livia.kalina Re: Zmarli 03.12.24, 23:47 W klasie maturalnej zmarła na raka nasza koleżanka z klasy. W styczniu tego roku popełnił samobójstwo mój pierwszy chłopak, z liceum, z klasy równoległej, mój rówieśnik. Reszta z podstawówki, liceum, z tego co wiem - żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zmarli 04.12.24, 06:37 Pierwszy umarł Jurek, ja mieliśmy po 15 lat, białaczka. Potem Waldek, 30, czerniak. Zaraz potem Halinka, rak piersi. A teraz to już nie ma 1/4, ale ja stara jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka3.0 Re: Zmarli 04.12.24, 06:42 dwóch bliskich kolegów, jeden zmarł kilka lat temu na covid, drugi pół roku temu na wylew musiałam na razie pochować albumy ze zdjęciami, bo bardzo bolesne było natykanie się na wspólne zdjęcia... za wcześnie... i kolega męża- wypadek na motocyklu, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
filutek.von.glutek Re: Zmarli 04.12.24, 07:12 2 kolegów z liceum (jeden był też w klasie w podstawówce) - tętniak i rak. Przyjaciółka - rak, to już 4 lata. Kolega - zawał. Z podstawówki podobno jeszcze jeden chłopak nie żyje, podobno się zapił. Ze studiów jeden chłopak zginął w wypadku. Ostatnio zmarł też jeden dalszy znajomy, ale przyczyny nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Zmarli 04.12.24, 10:05 Sporo już odeszło. Koleżanka z LO popełniła samobójstwo przed maturą, kolejna przed trzydziestką zmarła dramatycznie, inna, z podstawówki też w tym wieku została brutalnie zamordowana w niejasnych dotąd okolicznościach. Koledzy dwaj zmarli prawdopodobnie z powodu używek. Jeden kolega i dwie koleżanki z podstawówki w wyniku choroby psychicznej. Inny kolega walczył ponad 10 lat z rakiem ale przegrał. Gdy byliśmy w pierwszej klasie zmarła nasza koleżanka w wyniku powikłań po odrze. To ci o których wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Zmarli 04.12.24, 11:34 Z podstawówki, to nie wiem, bo nie utrzymuję kontaktów, ale spośród znajomych ze szkoły średniej, to dwóch chłopaków już nie ma. Zmarli niedługo po 50tce, rak trzustki i zator płuc. Inna moja znajoma zmarła że dwa lata temu na raka płuc majac 60 lat. I w rodzinie męża chłopak 30+ właśnie zmarł na czerniaka. Inni znajomi w wieku dobiegającym 60tki oraz starsi jak na razie ok, i oby jak najdłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Zmarli 04.12.24, 12:35 Koleżanka z podstawówki zginęła jako dziecko w wypadku samochodowym, i koleżanka zmarła na raka około swoich czterdziestych urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś