little_fish 21.06.24, 13:15 Ematkowym bombelkom oraz samym ematkom życzę udanych wakacji/urlopów 😎. Tym, którzy czekają na wyniki egzaminów i rekrutacji życzę, żeby jak najszybciej mieli spokojne głowy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliszka25 Re: Wakacje! 21.06.24, 13:24 Moje bombelki mają wakacje dopiero za 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Wakacje! 21.06.24, 15:18 little_fish napisała: > Oj. To życzę aby upłynęły szybko 😁 Nie, czekanie jest też fajne. A pomyśl, że jeżeli uplyną szybko, to nasz urlop też szybko minie😉 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Wakacje! 21.06.24, 15:49 Aj, faktycznie. To niech im płynie szybko, a nam wolno 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Wakacje! 22.06.24, 08:22 Syn za 4.5 ale on byla miesiac na study leave potem mial egzaminy, 2 tyg wakacji maj/czerwiec i z powrotem do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wakacje! 22.06.24, 11:37 Mój bombelek ma bardzo trudny egzamin za chwilę. Uczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Wakacje! 21.06.24, 14:39 O tak. Ja zawsze najbardziej lubię ten czas do 1 lipca 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Wakacje! 21.06.24, 19:07 Dla mnie wakcje zawsze zaczynały się od tej melodii lata z radiem Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Wakacje! 22.06.24, 06:50 ichi51e napisała: > Dla mnie wakcje zawsze zaczynały się od tej melodii lata z radiem > To jakaś prehistoria chyba Ja jestem dziecko.prl, ale nie byłam odbiorca lata z radiem 😄 Wakacyjne poranki kojarzę ze świetnymi polskimi filmami i serialami dla dzieci i młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Wakacje! 22.06.24, 09:05 Nieee - wstyd się przyznać ale nie miało ramy telewizora 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Wakacje! 21.06.24, 15:02 Wzajemnie, ja za tydzień jadę sama do mojego rodzinnego miasta będę 10 dni sama odpoczywać, a rodzinka dojedzie jak zacznie im się urlop Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Wakacje! 21.06.24, 15:08 Przypomnijcie bombelkom o wyjęciu kanapek z plecaków Miłych i bezpiecznych wakacji. Mój syn ma wakacje od połowy kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wakacje! 21.06.24, 16:11 O tak! Wyjechałem na obóz żeglarski i do chlebaka dostałem na drogę obrane jajka na twardo. Już sam fakt jest absurdem, bo jechałem z Oliwy do Przegaliny, to rzut beretem. No i oczywiście zapomniałem o nich. Po tygodniu miałem sporą hodowlę tłustych dzikunów. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Wakacje! 21.06.24, 15:22 Z wiekiem coraz bardziej zazdroszczę wszystkim, którzy mają 2 miesiące wakacji 🙁. Ale do szkoły to ja się kompletnie nie nadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Wakacje! 21.06.24, 15:24 Moj syn tez zaczyna dzisiaj ale moja corka jeszcze ma 2 tygodnie. I oboje sie ciesza, on dlatego ze nie bedzie musial wstawac i bedzie wreszcie mial spokoj, ona bo ma jeszcze dwa tygodnie z kolezankami Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Wakacje! 21.06.24, 15:26 My już na wakacjach, więc dziękuję i przesyłam słoneczne pozdrowienia☀️. Tym, które potrzebują błogiego nicnierobienia i tym, które chcą aktywnie spędzać urlopy życzę realizacji planów. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Wakacje! 21.06.24, 15:50 Kocham koniec roku szkolnego, to dla mnie oznacza co najmniej 2 miesiące bez wożenia i odbierania dzieci ze szkoły, życie wtedy ma zupełnie inną jakość. No i można pospać prawie godzinę dłużej z rana a do roboty pojechać rowerem Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wakacje! 21.06.24, 15:54 U mnie najmłodszy już ma wakacje, średni też ale chodzi na kurs prawa jazdy. Córka nie ma wakacji bo od poniedziałku zaczyna pięciotygodniowe praktyki w plastinarium. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Wakacje! 21.06.24, 16:06 Tak, na-resz-cie bardzo długo na nie czekałam To był ciężki rok, sama też skończyłam kolejne studia Było pięknie wzruszająco - płacze uściski,.morze kwiatów i korzyści majątkowych 😄 oddawałam trzecia klase - cudowni mi wyrośli Bardzo żal się żegnać, no ale swoje zadanie wykonałam i powiem nieskromnie - wypuszczam świetna zgraną klasę Cały dzień chodzę z mokrymi oczami Dzień tryumfu mojego prywatnego najmłodszego, nagrody, wyróżnienia - jestem bardzo dumna No i średni w technikum zaliczył wszystko jak trzeba Oczywiście już wyruszył na basen z kolegami szczęśliwy jak świnka w błotku Dostałam też info od mojego najstarszego z dalekiej północy że ostatni projekt w tej sesji zaliczyl na max punktów - czekam aż przyjedzie, żeby go wyściskać Marzy o kaszance, malosolnych i schabowych 😆 Kupilam.sobie nowe buty żeby poswietowac 😄 Jutro winko w koleżankami, a w niedzielę rafting rodzinnie Jeszcze tylko odgruzuje chałupę, no totalnie nie mialam.dla niej czasu, na to się bardzo cieszę, Zamierzam dokończyć chirurgów, zaczęłam w ubiegłe wakacje, ale że oglądam tylko w wolnych chwilach, to nadal nie dokończyłam, mecze 16 sezon Stary pojechał po glebogryzarkę, zakładamy nowa rabatę, mam piękne róże - on glebogryza, ja sadzę 😄😄🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Wakacje! 21.06.24, 16:07 Zapomniałam się tym ucieszyć, bo moje szkolne dziecię wagaruje od 2 tygodni (cała klasa wagaruje). Ale już się cieszę, super, mamy lato! Niech młodzież wypoczywa, wyjeżdża, a nawet pracuje, jeśli chce i lubi. Wszystkiego naj naszym bombelkom Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Wakacje! 22.06.24, 13:10 Ja już nigdy nie będę miała okazji, żeby poczuć tę ulgę w jednym momencie, że wakacje i dzieciory nie muszą latać do szkoły. Bo na studiach to już w różnym czasie mają wolne. Najstarsza juz po egzaminach, czeka jeszcze na obronę pracy licencjackiej w lipcu, przed średnią jeszcze egzaminy na studiach, w tym taki, którego najbardziej się obawia, a najmłodsza czeka na wyniki matury Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Wakacje! 22.06.24, 13:13 Nie, no u mnie starszy też jeszcze walczy z sesją 😃. Studenci to inny level 😉 Odpowiedz Link Zgłoś