Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Krakowie

04.06.24, 10:04
Poprosze o polecenie fryzjera, najlepiej specjalisty od krotkich cieniowanych fryzur, w okolicy Starowki w Krakowie.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 10:24
      Byłam zadowolona z La Boheme na Karmelickiej, ale ja mam długie włosy, o krótkich nic nie wiem smile
      • kariwitch00 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:32
        Dla mnie w tym mieście dużo fryzjerów stawia się ponad klientem nie wszędzie ale często jest tak że podlegasz ocenie bardzo patrzą na to jak wyglądasz i to ty jesteś dla fryzjera a nie on dla ciebie wielu z nich zachowuje się tak jakby to oni mieli ci zapłacić kilka stówek a nie ty im. Może to jest taka branża że zawsze jest klient bo dużo też turystów i to fryzjer decyduje jak cię potraktować
        • daniela34 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:36
          kariwitch00 napisała:

> Dla mnie w tym mieście dużo fryzjerów stawia się ponad klientem nie wszędzie al
          > e często jest tak że podlegasz ocenie bardzo patrzą na to jak wyglądasz i to t
          > y jesteś dla fryzjera a nie on dla ciebie wielu z nich zachowuje się tak jakby
          > to oni mieli ci zapłacić kilka stówek a nie ty im

Zupełnie nie mam takich doświadczeń. Obsługa była bardzo miła i kompetentna. Fryzjerka dobrała mi dobry kolor, zrobiła to co chciałam, wyszłam zadowolona. Nie czułam się ani oceniana ani jakbym to ja była dla fryzjera.
          • kariwitch00 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 12:07
            nie zawsze i nie wszędzie ale odwiedziłam kilkadziesiąt salonów nie chodziłam w jedno lub dwa sprawdzone miejsca latami jak to robi większość ludzi i wnioski mam takie że nadal się to zdarza a nie powinno
            • daniela34 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 12:13
              Jako że nie mam takich doświadczeń, a salonów 'zaliczyłam" przez 21 lat mieszkania w Krakowie sporo, to nie umiem ci pomóc.
        • jammer1974 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:59
          kariwitch00 napisała:

> Dla mnie w tym mieście dużo fryzjerów stawia się ponad klientem nie wszędzie al
          > e często jest tak że podlegasz ocenie bardzo patrzą na to jak wyglądasz i to t
          > y jesteś dla fryzjera a nie on dla ciebie wielu z nich zachowuje się tak jakby
          > to oni mieli ci zapłacić kilka stówek a nie ty im.

Chodze cale moje dlugie zycie do fryzjerow w tym miescie i nigdy nie mialam takiego wrazenia.
          • kariwitch00 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 12:10
            Może masz takie wrażenie bo sprawdzałaś na mniejsze próbie gdybym ja trzymała się tych które były ok wracała w te miejsca to też bym miała takie wrażenie ale ja za każdym razem ląduje u kogoś innego z ciekawości
    • dr.amy.farrah.fowler Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:53
      Moje dwie koleżanki chodzą do Viru czesze HERY i są zadowolone. Nawet próbowałam się tam raz wbijać, ale mnie poinformowano, że nie ma wolnych terminów i mogę ewentualnie się wpisać na listę oczekujących. big_grin
    • bieda_tubka Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:54
      i jeszcze nikt nie napisał, że w Krakowie nie ma Starówki surprised ?
      • daniela34 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:58
        No nie ma. Jest centro storico.
        • bieda_tubka Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:59
          no ja wiem, ale wątek aż się prosił o komentarz.
      • jammer1974 Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 11:59
        bieda_tubka napisała:

> i jeszcze nikt nie napisał, że w Krakowie nie ma Starówki surprised ?

Ja chcialam ale mnie wyprzedzilas.
        • gris_gris Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 18:08
          jammer1974 napisała:

> bieda_tubka napisała:
          >
          > > i jeszcze nikt nie napisał, że w Krakowie nie ma Starówki surprised ?
          >
          > Ja chcialam ale mnie wyprzedzilas.

Ja tez, ale za pozno tu weszlam!

• pani.asma Re: Fryzjer w Krakowie 04.06.24, 17:37
      Nie polecam tego w tym centrum handlowym koło dworca bo malusieńki zakładzik a szaleje tam tabun psów i dzieci jedzących frytki z mc Donalda

Tak byłam straumatyzowana że nie pamiętam w sumie czy dobrze tną czy nie
      • aguacate2023 Re: Fryzjer w Krakowie 05.06.24, 02:24
        Dziekuje za kilka polecajek i uswiadomienie starowkowe 😃
        • zajonc_w Re: Fryzjer w Krakowie 05.06.24, 08:54
          Mogę polecić na obrzeżach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka