malgosiagosia 22.11.24, 23:29 Przyszedl dzisiaj list. Nadawca - Act now to deffend the Constitiution during the Trump administration. W srodku kopertka i swistek do wypelnienia jaka kase im chce wyslac. Widziecie jak sie robi kase? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 01:19 deffend mowisz? Chcesz powiedziec, ze tylko demokraci tak zarabiaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 01:23 Nigdy nie dostalam takiej propozycji od republikanow, nawet jak Trump przegral w 2020 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 01:25 Nie no, oczywiscie Republikanom pieniadze sie koca i nie zbierali na kampanie 🤦🏼♀️🙉😗 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 01:33 princesswhitewolf napisała: > Nie no, oczywiscie Republikanom pieniadze sie koca i nie zbierali na kampanie ? > ?🏼♀️🙉😗 A ty umiesz czytac?Czy te pieniadze sa zbierane na kampanie? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 01:44 A czymze jest "defending Constitution" in a democratic country if not a campaign, kobieto? 🤦🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 01:54 princesswhitewolf napisała: > A czymze jest "defending Constitution" in a democratic country if not a campaig > n, kobieto A ty rozumoesz slowo during? Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 04:25 No a kiedy mają zbierać? Po kolejnych wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 05:52 malgosiagosia napisała: > princesswhitewolf napisała: > > > A czymze jest "defending Constitution" in a democratic country if not a c > ampaig > > n, kobieto > > > A ty rozumoesz slowo during? Ja z innej beczki. Czytałaś wypowiedź Roberta F. Kennedy'ego jr, nowego ministra zdrowia w rządzie Trumpa? Co powiedział o Andrzeju Lepperze. Napisałem gdzie indziej, ale zniknął wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
cottonrose Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 04:17 No jak niby Trump mial zbierac na obrone konstytucji... ? Slusznie, ze nie zbieral Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Mam dla was nowa wiadomosc. 23.11.24, 15:22 >W srodku kopertka i swistek do wypelnienia jaka kase im chce wyslac. i ile wysłałaś? W PL zdecydowanie taniej pewnie. Pisiory też żebrzą, mimo pkradania nas "przez ostatnie 8 lat". Odpowiedz Link Zgłoś