Dodaj do ulubionych

A do ubrania

19.02.24, 14:33
co kupiłyście? Jak wygląda wiosenna szafa ematki? Jakieś sukienki? Marzy mi się sukienka dopasowana ale nie obcisła.
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: A do ubrania 19.02.24, 14:36
      Szafa będzie wyglądać jak wiosną 2023, mam wystarczająvo dużo sukienek.
      • majenkirr Re: A do ubrania 19.02.24, 14:40
        Wiosennie to nic, ale kupiłam ten płaszczyk za całe $26 😌
    • mia_mia Re: A do ubrania 19.02.24, 14:52
      Dużo, naszło mnie na wymianę garderoby.
      Z ostatnich dni to dwa płaszcze, szukam trzeciego już typowo wiosennego, 4 swetry, ponczo, 2 paski, 3 pary spodni, trochę biżuterii.
      Szukam torebki, sukienek, białych i szarych jeansów.
      • primula.alpicola Re: A do ubrania 19.02.24, 14:56
        Ejże, posiadam białe dżinsy! Gdzieś.
    • kanna Re: A do ubrania 19.02.24, 15:24
      NIC big_grin bardzo jestem z siebie dumna.
    • szarmszejk123 Re: A do ubrania 19.02.24, 15:25
      Zielone, eleganckie portki do pracy kupiłam oraz zamszowe, czarne legginsy na po pracy.
      Poza tym nic, przerobie sobie to, co już mam z pomocą mojej nowej, zajebistej maszyny do szycia:p
    • pepsi.only Re: A do ubrania 19.02.24, 15:31
      2 małe czarne
      (nie całkiem małe, ale też nie namioty, więc źle nie jest big_grin )

Zamierzam sobie kupić spodnie szerokie w kolorze beżowym lub szarym, takie bardziej eleganckie, albo dresy szerokie. Albo i takie, i takie wink
      • nuta15 Re: A do ubrania 19.02.24, 15:57
        Dzięki rożnym promocjom i wyprzedażom moja szafa wzbogaciła się o kilka rzeczy, dwie bluzki z długim rękawem, koszulę, bluzkę z krótkim rękawem, biały t-shirt, spodnie cargo, jeansową szmizjerke midi i torebkę. Całkiem sporo, ale usprawiedliwiam się sama przed sobą, że wszystko było mi potrzebnesmile
    • ayanna Re: A do ubrania 19.02.24, 20:10
      2 pary skórzanych Converse'ów (szare i czarne) i udało mi się znaleźć białe spodnie wide leg Stradivarius Petite.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka