mizantropka_20 30.10.24, 16:20 Czyli co robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 16:36 Piję kawę po obiedzie, i wpisuję się w durne wątki Jak dopiję, to wyłączam forum, i siadam do rozliczeń i faktur (koniec miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 16:38 pepsi.only napisała: > > Jak dopiję, to wyłączam forum, i siadam do rozliczeń i faktur (koniec miesiąca) > > Ja to zrobiłam dziś rano, mam z głowy 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 16:40 Szykuje się na wielką imprezę, mam genialną stylowkę, a do zrobienia gianduja brownie z pieczonymi orzechami laskowymi, gryczotto i faszerowane bakłażany. W międzyczasie pewnie jeszcze karmelowe crumble. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 16:53 Zdjęcie! Zdjęcie! Zdjęcie! Zdjęcie! Zdjęcie! Inaczej się nie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Róbmy swoje! 31.10.24, 17:50 Niestety, ze względu na bujną internetowa przeszłość i związane z nią doświadczenia z zasady nie wrzucam żadnych zdjęć na nic Ale buty są te - jeśli mozna kochać się w obuwiu, to jest to wielkie uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Róbmy swoje! 31.10.24, 17:58 Balagan? Są piękne ale okrutnie niewygodne Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Róbmy swoje! 31.10.24, 18:04 No więc te są super wygodne, również w tancu Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 17:50 Zastanawialam sie nad kupnem plaszcza ale hm...z poliesteru, wiec odpuszcze. Marzy mi sie z lovli silk, welniany z jedwabiem ale niestety wyprzedany. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 18:15 Rozpaliłam kominek i liżę rany, bo ktoś mi wbił nóż w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
sjanna Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 22:05 Kominek dobrze działa na takie stany ponożowe, wiem z autopsji, oby i tobie pomoglo💜 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Róbmy swoje! 30.10.24, 18:25 Próbowałam zmęczyć XiX-wieczny artykuł o pobudliwości elektrycznej mózgu. Kierunek studiów mam zupełnie-nie-psychologiczny., biologiczny, nic, ale układający program miał fantazję 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Róbmy swoje! 31.10.24, 09:33 Mam dziś wolny ranek, więc wstałam i uprałam zimowe swetry. Wybrałam sześć takich, których już na pewno nie będę nosić - za ciasne, zbyt kuse, nigdy nie lubiłam etc - ale dobrej jakości, więc szkoda wyrzucić Jak wyschną, to poskładam, zapakuję i w poniedziałek zaniosę do charity shopu A za chwilę wezmę się za ćwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś