Dodaj do ulubionych

kłamstwo na forum

01.12.24, 19:57
Czy była sytuacja, że o czyms skłamaliście (panowie też) piszac na tym forum? Oczywiście celowo?
I czego dotyczyło to kłamstwo, albo kłamstwa i czy założyliście w tym celu nowy nick? Czy po prostu piszecie cały czas z jednego, ale nieco ubarwiacie rzeczywistosć?
Obserwuj wątek
    • pepsi.only Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 15:38
      Cały czas.
      Prawda się zdewaluowała, dziś piszemy tyle ile chcemy, ile możemy, albo ćwierć prawdę, lub też gówno prawdę.
      np. Miałam dziś 3 wpisy już rozpoczęte, i nie, skasowałam, bo ktoś mógłby siebie rozpoznać w tej historii, i że o nim piszę. Więc nie. No dobra- jeden wpis dokończyłam, ale tak, że nieco zmienione dane, dodałam też coś dla odwrócenia uwagi- i nikt nie może mieć pretensji do mnie, że piszę o nim 🤭😁😁😁
    • kaki11 Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 16:14
      Jakichś takich konkretnych, ewidentnych kłamstw to nie, natomiast lekkie korygowanie rzeczywistości o tyle, by za dużo rzeczy prywatnych tu nie zdradzić, czy rozmazać coś przez co ktoś kto to czyta i mnie w realu zna mógłby mnie zidentyfikować to owszem, mi się zdarza. Wiadomo, część rzeczy pomijam, o części piszę, a część lekko zmieniam, ale nie ma jakichś znaczących przekłamań.
      • taki-sobie-nick Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 22:40
        Pewna forumka (nie ty) wyolbrzymiała pozytywy w swoim życiu, o negatywach nie wspominała, a jeśli jej takowe wypomniano, to przyp...alała się do wypominającego.

Cholernie wredne babsko zresztą było, no chyba że operuje pod nowym nickiem, ale nikt tego nie twierdzi.
    • buldog2 Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 17:38
      Kilka razy świadomie podbarwiłem rzeczywistość mówiąc o planowanej ukraińskiej ofensywie 2023, co do której mialem wątpliwości. Ale ten podkolorowany obraz nie był do końca wykluczony. Gdyby tylko przerwali linię frontu, mogłoby się to zrealizować. Domyślałem się, że jakieś umocnienia będą, ale o linii Surowikina nie wiedziałem.
    • lajtova Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 17:52
      Nie wiem czy to podchodzi pod kłamstwo.
      Po prostu nie traktuję forum poważnie i najczęsciej po prostu robię sobie jaja.
      • srubokretka Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 17:59
        >i najczęsciej po prostu robię sobie jaja.
        --
        >Wspierając Izrael walczysz z terroryzmem.

Aaaaaa i to ma teraz sens.
    • chatgris01 Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 18:33
      Najpierw wymyślać, opisywać, a potem jeszcze pamiętać, co się naściemniało? Jestem na to zbyt leniwa tongue_out
      • snakelilith Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 22:48
        Jesu, dokładnie tak. Jeszcze gdyby mi za to płacili, to może... Ale ponieważ jestem na tym forum od wielu lat, to zmieniam od czasu do czasu ocenę, albo spojrzenie na różne osoby, zjawiska czy tematy. Niektórzy uważają to za brak spójności, moim zdaniem to normalne i tylko krowy na łące nie zmieniają zdania nigdy i żrą ciągle trawę.
      • krwawy.lolo Re: kłamstwo na forum 03.12.24, 07:08
        To jak z forumowymi drag queens, czy tam innymi eMatczynymi transwestytami.
    • ga-ti Re: kłamstwo na forum 02.12.24, 23:18
      Od wielu lat ten sam nick. Gdy nie chcę o czymś pisać to nie piszę. Nie mam potrzeby ubarwiać rzeczywistości, bo i poco, żeby zaimponować obcym i anonimowym nickom?
      Czasem nieco zmieniam detale typu siostra/koleżanka, tesciowa/sąsiadka, chlopiec/dziewczynka, czwartek/wtorek, ale to żeby nie być rozpoznanym lub nie dać rozpoznać tych, o których piszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka