Dodaj do ulubionych

Szymon Bieniuk na studniówce

09.02.25, 19:32
Nie zamierzam oceniać urody, ale jestem pod wrażeniem, jak fajnie się ten chłopak ubrał. Rzadko się zdarza, żeby polski facet umiał wyjść poza schematy z polotem i klasą.

www.gazeta.pl/0,0.html?utm_campaign=amtp_pnHP_gallery&mtpromo=enc02qhrmp2x6jeqbmut4egukoatwigqjlkdzagsriudrqmcz6udraocblesmjkfctyua5icroec2jemrmst4ugzjmudrqmcblst3ugyznmtymg2ri
Obserwuj wątek
    • abria Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 19:41
      marynarka po starszym i wiekszym koledze?
      • smoczy_plomien Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 19:59
        Też takie wrażenie odnoszę.
    • alpepe Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 19:51
      Wygląda jak Mr.Big z początku SATC.
      • 18lipcowa3 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 20:12
        Ototo. Młody mr Big
    • kropkaa Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 19:54
      Polotu w tej marynarce trochę nawet za dużo wink
    • nena20 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 20:05
      Yyyy raczej kwestia gustu. Za duża ta marynarka.
      • towarzyszka_leila Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 21:24
        Nie za duża. To jest marynarka dwurzędowa, one od lat 90 się nie pojawiają, dlatego wydaje się za duża. Do tego rewelacyjne te spodnie w marynarskim fasonie i mokasyny. Dla mnie bomba.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 21:34
      A możesz mnie oświecić co jest nietypowego w tym garniturze i dlaczego buty też zaskakują?
    • super-mikunia Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 21:42
      Super wyglądał. Ale on co by nie założył. Będzie wyglądał mega. Podoba mi się stylówka, bardzo. Z polotem, bez napinki, luźna marynarka moim zdaniem ma to podkreślić, że to nie miał być smoking. Z wyrazem, very nice.
    • nick_z_desperacji2 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 21:53
      Serio? To zwykły garnitur. Poza tym, dwurzędowa marynarka, szerokie spodnie i figura nastolatka dają efekt "pożyczone od starszego brata". Mokasyny do klasycznego w sumie garnituru to już kwestia gustu, mi nie podchodzą. Chłopak jest przystojny, ale ten ubiór działa raczej na niekorzyść.
      • towarzyszka_leila Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 21:59
        Ale nie uważasz, że efekt po starszym bracie jest lepszy od panującego ostatnio koszmarnego trendu na spodnie rurki i za krótkie marynarki?
        Ten garnitur nie jest za duży, ma taki fason, przy dwurzędowej marynarce zawsze powstaje efekt obszerności. 100 razy wolę taki garnitur od dwa rozmiary za małego.
        • dekoderka Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 22:32
          Między przydużym garniturem jak ze starszego brata, a obcisłymi kusymi wdziankami, gdzie zapięty guzik powoduje wytrzeszcz oczu jest mnóstwo rozsądnych opcji.

Dobrze dopasowany klasyczny garnitur na nastolatku wyglada o niebo lepiej niż ten wynalazek.
        • gryzelda71 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 07:52
          Bosze, już drugi garnitur synu kupiłam w ciagu trzech lat i żaden nie był ani za ciasny, ani za obszerny. Da się.

• nick_z_desperacji Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 08:10
          Uważam, że lepszy jest dopasowany rozmiarem garnitur z jednorzędową marynarką, w której nastolatek nie wygląda jak w za dużej. Efekt obszerności na nastolatku chyba nigdy dobrze nie wygląda.
          • asia.sthm Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 12:13
            Bożesz ty mój, spuść nogę i kopnij ciotuchny co to lepiej wiedzà jak młodzież ma się ubrać.
            Mszczà się za własne ongiś ciotuchny od ubioru?
            • nick_z_desperacji2 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 16:38
              Chodzić może w czym chce, ale jak ktoś pisze, że go to zachwyca, to chyba mogę napisać, że mnie akurat nie zachwyca? Zwłaszcza, że mówimy o zupełnie normalnym garniturze, a nie o jakiejś autorskiej kreacji.
    • ga-ti Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 22:28
      Hm, kolega obok lepiej wygląda według mnie.
      Ale to małolat, kombinuje, bawi się ciuchami, i dobrze, kiedy, jak nie teraz.
    • mizantropka_20 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 22:33
      Fakt, szczególnie ten wyciągnięty jęzor i pełna wyższości arogancka mina znakomicie dopełniły kreację. Jestem pod wrażeniem, jego polotu i klasy
    • bmtm Re: Szymon Bieniuk na studniówce 09.02.25, 22:42
      "Niestety, aktorka zmarła na raka trzustki. Do dziś jednak jest pamiętana przez wielu - w tym przez partnera i pociechy."
      • kira_03 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 05:39
        Kto to pisał, dziecko z podstawówki? 🙄
      • marta.graca Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 08:02
        A to zaskoczenie!
      • nick_z_desperacji2 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 17:07
        Widziałam lepsze: Grzegorz Ciechowski zmarł nagle z powodu wady serca. Żadne z jego dzieci nie poszło w jego ślady.
        • kira_03 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 19:07
          Złoto!
    • mia_mia Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 08:00
      Ja nie jestem pod wrażeniem, zupełnie nie podoba mi się ta stylizacja. Po opisie jestem rozczarowana tym co jest na zdjęciu
      • marta.graca Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 08:13
        Podpisuję się.
    • princy-mincy Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 08:13
      Za duża marynarka, odrobinę za krótkie spodnie.
      O wiele fajniej wyglądał kolega obok.
    • zerlinda Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 09:22
      Polecę banałem, ale kiedy on tak urósł?..
    • raczek-nieboraczek-2 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 10:38
      1.nie wiem kto to jest

2. postarzałam się, nie pasuje mi słowo przystojny do maturzysty, tak jakoś niesmacznie,
      (kiedyś uwielbiałam młodzieńczy look z garniturem, plecakiem i gładką buzią)
    • daniela34 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 11:23
      To, że założył dwurzędową marynarkę to rzeczywiście jest interesujące. Buty i spodnie dyskusyjne, moim zdaniem nie do końca pasujące do okazji, ale biorąc pod uwagę, że ostatnio algorytm mediów społecznościowych podsunął mi kilka filmików z "przemianą nauczycieli" z wersji codziennej na studniówkową, to muszę powiedzieć, że w porównaniu z tym co widziałam na panach profesorach/dyrektorach, chłopak jest ubrany bardzo, bardzo stosownie do okazji.
    • kozica111 Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 12:03
      Dla mnie zwyczajny strój, odpowiedni na okazję.
    • kamin Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 13:14
      Ten czarny krawat i czarny kwiat w klapie jakoś pogrzebowo wygląda.
      Sama marynarka fajna. Spodnie chyba wolę węższe i dłuższe.
      • zerlinda Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 15:56
        Obecnie młodzież nosi spodnie raczej szerokie.
    • miaumia Re: Szymon Bieniuk na studniówce 10.02.25, 19:54
      Moim zdaniem świetna marynarka dwurzędowa, luźna, elegancka i bezpretensjonalna w 1.
      Spodnie odrobinę za krótkie, a buty ujdą ( nie podoba mi się brąz?).
      Ogólnie prezentował się stylowo i nonszalancko zarazem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka