Dodaj do ulubionych

Rozkmina urlopowa

31.12.23, 22:12

Właśnie ustawiam sobie urlop no i zabukowalam trochę dni na końcówkę marca..potem długo długo nic..kilka dni we wrześniu i teraz mam zgryz: dłuższy urlop październik czy listopad?
Chodzi mi o to,że zawsze wylatuje gdzieś do Azji, więc raczej pasowałby listopad.. nie wiem właśnie co.lepiej
Obserwuj wątek
    • mikaela84 Re: Rozkmina urlopowa 01.01.24, 11:28
      Co planujesz na wrzesień? Ile dni?
      Brałabym listopad - bardzo depresyjny miesiąc. Pażdziernik - do przeżycia
    • heca7 Re: Rozkmina urlopowa 01.01.24, 11:35
      Trochę długa przerwa między marcem a wrześniem... nie będziesz potrzebowała kilku dni odpoczynku gdzieś po drodze?
      Wzięłabym listopad tylko pytanie gdzie do Azji lecisz? Właśnie, gdzie w Azji już byłaś? Bo tam różnie z pogodą może być...
      • nika_1985 Re: Rozkmina urlopowa 01.01.24, 11:45
        Właśnie nie mam pojęcia gdziem kiedyś byłam Laos Kambodża Tajlandia..listopad i było super.
        W zeszłym roku wzięłam w grudniu i była Kolumbia też pogody da rewelacyjna.
        Nie wiem właśnie czy ten październik czy listopad..bo nie mam sprecyzowanego planu więc chciałabym tak urlop zaznaczyc,żeby w razie czego optymalnie było..i mam rozkmine. Nigdy nie miałam a teraz mam wink. Przerwa się nie martwię bo w sezonie jakoś 4 dni wolne zawsze mi dadzą a typowy urlop nie chce wykorzystywać w sezonie gdzie wszyscy mają wakacje
        • nika_1985 Re: Rozkmina urlopowa 01.01.24, 11:45
          Sorki za literówkę,pisze w biegu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka