daniela34 24.12.24, 09:29 Dobrych Świąt, ematki. Takich jak sobie wymarzyłyście - leniwych albo aktywnych, domowych albo wyjazdowych, w dużym gronie, albo w malutkim. Niech Wam będzie po prostu dobrze! (nareszcie i moja choinka ubrana 🙂) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 09:36 Spokojnych, sytych, ssssdrowych i z uSSSSmiechem ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 09:38 Ale janiołów ci na choince pousiadało...! Życzę żeby marzenia się spełniły - tylko po to, żeby zrobić miejsce dla kolejnych, bo bez marzeń żyć smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 10:00 Zdolna mamusia, szacun! Życzenia spełnienia marzeń, dla mamusi również, ofkors! I dla wszystkich bliskich, z którymi masz ten dzień spędzić! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 10:19 Daniela, najlepszego ❤️ Ps moja choinkę widziałaś, nie przenośmy tego dalej Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 10:33 Dużo zdrowia, trochę śniegu i spełnienia marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
johana741924 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 11:00 Zdrowia, sił, spokoju, optymizmu i wiary w dobrą przyszłość.Tego życzę sobie i Wam.🌲🌲🌲 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 11:09 Dziękuję, wszystkiego najlepszego, moje piękne! 🥂😘🌸🌲🎁 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 11:24 Pewnie Mamunia dziergała anioły? 😊 Tobie, Danielu, i wszystkim eMatkom życzę spokoju, zdrowia i niech każda spędzi ten czas szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 11:33 Wszystkiego najlepszego Danielo. Tobie, twoim bliskim i wszystkim ematkom. Wesołych świąt dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 11:49 Ale jesteście oczytani! Wesołych Świąt z mojej windy do waszej ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 11:51 Dziękuję Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia 😘🎅🎄 Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 12:09 Najlepszego Danielo. ❤️🌲. I wszystkim pozostałym też 🙂. Żeby nas nikt nie wkurzał, makowiec nie poszedł w boczki a nowy rok był wesoły i spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 12:09 Śliczną masz choinkę, te anioły szydełkowe przepiękne! Dziękuję za życzenia! Tobie oraz wszystkim forumkom życzę przede wszystkim spokoju. Niech wam się spełni, co ma się spełnić i niech będzie po prostu dobrze. Wesołych świąt dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 12:22 Zdrowych, spokojnych i udanych świąt dla wszystkich ematek Odpowiedz Link Zgłoś
korolla-xx Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 12:46 Spokojnych Świąt oraz dużo radości i powodzenia w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 15:57 tradycyjnie - Durne swieta! Znowu mi kaza pracowac. - Przyniesc to zielone, wybrac ozdoby.. - A kiedy ja wreszcie bede mogl odpoczac?! - No! Jeszcze ostatnie poprawki i gotowe. - Hej, gupku! Miales przystroic drzewko, a nie krzak. - Cholibcia... - Ufff.... teraz juz musi byc dobrze. Beda mieli swoje drzewko. Z ozdobami i w ogole - Wyszlo fantastycznie czy niesamowicie? - Jestes gamon, ale ostatecznie wyszlo Ci ladnie. Wesolych Swiat braciszku! - Dziekuje siostrzyczko. Wesolych swiat dla Ciebie i wszystkich. -... a teraz ide sie drzemnac. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 16:41 Ciepłych, spokojnych, wyjątkowych 🌲✨️ Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek życzeniowy 24.12.24, 16:59 Ja wam życzę przede wszystkim zdrowych tych świąt. U nas niestety nie za zdrowo w tym roku- najpierw ja się paskudnie popatrzyłam gorącym olejem a teraz syn męża w szpitalu z podejrzeniem zapalenia wyrostka.. Odpowiedz Link Zgłoś