tanebo001 15.10.24, 15:12 A ematki nic? Co raz więcej jest takich celebrytów - 20 lat. 20 milionów na koncie. I rozpoznawalność wśród 14 gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Budda 15.10.24, 15:14 Jak miałam w grupach na fb wpisy z nim czy o nim i ze streamem, to wywalałam wrzucających to i blokowałam w grupie. Kojarzyło mi się z przekrętem. Bardzie interesujące są kłopoty portalu Cinkciarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Budda 15.10.24, 15:16 Wyłącz tego YouTube'a albo znajdź tam coś normalnego bo żeby stary chłop się co chwilę ekscytował jakąś mlodziezową patologią to naprawdę dość popierdzielone. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Budda 15.10.24, 17:12 Nie trzeba ale można. Tylko że ty się nie orientujesz, a ekscytujesz. Non stop zakładasz wątki o tej calej patologii z youtube'a. Jak boxdel to budda i całe to szambo, ogarnij się w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Budda 15.10.24, 17:30 Każdy może tu pisać i zakładać wątki. Nie każdy musi być w nich. Czy Budda jest patologią? Bardziej współczesnym Janosikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Budda 15.10.24, 15:18 Nie znam człowieka. Gdyby nie nagłówki artykułów w internecie to bym nie wiedziała o jego istnieniu. I o tym, że go aresztowano. Nie mam zielonego pojęcia skąd miał tyle kasy i mało mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Budda 15.10.24, 15:19 Mnie się podoba, że Budda ma swojego prawnika - advocatus Buddoli. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Budda 15.10.24, 17:06 20lat to oni wszyscy powinni dostać do odsiadywania. Patusy, nieroby, naciagacze Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Budda 15.10.24, 17:48 Raczej świadczy to głównie o ich odbiorcach i kondycji ludzkości jako takiej. Przecież ktoś takie dno masowo ogląda i nabija im kabzę , bez tych wszystkich folkowego to by mogl najwyżej piwo pod żabką pić w dzień wypłaty zasiłku dla bezrobotnych Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Budda 15.10.24, 19:00 A cóż ematka miałaby na to? Dla mnie to jakiś noname, wiem tylko że istnieje i jest youtuberem czy coś w ten deseń. Moje dziecko go w ogóle nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś