conena Re: Mikołajki w pracy cz.2 12.11.24, 06:34 Napisz proszę, czy pracujesz w korpo czy w januszexie. W kontekście wątku obok to może być całkiem zabawna informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Mikołajki w pracy cz.2 12.11.24, 08:45 Nie kupiłabym prezentu koleżance z pracy za 100 zł chyba, że to byłaby bliska koleżanka. Rozważania o wydaniu budżetu x2 to jakiś kosmos. Pomijając już, że 200 zl to sporo to w ogóle przekraczanie budżetu w takich imprezach uważam za faux pas. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Mikołajki w pracy cz.2 12.11.24, 10:05 Dajemy kolezance bon wartosci 30/50 zeta do empiku i niech se sama kupuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Mikołajki w pracy cz.2 12.11.24, 12:31 Mikołajki w pracy??? po ile lat wy macie? U mnie (i moich dzieci) Mikołajki skończyły sie wraz ze szkołą. Podstawową. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Mikołajki w pracy cz.2 12.11.24, 13:24 Z jakiej racji mam obchodzić ten zwyczaj w pracy, jeżeli nie obchodze go w domu, kto mnie do tego zmusi?? Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Mikołajki w pracy cz.2 12.11.24, 14:38 fgh05 napisał(a): > Po kilku dniach inna koleżanka uświadomiła mnie, że ta pierwsza lubi x ale tylk > o marki y. > Niestety, marka y jest droga i taki prezent przekroczyłby 100 zł ( bliżej do 200 zł) A, nie przycięłam na początku ze to intel od innej koleżanki. Co cie to obchodzi i jakim cudem poswieciłaś tej uwadze więcej niż dwie sekundy i co cie skłoniło do wzięcia tego na tyle poważnie ze jeszcze obcym ludziom męczysz tym dupe? Fakt ze w ogóle to rozważasz sprawia ze ta już od początku mało wiarygodna historia się kompletnie sypie, ale jak już musisz w to brnąc to powiedz tej koleżance i paru innym ze ciebie interesuje coś za trzy stówy. Odpowiedz Link Zgłoś