Dodaj do ulubionych

Wysyłanie memów

09.05.24, 16:50
Niedawno pisałam, że źle się czuję, smutno.
Już jest trochę lepiej.
W tamtym poście opisywałam że kogoś poznalam ale jest niechętny na spotkania i rozmowy na żywo.
Zdystansowałam się więc. I nagle on wysyła mi memy, dzień w dzień.
Nie reaguje na to bo między memami nie prowadzi żadnej rozmowy. Tylko otrzymuje obrazki.
I dzisiaj dostaje wreszcie pierwszą od dawna wiadomość, która brzmi „smutno mi bo nie odpisujesz”

Co byście mu odpisały?

Ja postanowiłam, że nic ale może zmienię zdanie.
Obserwuj wątek
    • trzydziestolatka80 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 16:59
      Zablokowałabym, przecież z tego nic nie będzie.
    • eva_evka Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:00
      Czy nie możecie porozmawiać, jak dorośli ludzie?
      Takie rozkminy ma mija młodsza córka, w 5 klasie podstawówki
      • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:02
        A co miałabym odpisać a memy? Na obrazki?
        • mikams75 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:07
          to terat mozesz napisac, ze nie czujesz potrzeby odpisywania na memy
          • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 11:44
            Zastanawiam się jak evka wyobraża sobie z nim rozmowę
            • hrasier_2 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 16:31
              mc.dongs napisała:

> Zastanawiam się jak evka wyobraża sobie z nim rozmowę
              Chyba że głuchy z niemową.
    • kachaa17 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:02
      To ten sam facet co od lat prowadzi z Tobą gierki?
      • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:02
        Nie
        • m_incubo Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:11
          Oczywiście, że tak.
      • daniela34 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:04
        kachaa17 napisała:

> To ten sam facet co od lat prowadzi z Tobą gierki?

Coś czuję, że tak. Tamten też posługiwał się "pismem obrazkowym" w postaci emotikonów.
        • hrasier_2 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:16
          Tamten tylko oszczędzał na benzynie jedynie. To już jakiś drugi. Mac ma zdolność przyciągania facetów co nie wyrośli od mamusi. Potrzebują damskiej opieki.
          • kachaa17 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 18:00
            A ja myślę, że to ten sam tylko autorce już głupio pisać o nim to pod płaszczykiem nowego go ukrywa.
            • daniela34 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 18:05
              Już jest nas 3: incubo, Ty i ja.
              • tt-tka Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 19:28
                daniela34 napisała:

> Już jest nas 3: incubo, Ty i ja.

Cztery. Ze mna.
                • moni_485 Re: Wysyłanie memów 11.05.24, 07:41
                  5.
            • hrasier_2 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 18:12
              kachaa17 napisała:

> A ja myślę, że to ten sam tylko autorce już głupio pisać o nim to pod płaszczyk
              > iem nowego go ukrywa.
              Ja wiem czy jej głupio. Znam historię bo pisaliśmy kiedyś razem na innym portalu. Tu pisała że nie i ja jej wierzę. Ludzie naprawdę mają mnóstwo problemów. Zresztą pełno j jest takich wątków tu na E. Spoko dziewczyna.
              • kachaa17 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 18:30
                I trafiła na kolejnego, który dokładnie tak samo się zachowuje? No ja np. nie spotkałam się do tej pory z kimś kto wysyłał do mnie tylko memy a po braku reakcji pisze, że mu smutno.
            • turbinkamalinka Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 19:27
              kachaa17 napisała:

> A ja myślę, że to ten sam tylko autorce już głupio pisać o nim to pod płaszczyk
              > iem nowego go ukrywa.

No nie wiem. Mam znajomą która przyciąga ten sam model dzbanów. Nawet podobni fizycznie byli do siebie podobni. Gdyby zrobić fotomontaż i jakoś ich razem razem umieścić możnaby pomyśleć że oni zostali uformowani w jednej dzbanownii.
    • irma223 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:05
      To znowu ty? I pan nadal ten sam, czy tylko przyciągasz takie dziwne typy?
      Bo ten z poprzednich wątków to emotkami z tobą korespondował.
      • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 11:12
        Tamten miał inne minusy niż tylko pisanie emotkami
        • irma223 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 11:18
          A ten ma jakieś plusy? Bo z twojego opisu wynika, jakby to był ten sam.
          • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 12:10
            Już sama nie wiem. Fajnie się gada, są wspólne tematy, długie rozmowy przez tel.
            Nauczona ostania relacja chciałabym reagować szybciej żeby nie stracić kolejnych lat ale też nie chce każdego skreślać.
            Kurde może faktycznie coś ja źle robię i nie potrafię rozmawiać
            • trzydziestolatka80 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 12:30
              Podstawą budowania relacji są regularne spotkania, a nie rozmowy przez telefon. Skoro on nie chce cię widzieć, to chyba jest to jasne że związku z tobą nie planuje.
              • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 13:55
                Może wyjaśnię dlaczego on nie chce.
                On chce ale nie może bo obecnie przygotowuje się do przekwalifikowania. Po pracy ćwiczy, uczy się, i jeździ na halę ćwiczyć. Powiedziałam wprost że z jego słów zrozumiałam że chce się widywać ale widocznie coś przeinaczyłam. On chyba się podirytował mówić że teraz nie będzie rezygnował z tego co zaplanował u co ma zrobić? Olać wszystko? Powiedziałam że nie i że wspieram na co dostałam odpowiedź że prędzej go dołuje l.
                • tt-tka Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 14:22
                  zaraz umre ze smiechu
                  chyba ze wczesniej spuchne z zenady az do uduszenia sie

i nadal zamierzasz nam wmawiac, ze to inny facet ?
                • m_incubo Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 14:59
                  A nie napisał jeszcze, że już prawie chciał przełożyć plany dla ciebie, ale go zniechęciłaś? big_grin
                • turbinkamalinka Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 15:53
                  Czyli nie chce. Sorry ale jeśli człowiekowi na czymś zależy to dąży do tego. Więc tak zależy mu na tych ćwiczeniach i czymś tam jeszcze ale tydzień ma 7 dni a miesiąc 31. Nie wierzę że nie jest w stanie znaleźć jednego wieczoru w tygodniu na spotkanie.
                • hrasier_2 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 16:33
                  mc.dongs napisała:

> Może wyjaśnię dlaczego on nie chce.
                  > On chce ale nie może bo obecnie przygotowuje się do przekwalifikowania. Po prac
                  > y ćwiczy, uczy się, i jeździ na halę ćwiczyć. Powiedziałam wprost że z jego sł
                  > ów zrozumiałam że chce się widywać ale widocznie coś przeinaczyłam. On chyba si
                  > ę podirytował mówić że teraz nie będzie rezygnował z tego co zaplanował u co ma
                  > zrobić? Olać wszystko? Powiedziałam że nie i że wspieram na co dostałam odpowi
                  > edź że prędzej go dołuje l.
                  Kopnij go masz dla kogo żyć. Jest tyle innych facetów. Zaopiekuje się Tobą i nie zdradzę kim jeszcze.
                  • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:37
                    Nie chce opiekuna ale nie chce być opiekunką. Chciałabym mieć po prostu fajnego partnera który do kina zaprosi, na spacer zabierze, który ucieszy się kiedy ja będę go chciała z domu wyciągnąć chociaż na krótki spacer
                    • irma223 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 19:47
                      No ale ten cię nie zabierze ani do kina ani na spacer, bo on ma co innego do roboty.
                      "Amerykańscy generałowie" też nigdy nie mogli osobiście przyjechać, chociaż bardzo chcieli.
                      Parę tygodni temu złapano na granicy polsko-rosyjskiej Kanadyjczyka, który koniecznie chciał przejść pomimo pilnie strzeżonej granicy, bo w Królewcu mieszka Rosjanka, w której się zakochał. Dosłownie parę dni temu w Rosji aresztowano amerykańskiego żołnierza, który przyjechał do swojej ukochanej Rosjanki, którą kiedyś poznał w Korei Południowej. To są obiektywne trudności.
                      Natomiast to, co prezentuje ten pan, to są ćwiczenia kandydata na "amerykańskiego generała".
                      Jeżeli ty preferujesz ciągle mężczyzn, którzy nie mają dla ciebie czasu, to naprawdę powinnaś się udać na terapię, bo to twoje wybory i preferencje są tutaj przyczyną. Zamiast rozkminiać, jak tutaj być dla pana delikatną i wyrozumiałą, większość kobiet by po prostu przestała poświęcać mu minimum uwagi.
                    • hrasier_2 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 20:39
                      Facet powinien opiekować się kobietą. Może porozmawiaj konkretnie o co mu biega.
            • kachaa17 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 14:28

> Nauczona ostania relacja chciałabym reagować szybciej żeby nie stracić kolejnyc
              > h lat ale też nie chce każdego skreślać.
              > Kurde może faktycznie coś ja źle robię i nie potrafię rozmawiać

Nie skreślaj każdego ale skreślaj każdego, który nie ma czasu i ochoty, żeby się spotkać. No na Boga, facet jak jest zainteresowany to nie wiem co by tam miał przyleciałby na spotkanie, choćby raz w tygodniu. Czy Ty nigdy nie miałaś normalnego, kochającego faceta?
              • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:35
                Miałam, ale to już przeszłość.
                • kachaa17 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:37
                  To jak miałaś to chyba wiesz jak jest normalnie w związku. Masz w takim razie jakiś punkt odniesienia.
                  • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:40
                    Mogłam być soba, mogłam powiedzieć jak się czuję traktowana bez strachu o reakcję. Mogłam zaprosić na kawę w środę ale jak mu nie pasowało to sam mnie zabrał w sobotę.
                    • galaxyhitchhiker Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:42
                      >Mogłam zaprosić na kawę w środę ale jak mu nie pasowało to sam mnie zabrał w sobotę.

Tak to się praktykuje z kolegami, nie z kochającym facetem.
                      • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:44
                        A jak z kochającym facetem?
                        • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:48
                          Przecież każdemu może coś nie pasować. Mam na myśli że jeśli we wtorek miał swoje ważne sprawy to nie zostawił mnie ot tak. Bez kolejnego mojego pytania o spotkanie sam proponował.
                          • trzydziestolatka80 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 18:45
                            No to kiedy się spotykacie?
                            • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 18:55
                              Teraz wcale bo się zupełnie wycofałam. Wcześniej kiedy jemu pasowało
                        • galaxyhitchhiker Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 18:41
                          Kochający facet jest pod ręką, nie raz w tygodniu z kawą na mieście. Kochający facet dąży do spotkań, a nie unika ich wymawiając się ćwiczeniami. Kochający facet nie dołuje się tym, że chcesz go zobaczyć.

Ty masz jakąś totalnie spaczoną wizję związku, sama widzisz, że nie dostajesz tego co byś chciała, więc po co to ciągniesz? Jakiś toksyczny dupek się Tobą bawi, jedyna sensowna reakcja to spławić typa po pierwszym fochu, a Ty rozkminiasz. Dorosła kobieta. Aż tak bardzo nie lubisz siebie samej?
                          • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 11.05.24, 10:59
                            W poprzedniej relacji miałam już na końcu strach przed mówieniem że nie podoba mi się zachowanie wobec mnie.
                            Przeważnie kiedy o tym mówiłam dostałam zwrotną informację że jestem wybuchowa i kłótliwa.
                            Uwierzyłam w to
    • eriu Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:09
      Nic. Wasze potrzeby się rozmijają. On sobie może czatować z botem z banku jak mu smutno, że mu nikt nie odpisuje.
    • galaxyhitchhiker Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:16
      Nic bym nie odpisała, bo gość już dawno byłby zablokowany.
      Rety, dziewczyno, czemu Ty to sobie robisz?
    • primula.alpicola Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:30
      Odpisz memem.
    • tt-tka Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 17:47
      malo ci bylo ?
    • aqua48 Re: Wysyłanie memów 09.05.24, 19:38
      Odpisz cokolwiek chcesz tylko tego mu NIE WYSYŁAJ. I zablokuj wreszcie gada.
    • zerlinda Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 16:47
      Zablokuj. Im szybciej tym lepiej.
    • bene_gesserit Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 17:51
      Ten człowiek chce relacji internetowej. Może ma bardzo zazdrosna żonę, może uważa się za skrajnie nieatrakcyjnego albo ma jakąś ułomność, która według niego go dyskwalifikuje w realu. Może po prostu woli bezpieczny związek w necie, niż cienie i wertepy w prawdziwym życiu.

Daj se siana, nie jesteś od spełniania cudzych potrzeb
      • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 11.05.24, 15:39
        Odpuściłam. Po prostu zamilkłam. Pan też.
        • m_incubo Re: Wysyłanie memów 11.05.24, 19:36
          A śmieszne chociaż te memy?
          • mc.dongs Re: Wysyłanie memów 11.05.24, 19:49
            Jakieś tam na początku chyba tak. Potem nawet nie odczytywałam. Sms szedł do kosza
            • m_incubo Re: Wysyłanie memów 11.05.24, 19:50
              To jest ten sam facet, prawda?
              Przerwałaś tamtą terapię czy zakończyłaś?
    • heniek.8 Re: Wysyłanie memów 10.05.24, 19:29
      Jak jakieś fajne memiki to wrzuć tutaj, a jak #grazynacore to go zablokuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka