bywalec.hoteli 27.09.24, 08:43 Co o niej sądzicie? Moim zdaniem jest świetna. No i piękna. 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czcigodnystarzec Re: Jadzia Kim 27.09.24, 08:46 bywalec.hoteli napisał: > Co o niej sądzicie? > Moim zdaniem jest świetna. No i piękna. > 🤩 Nie znam. Nie wiem kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:24 czcigodnystarzec napisał(a): > bywalec.hoteli napisał: > > Co o niej sądzicie? > > Moim zdaniem jest świetna. No i piękna. > > 🤩 > > Nie znam. Nie wiem kto to jest. > > A wyszukiwarkę masz czcigodny starcze? Może poprosić wnuka to wyszuka. > > Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:35 hrasier_2 napis > > A wyszukiwarkę masz czcigodny starcze? Może poprosić wnuka to wyszuka. Mam szukać jakiejś Jadzi, bo bywalec uważa że jest świetna i piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Jadzia Kim 27.09.24, 08:48 No i ma w domu bidetkę, która umie się posługiwać . Dlaczego siedzisz na forum w godzinach pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:07 Bardzo sympatyczna osoba , lubię czasami oglądać jej rolki Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:10 Lubię. Właśnie sobie sprawdziłam dlaczego raz mówi, że jest chinką raz koreanką, bo mi zgrzytało. No i odpowiedz jest prosta: jest w połowie chinką a w połowie koreanką ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:20 No i w dużej mierze jest już Polką Ona chyba w Warszawie uczy tych języków. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Jadzia Kim 27.09.24, 11:00 Super, to moze po naszemu robić instrukcje obsługi skomplikowanych sprzętów domowych 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Jadzia Kim 27.09.24, 12:56 Myślę że za takie grosze to teanslator google może tlumaczyć. Dziewczyna wykształcona, z glową na karku, zarabiajaca sporo, majaca bogate słownictwo i ma ci ułatwić zrozumienie zwrotu np. "wkładać rzecz do gotowania". Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:26 iwles napisała: > > Ciekawe, czy umie korzystac z bidetki 🤔 > Dałaś byś sobie spokój. Bo ostatnio nie da się ciebie czytać. Co ci się porobiło że trollujesz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:33 Tani, czy nazywasz się Stanisław Anioł? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jadzia Kim 27.09.24, 10:14 hrasier_2 napisał: > Dałaś byś sobie spokój. Bo ostatnio nie da się ciebie czytać. To nie czytaj! Nie ma obowiązku! Serio, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Jadzia Kim 27.09.24, 10:31 Przestałem. Ty szczególnie powinnaś wiedzieć o hejcie i ośmieszaniu ludzi. Ty szczególnie, dlaczego nie napiszę więcej. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jadzia Kim 27.09.24, 12:22 "dlaczego nie napiszę więcej" Boże - ty naprawdę spełniasz życzenia 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jadzia Kim 27.09.24, 13:53 no popatrz, a ja sobie tak drwiłam z siły modlitwy! Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Jadzia Kim 28.09.24, 02:15 hrasier_2 napisał: > Ty szczególnie powinnaś wiedzieć o hejcie i ośmieszaniu ludzi. Ty s > zczególnie, dlaczego nie napiszę więcej. Tani, zawsze byliśmy najlepszymi przyjaciółmi. Po starej znajomości napisz więcej!! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:21 Sama słodycz! Najbardziej w niej lubię pogodę ducha, tak bardzo pozytywna osoba, zero polskiego smędzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Jadzia Kim 27.09.24, 14:22 towarzyszka_leila napisała: > smędzenia! Nie ma czegoś takiego. Jest smęcenie, albo mendzenie. Nie ma za co 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jadzia Kim 27.09.24, 23:05 mallard napisał: > towarzyszka_leila napisała: > > > smędzenia! > > Nie ma czegoś takiego. Jest smęcenie, albo mendzenie. I jeszcze jest Zenek youtube.com/shorts/M92kvLG86TU?si=VhMEYvPnpUF0nrAW Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Jadzia Kim 27.09.24, 09:29 Zdolna tak szybko nauczyć się języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Jadzia Kim 27.09.24, 11:03 Ty jesteś takim dziadkiem ktory na wycieczce po Japonii prawi wnusi urocze komplementy! Świetna i piękna. Jeszcze fajna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jadzia Kim 28.09.24, 00:55 Szczerze to nawinely mi się bardzo podobne dziewczyny ( i chłopaki) . Włoszka w UK, Ukrainka w Polsce itd. One wszystkie kręcą to samo, jedna ściąga od drugiej. Sorry, ale nuda. Odpowiedz Link Zgłoś