zajonc_w 27.04.24, 15:29 Emamy, oglądacie? Wciągnęłam się w bieżący sezon, ze wzgledu na znajomą twarz i nie mam doświadczenia. Czy to zawsze idzie w kierunku żenujących zachowań niektórych uczestników czy ten sezon jest wyjątkowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasty Re: Sanatorium miłości... 27.04.24, 15:31 Zawsze jest ktoś charakterystyczny, ale fakt, ten sezon jest powyżej średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: Sanatorium miłości... 27.04.24, 15:36 Mnie zaskoczyło zachowanie pań. Ja bym po takich akcjach chyba z domu nie wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: Sanatorium miłości... 28.04.24, 14:33 Desperackich, obrażania się, obgadywania za plecami Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Sanatorium miłości... 27.04.24, 16:50 Zawsze są żenujące zachowania, ale ta edycja ma wyjątkowy natłok Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Sanatorium miłości... 27.04.24, 22:06 No tak. Ale pomyślcie w drugą stronę. A co seniorzy mają do stracenia??. Bawią się pełna para🫠 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Sanatorium miłości... 28.04.24, 05:44 Można obejrzeć online Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Sanatorium miłości... 28.04.24, 00:07 Zenująca bardzo jedna pani, jeden pań kontrowersyjny, jedna para fajna...pytanie czy faktycznie czy pod kamerę grają....reszta nudna na tyle, sztuczna bardzo, że aż nie chce mi się oglądać a na poprzdnie sezony czekałam z niecierpliwością. Pani zakochana, która odjechala...też jej z lekką peron odjechal...nie rozumiem pi co się zglosila zamiast dać szansę innej. O...I pani która przyjechala...oj chyba da popalić 😉😂 Odpowiedz Link Zgłoś