sueellen Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 08:50 Wszystko mi jedno 😅. Musi być sprawny, cichy, łatwo się prowadzić i dowozić z miejsca a do miejsca b. Do samochodów podchodzę wyłącznie od strony praktycznej. Nie rozróżniam marek, jedynie kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 08:51 Toyote LandCruiser Jest kompletnie niepraktyczna bo za wielka ale skoro marzymy... Moze również jak poprzedniczka Porsche Macan ale od razu mi sie włacza, ze wożenie psa, ktory regularnie tapla sie w błocie jakoś do Porsche nie pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 09:19 Mam już wymarzony samochód w prześlicznym kolorze, marzenie zrealizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:29 à propos kolorów samochodów- ostatnio zwróciliśmy z mężem uwagę, nie ma już samochodów kolorowych, są białe... długo nic, ciemne- czarne i grafitowe, granatowe... długooooo nic.... czerwona mazda, i pozostałe... Odpowiedz Link Zgłoś
cottonrose Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 17:47 Maserati wyszlo naprzeciw oczekiwaniom... Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 19:38 >à propos kolorów samochodów- ostatnio zwróciliśmy z mężem uwagę, nie ma już samochodów kolorowych, W Stanach ten trend był już jakieś 20 lat temu. A teraz rozlał sie po świecie. Jakoś ostatnio wszystko jest w stonowanych kolorach, mogłaby moda na lata któreś tam się w końcu przebić i zalać nas żółciami i pomarańczami. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 22:44 Bo wyraziste kolory mają to do siebie, że dość szybko przestają być modne/ lubiane. Potem trzeba taki samochód sprzedać i przychodzą ludzie i mówią- tak, tak, fajny ale ten kolor jakiś taki dziwny... Więc kierowcy wolą już mieć biały, czarny, srebrny i mieć spokój od marudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 15:15 Miętowy Kocham moje autko. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 09:22 Aby jeździł i się nie psuł, w ogóle blachosmrody to przekleństwo miast, korki spaliny itd Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:34 To prawda. Ale przecież możesz pomarzyć o elektryku albo hybrydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 21:32 Jeszcze jakieś 20 lat temu marzenia o elektryku to były...naprawdę fajne marzenia, a teraz...szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 09:26 Wielki zeby wszystko pomiescic i by bylo wygodnie. Ale jak podjezdzam parkowac to ma sie nagle zrobic malutki. Taki transformers poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 09:32 Jakiś oldskulowy klasyczek w bardzo dobrym stanie. Coś co nie jest komputerem na czterech kółkach i nie staje okoniem, bo właśnie zdechł jakiś mało istotny czajniczek za miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 11:01 Ja takie mam i co z tego? Okazało się, że rzeczywistość skrzeczy i jakość już nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Gdybym mogła kupić samochód 08.02.25, 09:01 Kuźwa, takie miałam wrażenie po jeździe próbnej najnowszym mini. Przerost formy nad treścią, naje...ane ledzików, gdzie tylko się da, i dłuuuuuugo nic poza tym. Oddałam po testach z niesmakiem i takim ogólnym "WTF???" Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 11:07 Mam spoko samochód, idealnie dobrałam sobie markę i wyposażenie pod moje potrzeby. Dlatego wymieniłabym na taki sam, ale nówka-sztuka-tegoroczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 11:17 wakacje_50 napisała: > którego pragnę ... > albo o którym marzę,... Nie mam marzen zwiazanych z autami > albo który byłby dla mnie idealny w obecnej sytuacji życiowej, ..... > Mam auto, jest dla mnie idealne, wymieniane co dwa lata na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:32 ritual2019 napisał(a): Mam auto, jest dla mnie idealne, wymieniane co dwa lata na nowe. Ematko, jakś ty nieekologiczna! Co 2 lata nowe auto? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Gdybym mogła kupić samochód 07.02.25, 13:39 wakacje_50 napisała: > Ematko, jakś ty nieekologiczna! Co 2 lata nowe auto? spokojnie, urojone auta są całkowicie ekologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
milka43 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 11:51 Mam już taki, mały , ładny dla mnie i mało pali, za to mąż ma furę że tak powiem marzenie wielu,500 ps,i tym smokiem nie może nawet jechać na urlop bo tyle pali, nie mówiąc o parkowaniu w mieście,więc z tymi wymarzonymi samochodami różnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
andace Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 11:55 Kupiłam dokładnie taki jaki chciałam i gdybym dziś musiała kupić samochód, to kupiłabym ten sam. Gdybym mieszkała gdzieś daleko pośrodku niczego (co w Holandii jest niemożliwe 😂), to podoba mi się Toyota Land Cruiser ale zużycie paliwa na wyklucza z listy samochodów marzeń 😱 W przyszłym roku planujemy kupić elektryczny z tej samej marki, żeby był do jazdy po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:05 mnie niezwykle podoba się Juke. Taki przepiękny brzydal. Niestety, dla mnie samochód musi być bezusterkowy (przy dobrym zaopiekowaniu) a Juke ma fatalne opinie. Mój obecny jest właśnie taki, bezusterkowy a jak mu się już cos stanie np. skończy akumulator, to dzieje się to w bardzo przyjaznych warunkach, np. na parkingu gdzie samochód męża jest obok. No ale my (z samochodem) jesteśmy zaprzyjaźnieni, nie robi mi niczego wbrew a ja o niego dbam. Niestety, ma już coraz wiecej lat i nie wiem, jak długo pociągnie, w sensie jak długo jeszcze nie będę bała się jechać w dłuższą trasę. Nie muszę mieć czołgu zamiast samochodu. dzieci już samodzielne a i tak wcześniej rodzinnym samochodem był ten męża. A mój tylko dla mnie. Chociaż też robiłam nim przeprowadzki. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:17 mava12 napisała: > mnie niezwykle podoba się Juke. Taki przepiękny brzydal. Aż wyguglalam. Żartujesz?😅 Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 15:07 a co ci się w nim nie podoba? właściwie ma takie wymiary, jak mój obecny samochód ale jest wyższy, "grubszy", inna sylwetka Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 18:45 Odwrotnie - co Ci się w nim podoba? Wygląda jak dzieło dr. Frankensteina. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Gdybym mogła kupić samochód 07.02.25, 10:50 >Odwrotnie - co Ci się w nim podoba? no widzisz... mnie oryginalnosc. To teraz podaj jaki tobie sie podoba, chętnie porównam gust Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Gdybym mogła kupić samochód 07.02.25, 18:18 Kuzynka ma od kilku lat. Awaryjny nie jest w ogóle (ten jej, innych nie znam). Wygląda bardzo fajnie w czerni. Tylko ciasno w środku, typowe auto dla jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Gdybym mogła kupić samochód 08.02.25, 09:03 Wygląda, jakby spod maski miał wyczołgać się drugi samochód. Tak, one są brzydkie. Ale spoko, ja mam jeszcze brzydszego. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:53 >mnie niezwykle podoba się Juke. Mnie się podobał na obrazku, ale jak zobaczyłam na ulicy, to szybko mi przeszło. Maluch pokąszony przez pszczoły Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 15:08 a ja właśnie najpierw zobaczyłam na ulicy, potem zaczęłam szukać w guglach. No i wyszło, że, niestety, usterkowośc znaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 15:24 Mnie zszokowały gabaryty - na fotce wydawał się spory, a w realu wyglądał na bardzo ciasny. Ale to była któraś wczesna wersja, więc nie wiem jak teraz. Patrzę na nowsze zdjęcia i już nie jest taki fajnie kanciasty z zewnątrz, niefajnie, nie lubię jak je tak wygładzają (to się dotyczy wszystkich marek). Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:14 Dokładnie ten, który kupiłam ponad 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 14:21 Nie mam i nigdy nie miałam marzeń samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 15:48 ferrari laferrari pragnę corvette z06 o której mażę a mazdę mx 5 sobie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
cottonrose Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 17:31 Szanuje odwage podzielenia sie intymnymi szczegolami o mazaniu sie na mysl o corvecie. Nie wiem czy niektore forumki nie uznaja tego za jednak zbyt intymne, ale w sumie od czego jest forum... Odpowiedz Link Zgłoś
rinoa_woman Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 15:53 Taki kompletnie niepraktyczny, ale totalnie wymarzony to Pontiac Trans Am, ale ten którym jeżdżę na codzień też jest moim ukochanym autem, więc nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 17:21 A jakbym miała za dużo pieniędzy to by mi się marzyło te takie jak w CSI MIAMI jeżdżą, ale nie wiem co to za marka. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 17:40 To są Hamery. Ale wersja 3. Prawdziwe hammery to tylko wersja 1. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 18:59 O. Dzięki, Tanebo. To ja chce Hammera wersję 3. I bardzo mi wszystko jedno, że prawdziwa jest tylko 1. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 19:04 www.gmc.com/electric/hummer-ev/pickup-truck Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Gdybym mogła kupić samochód 07.02.25, 16:25 I nadal mi to wisi. Jak bym miała marzyć to o takim hammerze. Z Horatio Cainem za kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Gdybym mogła kupić samochód 08.02.25, 00:36 A, i dla wyjaśnienia: WIEM, że Horatio Caine jest postacią fikcyjną! Ale wcale nie koniecznie marzę o Davidzie Caruso (odtwórca tej roli), a właśnie o poruczniku Horatio Caine. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Gdybym mogła kupić samochód 08.02.25, 00:54 A czy Silhouette Tytan 8568 muszą być? Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Gdybym mogła kupić samochód 08.02.25, 00:59 No ba! Bez nich Horatio nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Gdybym mogła kupić samochód 08.02.25, 01:02 Jak kobiecie może się podobać taki dziwak... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 19:47 Fiat 126p mozna by garazowac w schowku na kosiarke Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 22:22 Takimi autami jeżdżę od kilku lat 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Gdybym mogła kupić samochód 06.02.25, 22:37 Niedawno kupilam, wiec trudno mi sobie wyobrazic. Pojezdzilabym za to jakims monster truck na zwirowni. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Gdybym mogła kupić samochód 07.02.25, 13:08 Buick Skylark Convertible, rok produkcji 1953, najlepiej w dwukolorowym malowaniu. Nie do jeżdżenia, bo nie dość, że kabrio, to jeszcze wielką krowa, ale, moim zdaniem, dzieło sztuki designu. Mógłby jeszcze być jakiś Packard z lat 30-tych, kiedy streamline święcił tryumfy. Odpowiedz Link Zgłoś
cottonrose Re: Gdybym mogła kupić samochód 07.02.25, 13:20 Jak.... to cudo nie do jezdzenia ???? Widzialam na drodze. Cos pieknego. Odpowiedz Link Zgłoś
cottonrose Re: Gdybym mogła kupić samochód 07.02.25, 13:30 Choc z tych czasow nam wielka slabosc do skrzydlakow jak Cadillac Eldorado. Jak one sie majestatycznie prezentuja na drodze... Odpowiedz Link Zgłoś