aurinko 19.11.24, 22:56 Za namową forumek wzięliśmy siostrę 😉 kto rozpozna które kocię to Igi a które to Isia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Po dokoceniu :) 19.11.24, 22:57 Igi po lewej, Isia pacajaca, jak to baba 😎 😘😘😘 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Po dokoceniu :) 19.11.24, 23:08 to jeszcze sprobuje fota nr 1 Isia fota nr 2 Igi, ta kocurowata statecznosc na pysku 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Po dokoceniu :) 19.11.24, 23:08 no bo kocury zwykle maja wiecej spokoju w sobie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Po dokoceniu :) 19.11.24, 23:00 Ja nie rozpoznaję ale stwierdzam, że dwa cuda Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Po dokoceniu :) 20.11.24, 20:25 Dziewczyna na pierwszym, chłopak na drugim Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Po dokoceniu :) 22.11.24, 10:12 😀 widać że masz ogromne doświadczenie w kotach 😉 ja jeszcze je mylę 🙈 muszę patrzeć na przednie łapy żeby nie zaliczyć wtopy 😂 zwłaszcza, że reagują na swoje imiona, czasem wołam i wołam i dziwię się że nawet nie spojrzy a okazuje się, że to nie ten Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Po dokoceniu :) 20.11.24, 19:05 aurinko napisała: > Za namową forumek wzięliśmy siostrę 😉 To była adopcja? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Po dokoceniu :) 20.11.24, 20:23 ardzuna napisała: > aurinko napisała: > > > Za namową forumek wzięliśmy siostrę 😉 > > To była adopcja? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Po dokoceniu :) 20.11.24, 23:18 Ok. Bo "wzięcie" sugerowałoby, że za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Po dokoceniu :) 22.11.24, 10:09 A to tylko adopcja jest za darmo? Mi z kolei nie pasuje słowo "adopcja" w stosunku do zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Po dokoceniu :) 24.11.24, 00:42 "Wzięcie" jest za darmo. Za opłatą jest zakupienie, inaczej nabycie. Nie istnieją zakupy za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Po dokoceniu :) 24.11.24, 09:34 Nie zakupiłam. I nie wysilaj się, wygaszam cię zanim twoje czepialstwo sięgnie zenitu. Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Po dokoceniu :) 24.11.24, 14:23 Też nie rozumiem. A nawet, gdybyś kupiła to co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Po dokoceniu :) 24.11.24, 18:43 W sumie nic, ale trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Aurinko powinna napisać, gdzie rozdają darmowe koty o wyglądzie ragdolli. To bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
aequoreavictoria Re: Po dokoceniu :) 20.11.24, 20:42 Śliczny kotek. To birmański? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Po dokoceniu :) 22.11.24, 10:09 dopiero weszłam, przepiękni nowi współlokatorzy, ale chciałam powiedzieć, że jak człowiek parę kocisk zaliczy, to od razu widzi kto dziewczynka, kto chłopczyk przy czym nie bardzo wiem, jak to opisać, bo to nie w urodzie rzecz, a w wyrazie buźki... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Po dokoceniu :) 23.11.24, 16:13 dokladnie to jest to 'cos' co widac a nie widac czasami cechy fizyczne (wieksza glowa, masywniejsza sylwetka, wieksze lapy) nie sa az rozne a i tak widzisz kto dziewczynka a kto chlopaczek chco ostatnio forumowo zaliczylam pomylke ale kto to widzial, zeby kotka byla cala ruda ?? 🤣🤣😋 Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Po dokoceniu :) 24.11.24, 13:36 ja mam kocicę, której tatuś musiał być tygrysem, bo jak na dachowca jest potężnych rozmiarów - nie w sensie grubas, tylko duża jest, grubokoścista, spore łapska i łeb. wszyscy na dzień dobry mówią z szacunkiem "ale kocur!", a przecież ona ma duszę motyla i spojrzenie filigranowej panienki jeden tylko znajomy od razu wiedział, że dziewczynka, no ale on też miał parę kotów w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
miki.20105 Re: Po dokoceniu :) 23.11.24, 09:21 Śliczne. My kochamy koty. Już stroją się na Święta Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Po dokoceniu :) 24.11.24, 09:38 Urocze kiedyś miałam takiego czarnego kocurka. Wiecznie na mnie "wisiał". Rozpaczał gdy wychodziłam z domu, a jak byłam w domu to domagał się ciągłego noszenia na rękach. Jak małe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś