamona Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:25 a w popisach religijnych to o co niby chodzi? te zakopywania i odkopywania przecież ceremonialne i publiczne, jak świat światem, kapłani żyją z ofiar wiernych, a wierni potrzebują motywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 09:47 Derwiszow chyba nie ogladali na YT. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:24 Odniosłam się do tematu, że "świat schodzi na psy" - pomysł wcale nienowy. Co oglądali to nie wiem, ale przypuszczam, że skądś inspiracja przyszła, wątpię że pomysł zupełnie autorski. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 09:39 Nic nie pobije debila, który specjalnie rozbił samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 09:51 Stop making stupid people famous. Sama promujesz udostępniając. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:11 Pan jest już tak sławny, że jedna ziutka w tą czy w tamtą mu różnicy nie zrobi 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:53 Pierwszy raz o nim słyszę 😂🫣 Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ten świat schodzi na psy 22.11.23, 13:17 Nie ma Cie w gronie jego 212 milionów subskrybentów? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:08 niestety skończyć się to może tym, że ktoś mniej wyposażony w miliony spróbuje się zakopać...i już nie wykopie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:12 Ale to już było 😉 www.rmf.fm/magazyn/news,41158,zambia-pastor-dal-sie-zakopac-zywcem-aby-udowodnic-ze-zmartwychwstanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 10:47 No pomysł jest stary jak świat ( tzn nie wiem dokladnie). Wykop sobie grób, jako idea przewartościowania wszystkiego właściwie, istnieje od wieków. Nie dysponując takimi możliwościami, jak teraz, śmiałkowie spędzali w grobach czas znacznie krótszy, ale za to fundując sobie i innym głębsze doznania. Bez kontaktu, bez pewności co do finału, tracąc szybko poczucie czasu, wynurzali się z piachu jako zupełnie inni ludzie. Podobno zmienia oersoektywe na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Ten świat schodzi na psy 21.11.23, 23:56 Mignął mi tam dobry komentarz: dla współczesnej młodzieży przeleżenie tygodnia w łóżku z telefonem w ręku to żadne wyzwanie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ten świat schodzi na psy 22.11.23, 00:04 Noe nie wiem. Mnie od samego myślenia o tym bolą plecy. A jak iść do toalety? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Ten świat schodzi na psy 22.11.23, 07:47 m.ł.o.d.z.i.e.ż.y. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Ten świat schodzi na psy 22.11.23, 13:02 zziutka napisała: > Uważam że za promowanie takiego czegoś powinna być dotkliwa kara. Za co kara? Za oszukiwanie naiwnych? 😁 Przecież to fałszywka i mam nadzieję, że nikt nie będzie próbował powtórzyć "wyczyn". Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ten świat schodzi na psy 22.11.23, 13:19 Ojwojtek był pierwszy ale wytrzymał tylko 51h Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ten świat schodzi na psy 22.11.23, 14:49 Przypomniał mi się film "buried" z Ryanem Reynoldsem i od razu nie mogę oddychać . Na nastepny czalendż proponuję go zakopać i zostawić. 💀 Odpowiedz Link Zgłoś