21mada 19.02.24, 14:33 co kupiłyście? Jak wygląda wiosenna szafa ematki? Jakieś sukienki? Marzy mi się sukienka dopasowana ale nie obcisła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: A do ubrania 19.02.24, 14:36 Szafa będzie wyglądać jak wiosną 2023, mam wystarczająvo dużo sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: A do ubrania 19.02.24, 14:40 Wiosennie to nic, ale kupiłam ten płaszczyk za całe $26 😌 Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: A do ubrania 19.02.24, 14:52 Dużo, naszło mnie na wymianę garderoby. Z ostatnich dni to dwa płaszcze, szukam trzeciego już typowo wiosennego, 4 swetry, ponczo, 2 paski, 3 pary spodni, trochę biżuterii. Szukam torebki, sukienek, białych i szarych jeansów. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A do ubrania 19.02.24, 14:56 Ejże, posiadam białe dżinsy! Gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A do ubrania 19.02.24, 15:25 Zielone, eleganckie portki do pracy kupiłam oraz zamszowe, czarne legginsy na po pracy. Poza tym nic, przerobie sobie to, co już mam z pomocą mojej nowej, zajebistej maszyny do szycia:p Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: A do ubrania 19.02.24, 15:31 2 małe czarne (nie całkiem małe, ale też nie namioty, więc źle nie jest ) Zamierzam sobie kupić spodnie szerokie w kolorze beżowym lub szarym, takie bardziej eleganckie, albo dresy szerokie. Albo i takie, i takie Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: A do ubrania 19.02.24, 15:57 Dzięki rożnym promocjom i wyprzedażom moja szafa wzbogaciła się o kilka rzeczy, dwie bluzki z długim rękawem, koszulę, bluzkę z krótkim rękawem, biały t-shirt, spodnie cargo, jeansową szmizjerke midi i torebkę. Całkiem sporo, ale usprawiedliwiam się sama przed sobą, że wszystko było mi potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
ayanna Re: A do ubrania 19.02.24, 20:10 2 pary skórzanych Converse'ów (szare i czarne) i udało mi się znaleźć białe spodnie wide leg Stradivarius Petite. Odpowiedz Link Zgłoś