livia.kalina 23.11.24, 20:32 Co wam wyskakuje w podpowiedziach Google po wpisaniu: Karol Nawrocki s ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Zabawa 23.11.24, 20:50 Na pierwszym miejscu notka z wikipedii. Następnie "najważniejsze artykuły": z PAP: "Karol Nawrocki najmniej rozpoznawalnym politykiem w sondażu", Business Insider "<<Mistrz autoreklamy>>, były bokser, szef IPN. Kim jest Karol Nawrocki?", itd. Ogólnie nic szczególnego. A co powinno wyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:10 "Karol Nawrocki s" Nie sam Karol Nawrocki Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Zabawa 23.11.24, 21:17 livia.kalina napisała: > "Karol Nawrocki s" właśnie tak wpisałam, z s. Widać mam nudnego googla, bo wypluł to, co wyżej podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:23 Jak wpisujesz Karol Nawrocki s to podpowiada ci słowa na s a nie "najważniejsze", "mistrz" albo "były". Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Zabawa 23.11.24, 21:38 livia.kalina napisała: > Jak wpisujesz Karol Nawrocki s to podpowiada ci słowa na s a nie "najważniejsze > ", "mistrz" albo "były". > Zaczęłaś już kampanię prezydencką. Ale ona dopiero w styczniu. Jacek Murański o tym gadał, ale on też startuje na prezydenta. Będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:41 taniutki a co ty sądzisz o sutenerskich znajomościach Nawrockiego? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Zabawa 23.11.24, 21:58 livia.kalina napisała: > Jak wpisujesz Karol Nawrocki s to podpowiada ci słowa na s jeszcze raz: u mnie nie podpowiada. Podobnie jak u taje. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 22:15 Jesteście zbyt niewinne być googel wam podpowiadał o kontaktach Nawrockiego z alfonasami Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Zabawa 23.11.24, 21:52 alicia033 napisała: > livia.kalina napisała: > > > "Karol Nawrocki s" > > właśnie tak wpisałam, z s. Widać mam nudnego googla, bo wypluł to, co wyżej p > odałam. > Widać, że nie słuchasz dokładnie filmów Pińskiego jeżeli nie wiesz o jaki epizod na "s" w życiu kandydata na kandydata chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:53 Przyznam szczerze, że dość często ale ten temat mnie ominął. Juz nadrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Zabawa 23.11.24, 22:03 lauren6 napisała: > Widać, że nie słuchasz dokładnie filmów Pińskiego jeżeli nie wiesz o jaki epizod na "s" w życiu kandydata na kandydata chodzi. wiem o co chodzi ale pytanie livii było o podpowiedzi z googla i na to odpowiadałam. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 24.11.24, 13:05 Już przesłuchałam. Z rozmowy wynika, że pisowski kandydat raczej kłamliwie się tłumaczy, że zna się że środowiskiem alfonsów bo zna byłego suteneta, który jest teraz dobrym chłopakiem. Z rozmowy wynika, że sam, zatrudniony jako ochroniarz w hotelu trudnił się stręczeniem. Pis to ma fantastyczne kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Zabawa 23.11.24, 21:01 Google podpowiada: syn, sutener, ślub, stan cywilny, sondaż. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Zabawa 23.11.24, 21:22 szarsz napisała: > Google podpowiada: syn, sutener, ślub, stan cywilny, sondaż. A co? Mnie też tak wyskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Zabawa 23.11.24, 21:07 Żona, rodzina, z żoną, żona dzieci, dzieci, partia, wzrost Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:11 "Karol Nawrocki s" s to nie literówka. Chciałam was spytać jakie u was wyskakują podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:20 To nie u mnie ale u mnie bardzo podobnie. Wpisałam kontrolnie kilka innych nazwisk i to s i nigdzie nie sugerowało zakazanego w Polsce zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:22 wpisałam tez Karol Nawrocki a i również wyskakuje synonim zakazanego zawodu. Myślicie, że ma słynnego z tego procederu imiennika? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:25 Chodzi o podpowiedzi z googla do s a nie wyniki po wciśnięciu enter. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Zabawa 23.11.24, 21:31 O tym piszę, u mnie to samo, czy wpiszę s, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:34 jak to możliwe, że do literki s masz podpowiedzi nie na s tylko "żona", "rodzina", "z żoną"? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Zabawa 23.11.24, 21:38 Nie mam pojęcia. Wklejam zdjęcia - o te podpowiedzi Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Zabawa 23.11.24, 21:24 Pewnie chodzi Ci o sutenera? To żadna tajemnica, Rzepa pisała o tym bodajże we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zabawa 23.11.24, 21:27 Pierwszy raz o tym czytam. Po Twoim wpisie faktycznie znalazłam: tvn24.pl/polska/prezes-ipn-kontaktowal-sie-z-bylym-czlonkiem-gangu-sutenerow-ustalenia-rzeczpospolitej-st8067296 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Zabawa 24.11.24, 14:14 Na s podpowiada "szef ipn" i "skanal". Ale nie chciało mi się sprawdzać jaki skandal. Odpowiedz Link Zgłoś