Dodaj do ulubionych

Temu, Shein

• wakacje_50 Re: Temu, Shein 22.04.24, 23:24
      Nie dołożę nawet złotówki do tego g..na.

Natomiast mam wątpliwą przyjemność obcowania z rzeczami z jednego z tych sklepów, albowiem osoba, z którą mam kontakt na co dzień, tam właśnie się ubiera oraz tam nabywa prezenty, którymi obdarowuje również mnie.
      Jakość jest słabiutka, ciuchy po prostu brzydkie, plastik-fantastik, kupa śmiecia i tyle. Gadżety nieprzydatne i szybko się psujące.
      Acha, moja fryzjerka zaliczyła mini pożar od suszarki w takiej platformy.

Nie przyłożę ręki do zagłady planety i rozbuchanego konsumpcjonizmu. 90% badziewia z tych sklepów nikomu nie jest tak naprawdę potrzebna.
    • tairo Re: Temu, Shein 23.04.24, 19:37
      Nie korzystamy, a jakby już nam z jakiegoś powodu strzeliło do głowy skorzystać, to nie instalujemy aplikacji, niezależnie iloma darmowymi dronami do tego namawiają.
      Chiny nie mają prawa gwarantującego jakąkolwiek ochronę danych i własności intelektualnej.
      Z tego samego powodu nie korzystamy z tiktoka.
    • konsta-is-me Re: Temu, Shein 23.04.24, 20:21
      Z Shein nie, bo mają okropna jakość.
      Z Temu czy Ali często, z reguły pierdolki, typu rurka do obierania czosnku za 6 zł ( na Allegro identyczna 20zl ) itp.
    • natalyaxx Re: Temu, Shein 21.07.25, 14:35
      Nie, toksyczna tandeta, nie korzystałam i nie zamierzam.
    • szarmszejk123 Re: Temu, Shein 21.07.25, 14:40
      Dwa razy zrobiłam zamówienie na temu, w większości duperele plastyczno-kreatywne dla corki- jakieś wyciory kolorowe, naklejki-oczy, tego typu duperele które tam praktycznie nic nie kosztują za duże ilości ( za 200 par oczu chyba z 60 centów płaciłam. In action identyczne w ilości 20 1€-1,50)
    • mariola233 Re: Temu, Shein 21.07.25, 15:01
      Z temu korzystam, kupuję biżuterię bo mają piękną a i opaskę na zegarek kupiłam już parę razy i są super, skarpetki mają super jakościowo, szkiełko na telefon ochronne, etui na telefon, mają tanio i fajne
    • przepio Re: Temu, Shein 21.07.25, 15:33
      Kupiłam w Temu gadżety na 80- tkę teścia- jakiś baner, obrus, serwetki, balony.. kosztowało niewiele, a w międzyczasie obskoczyło ze trzy imprezy seniorów u znajomych.
      W vinted kupiłam sukienkę, ktora okazała sie być z shein. Nie jest zła, ba...nawet mogę napisać, że jest całkiem ok.
    • marileskrzys Re: Temu, Shein 21.07.25, 15:38
      Tak, ale tylko jak jest coś ciekawego do kupienia. Wyskakują mi reklamy temu ze złotymi sedesami, firankami i ozdóbkami na sedes, jakimiś plastikowymi głowami, złotymi masażerami przypominajacym iwibratory itd. Jest co wybierać.
    • taje Re: Temu, Shein 21.07.25, 23:32
      Tylko jeśli potrzebujesz jedwabnych majtek. Ale i wtedy trzeba uważać, żeby ci nie wcisnęli chamskiego poliestru.
    • sitniczek Re: Temu, Shein 22.07.25, 08:46
      Temu tak. Temu to zuuuooo. Mam sporo rzeczy, ubrań, przydasiów. I nie narzekam na jakość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka