dyzurny_troll_forum 12.02.25, 11:23 He he he.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: History is written today! 12.02.25, 11:35 iwles napisała: > > Piękny fotomontaż. Aha, piękny... Nie masz google maps na swoim urządzeniu? Czy, po prostu, nie umiesz otworzyć? support.google.com/maps/thread/324334574/why-was-the-name-of-zatoka-meksyka%C5%84ska-changed-in-polish?hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: History is written today! 12.02.25, 11:41 Nie wiem, z jakiego urządzenia korzystasz, ale u mnie ( na dwóch różnych urządzeniach) wygląda to tak: Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: History is written today! 12.02.25, 11:47 iwles napisała: > > Nie wiem, z jakiego urządzenia korzystasz, ale u mnie ( na dwóch różnych urządz > eniach) wygląda to tak: Przecież mówię, że wygląda na to, że polski oddział się burzy. Ale prawda jest tylko jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: History is written today! 12.02.25, 11:55 Serio? KSNG już oficjalnie zmieniło nazwę? A może IHO? Podeprzesz się przepisami? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: History is written today! 12.02.25, 11:58 iwles napisała: > > Serio? > KSNG już oficjalnie zmieniło nazwę? > A może IHO? A kogo interesuje co ktoś tam oficjalnie w jakiejś organizacji do spraw mało ważnych? Ważne kto ma serwery... ale oczywisćie możesz się obrazić i przestać uzywać google maps od jutraI Korpokracja na pełnej... he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: History is written today! 12.02.25, 12:07 dlaczego mam przestać używać, skoro u mnie jest tak, jak u wszystkich innych, oprócz CIEBIE? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: History is written today! 12.02.25, 12:10 iwles napisała: > > dlaczego mam przestać używać, skoro u mnie jest tak, jak u wszystkich innych, o > prócz CIEBIE? Po pierwsze wyjdż poza Polskę... a dwa, myślę, że to jedynie kwestia czasu, że na tych serwerach będzie tylko jedna nazwa nawet dla odszczepieńców z dziwnych krajów.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: History is written today! 12.02.25, 12:16 Za dużą władzę przypisujesz swojemu pomaranczowemu idolowi 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: History is written today! 12.02.25, 12:22 iwles napisała: > > Za dużą władzę przypisujesz swojemu pomaranczowemu idolowi 🤣 Odważne słowa jak na przedstawicielkę kraju będącego na liście ograniczonego dostępu do zaawansowanych technologii. Uważaj na swą mowę, bo mozesz zostać zupełnie odcięta... he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: History is written today! 12.02.25, 12:45 Żebyś ty się nie zdziwił, że korzystasz z wersji okrojonej, jedynej, uznanej przez władzę, niczym w Chinach 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: History is written today! 12.02.25, 12:05 dyzurny_troll_forum napisała: > Przecież mówię, że wygląda na to, że polski oddział się burzy. Wygląda na to, że masz wersję dla incelków Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: History is written today! 12.02.25, 12:07 evening.vibes napisała: > Wygląda na to, że masz wersję dla incelków Może po prostu nie jestem w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: History is written today! 12.02.25, 12:23 Na Białorusi taki dobry internet mają? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: History is written today! 12.02.25, 12:24 > Może po prostu nie jestem w Polsce? ja tez nie jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: History is written today! 12.02.25, 16:20 dyzurny_troll_forum napisała: . Ale prawda jest > tylko jedna! > Ale że co? że Ameryka jest kontynentem? a US - jako kraj nie mają nazwy własnej? Meksyk jest państwem w Ameryce Płn, stąd też i obie nazwy są poprawne Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: History is written today! 12.02.25, 11:41 Poprawione dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: History is written today! 12.02.25, 14:34 2 pytania mam 1. Czy kolejną zmianą będzie zmiana nazw oceanów na Ocean Amerykański i Ocean Amerykański Prawy? 2. Czy my możemy również przywrócić wielkość narodu polskiego i nadać Bałtykowi nazwę Morza Orła Białego/Morza Chrystusac, Jedynego Króla Polski…? Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: History is written today! 12.02.25, 16:03 memphis90 napisała: > 2 pytania mam > 1. Czy kolejną zmianą będzie zmiana nazw oceanów na Ocean Amerykański i Ocean A > merykański Prawy? Ja bym poszła dalej i przemianowała Atlantyk na Ocean Trumpa a Pacyfik na Ocean Muska Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: History is written today! 12.02.25, 16:07 > Ja bym poszła dalej i przemianowała Atlantyk na Ocean Trumpa a Pacyfik na Ocean Muska Piorum wie jak plany beda jutro sie nazywac. Troche sie domyslam bo dzieci sporo dospolu maja Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: History is written today! 12.02.25, 16:21 To mapa popularna wśród właśnie odzyskujących dumę Amerykanów, którzy dzięki Trumpowi wstają z kolan i w ogóle. Myślę, że będzie sukcesywnie uzupełniana o kolejne osiągnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: History is written today! 12.02.25, 16:28 A gdzie bieguny? Toż to ważne czubki Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: History is written today! 12.02.25, 16:31 Generalnie największy czubek USA to nie żadne Mc Kinley, tylko Trump… Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: History is written today! 12.02.25, 17:45 memphis90 napisała: > Generalnie największy czubek USA to nie żadne Mc Kinley, tylko Trump… > 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: History is written today! 12.02.25, 17:51 asia.sthm napisała: > A gdzie bieguny? Poles? No chyba wiadomo czyje są, wyraźnie slychać 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: History is written today! 12.02.25, 17:52 No właśnie! Polak Północny i Polak Południowy! Czas na aneksję! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: History is written today! 12.02.25, 17:57 pursuedbyabear napisała: > No właśnie! Polak Północny i Polak Południowy! Czas na aneksję! > Dokładnie! Do tego jeszcze Ksieżyc z Twardowskim jako gubernatorem! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: History is written today! 12.02.25, 18:55 memphis90 napisała: > 2 pytania mam > 1. Czy kolejną zmianą będzie zmiana nazw oceanów na Ocean Amerykański i Ocean A > merykański Prawy? > 2. Czy my możemy również przywrócić wielkość narodu polskiego i nadać Bałtykowi > nazwę Morza Orła Białego/Morza Chrystusac, Jedynego Króla Polski…? > Jesteś nie w ciemię bita. Dawaj na prezydenta. Lol. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: History is written today! 12.02.25, 15:40 Jaki kraj, taki Leningrad... Btw jak tam cena jajek? Odpowiedz Link Zgłoś