Dodaj do ulubionych

Zrobiłam sobie prezent

21.11.24, 20:07
Kupiłam bilety na stand-up smile W przeddzień moich urodzin w moim mieście, więc można uznać, że na urodziny sobie kupiłam. Nigdy nie byłam, mam nadzieję, że się będę dobrze bawić. Mąż ma minę pt. "spróbuję być wtedy chory", więc na wszelki wypadek jeszcze muszę wysondować koleżanki, czy któraś ze mną pójdzie.
Obserwuj wątek
    • wakacje_50 Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 20:22
      A na kogo? Baw się dobrze!

Trochę rozumiem męża. Czasem oglądam stand-ups, ale trochę mnie drażni, że w każdym zdaniu musi być "ku*wa". No musi, bo bez tego ku*wa nie ma zabawy.
      • mama-ola Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 21:05
        Dzięki smile
    • malaperspektywa Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 20:26
      Namawiaj męża. Trzeba się otwierać na nowe doznania. Najwyżej będzie to pierwszy i ostatni raz.
      • taki-sobie-nick Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 21:03
        malaperspektywa napisała:

> Namawiaj męża. Trzeba się otwierać na nowe doznania.

Ale pooooo coooo?

Najpierw sprawdzam, czy doznania są warte ruszenia d...y. A w ogóle dlaczego trzeba?
    • mama-ola Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 20:53
      Na Paulinę Potocką. Ona nie klnie na szczęście. Fajna jest, taka specyficzną, spokojna. Mnie bawi, może i mąż polubi smile
      • jottka Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 20:58
        to mi przypomina sytuację sprzed paru dni na dworcu w pewnem śląskiem mieście. idzie pan, nie patrzy, potrąca panią, ta wybucha oburzonym krzykiem.

- no co? no co? nic, k..wa, nie zrobiłem!
        - jeszcze, k..wa, przeklina!!

kurtyna.
        • jottka Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 20:59
          a poza tym baw się dobrze, każdy występ na żywo to zupełnie co innego niż przez ekran czegokolwieksmile
          • mama-ola Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 21:04
            Dziękujęsmile
            • abasia0 Re: Zrobiłam sobie prezent 21.11.24, 21:21
              Fajny prezent 🙂 mnie najbardziej pasują żarty Piotrka Szumowskiego
    • sueellen Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 01:35
      Stand-up kojarzy mi się z prymitywna rozrywka polegająca na tym że gość na scenie soczyście przeklina i snuje opowieści dziwnej treści głównie erotyczno wydalnicze. Stand-up na poziomie jest mało spotykany, ale mam nadzieję że trafisz na perełkę.
      • mama-ola Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 07:02
        Mnie też się tak kojarzy. Taka jest prawda niestety, prawie wszystkie są wulgarne nie do wytrzymania. Ja nie wytrzymuję i wyłączam. Ale Paulina Potocka jest inna.
        • zla.m Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 09:14
          Świetna jest, też lubię. Autoironia i niekonwencjonalne spojrzenie na świat
      • heca007 Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 08:19
        I tak postanowiłaś wejść do czyjegoś wątku, w którym ta osoba cieszy się z prezentu żeby napisać nam jaka to prymitywna i odrażająca rozrywka? suspicious Przypomnieć ci wiersz Jana Brzechwy "Kwoka"?
        • alpepe Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 08:24
          Bo chciała powiedzieć, żono podaj mi sól, a wymsknęło jej się, że zmarnowała jej życie...
        • homohominilupus Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 08:42
          heca007 napisała:

> I tak postanowiłaś wejść do czyjegoś wątku, w którym ta osoba cieszy się z prez
          > entu żeby napisać nam jaka to prymitywna i odrażająca rozrywka? suspicious Przypomn
          > ieć ci wiersz Jana Brzechwy "Kwoka"?

Heco Ty za przeproszeniem od wczoraj na tym forum?
          • heca007 Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 11:30
            homohominilupus napisała:

> heca007 napisała:
            >
            > > I tak postanowiłaś wejść do czyjegoś wątku, w którym ta osoba cieszy się
            > z prez
            > > entu żeby napisać nam jaka to prymitywna i odrażająca rozrywka? suspicious Pr
            > zypomn
            > > ieć ci wiersz Jana Brzechwy "Kwoka"?
            >
            > Heco Ty za przeproszeniem od wczoraj na tym forum?
            >
            >
            Ehhhh... nadal mnie to jednak zaskakuje 🙄🤔
        • pursuedbyabear Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 11:44
          Sue lubi pluć ludziom do herbaty czy co to tam było, więc czemuż miałaby sobie odmówić...
      • lauren6 Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 09:09
        Wyjmij sobie kij z ... wiesz skąd 🙄
    • noname2021 Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 01:45
      Drink lub dwa przed wystepem pomaga.
    • memphis90 Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 08:31
      Super, baw się dobrze!😉
      • mama-ola Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 09:02
        Dzięki smile
    • kocynder Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 08:38
      Baw się dobrze!
      Nie znam Pauliny Potockiej, bo na hasło "stand-up" przełączam kanał - jak już napisano, oszałamiająca większość, to dziwni ekshibicjonisci, onanizujacy się faktem, że mogą publicznie rzucić "panią nieobyczajną", ale skoro TA akurat jest inna i WIESZ, że ci pasuje - to niech się okaże na żywo jeszcze fajniejsza. smile I daj znać po występie jak było! Może kogoś zachęcisz?
      • mama-ola Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 09:04
        Mogę dać znać, ale to dopiero za dwa miesiące wink
        Generalnie zgadzam się z opinią o stand-upach, że wulgarne itp., ale ta pani mi podpasowała.
    • lauren6 Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 09:10
      Stand upy są fajnie. Baw się dobrze i nie przejmuj krytyką mentalnych staruch.
      • mama-ola Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 09:14
        Dzięki smile Nie przejmuję się krytyką. Jedyne co mnie martwi to to, że miejsca są nienumerowane i jeśli trafię na koniec sali, to nie będę słyszała.
      • taki-sobie-nick Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 21:05
        lauren6 napisała:

> Stand upy są fajnie. Baw się dobrze i nie przejmuj krytyką mentalnych staruch.

Widzę tu dyskryminację osób nielubiących stand-upów.

Czy "mentalna starucha" to ktoś, kto nie przepada za rzucaniem "k..." w każdym zdaniu?

Czy rzucanie "k..." lub słuchanie tego powoduje, że jest się mentalnie młodszą?
    • conena Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 11:40
      jeszcze się okaże czy to faktycznie prezent. zależy na kogo idziesz.

ja poluję na Bartosza Gajdę, ale nie po drodze mu jakoś do Poznania.
    • livia.kalina Re: Zrobiłam sobie prezent 22.11.24, 19:58
      Baw się dobrze i 100 lat!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka