Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰 Ciasta

16.03.25, 07:59
Witam piękne panie, pewnie co niektóre jeszcze śpią, ja przez męża spać nie mogę, chrapie,hak Wam się rozpoczęła niedziela???U mnie mróz-5,ale świeci słońce, na 13 idziemy do córeczki na obiad, ja zrobiłam daw ciasta sernik gotowany i Stefanke, życzę Wam piękne panie, miłej, spokojnej i pięknej niedzieli ⚘️🌺🌹🌷🌻
Obserwuj wątek
    • mama-ola Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 08:54
      Fajne ciasta i fajna figura smile
      U mnie niedziela zaczęła się koło 6, bo piesek chciał wyjść na dwór. W związku z czym już jestem po śniadaniu. A teraz trzeba wymyślić, co zrobić z tym pięknym dniem smile
    • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:10
      U mnie też mąż chrapal, dziecko zza ściany piszczało, nade mną galopował pies i tlukl dupą z podekscytowania o podlogę. Psy w blokach powinny być zakazane. Pogoda ładna, mialam sadzic brwtki na balkonie, ale chyba to odlozę, bo zimno i donic nie poszukalam, trzeba obmyślić jakąś wycieczkę
      • raczek47 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:27
        Ja właśnie jem śniadanie- twaróg z pomidorem i jajka na miękko. Potem stadion i trening, potem opróżnianie i demontaż szafy, bo jutro o 9 przychodzą montować mi nową a późnym popołudniem na paznokcie. Wieczorem nadganianie roboty na następny tydzień, bo się nie wyrobiłam.
        Ładna pogoda u nas.
        Wszystkim życzę miłej niedzieli
    • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:28
      Córka mnie obudziła brutalnie o 7 mówiąc, że pies dostał sraczki.
      Wczoraj byliśmy na pchlim targu, kupiłam sobie mosiężny breloczek że Snoopim z '65 i bardzo mnie on cieszy :p
      • kocynder Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:34
        Pokaż brelok!!!
        • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:40
          Proszę
          • kocynder Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:42
            Ale cudny!!! Też bym chciała taki!
            • raczek47 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:44
              Świetny jest!
              • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 10:13
                Całe 3€ :p koleś chciał 5 ale wypróbowałam na nim umiejętności targowania nabyte na targu w IT 🤣 ewidentnie są marne, inaczej jeszcze by mi dopłacił ( moja szwagierka jest w tym świetna):p
                Znalazłam podobny z tego okresu na eBay po 150€ :p
                • asia.sthm Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 11:05
                  Znakomity nabytek, niedługo zabytek 👍
                  Uwielbiam pchle targi.
                  Ja wczoraj kupiłam Rudolfa z czerwonym nosem. Wsadzę mu piórko i doczeka pisanek, potem schowam.
    • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:30
      Nakarmiłem srokę i wysłałem do Urzędu Finansowego.
        • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:57
          W czasach kręcenia filmu miałem 17-18 lat. I znam obrazki ze wsi. Ale ja jeździłem tam latem, pod namiot, czy do domku kempingowego. Nie byłem zmuszony wegetować na przednówku, czy w innym listopadzie.
      • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 12:22
        Zdałem też właśnie trzy coroczne "egzaminy" z bhp, ochrony danych i nowotworu słownego "compliance".
    • marta.graca Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:37
      Przytulaniem z kotami, bo spałam u rodziców, teraz w planach spacer z mamą i później z koleżanką obiad z Restaurant Week.
    • swiecaca Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:43
      Katarem i bólem gardła. Zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy dziś pojechać po komputer i pracować zdalnie.
      • bene_gesserit Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 10:03
        Nosz, mam to samo. Dziś miałam mieć angielski i właśnie odwołuje. Moja uczennica też chora.
    • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 09:53
      Wstałam skoro świt o dziewiątej. Kończę kawę i ruszam do roboty - mam do upieczenia chleb, ciasto drożdżowe z malinami, potem trochę popracuję zawodowo, popodlewam kwiaty i będę się byczyć.
    • pepsi.only Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 10:00
      Pierwsza pobudka przed 4.00 z groszami, bo jeden z psów tak się drapał, że aż wszystko wokol podskakiwało ( wiemy już że ma na czubku głowy kleszcza, żaden ze środków nie zapobiega kleszczom w 100% 🤨)
      Na szczęście dospałam do sensownej godzinki.
      Sniadanie, obleciałam mieszkanie szmatą.
      I mam luz- kawka herbatniczek, ematka i robienie NIC. 🫠
      • grey_delphinum Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 10:09
        Wstawiłam rosół (gotuję bardzo rzadko), czekam na gości. Po pudniu i wieczorem robota. Nie lubię niedziel 😔
    • primula.alpicola Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 11:10
      Kup sobie zatyczki Alpine Deep Sleep.
      Upiekłam senik, na oko, bez przepisu, nawet smaczny ale konsystencja zbyt luzna.
      Konczę trening, wracam do domu i jadę rowerem do lasu. Na obiad jedziemy na miasto. Wieczorem sprawdzam klasówki
    • aqua48 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 12:04
      Wstałam o ósmej trzydzieści, noc miałam jakąś koszmarną, byłam już zagłosować i teraz piję drugą kawkę z ciastem, Obiad mam przygotowany, muszę umyć włosy, napisać do przyjaciółki, przygotować się do zajęć na wtorek a po południu albo wieczorem zabieram się jak tradycyjnie w niedzielę za prasowanie.
    • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 12:40
      I gotowe
      • marta.graca Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 12:55
        Uwielbiam takie smile
        • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 13:58
          Ja też bardzo lubię drożdżowe. Do tego chciałam wykorzystać drożdże z lodówki, które mi od czegoś tam zostały. Same korzyści 😀
      • mysiulek08 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 15:52
        a ja mam ze wegierkami smile w piatek wspoldomownicy oprocz ogoreczkow i pomidorow, przytargali tez sliwki, wiec wydrylowali, czesc na powidla i reszta na ciacho, wyszlo swietne, tylko foremke wzieli za mala tongue_out

chleb tez upiekli, mnie by sie takich rownych naciec nie chcialo robic 🤣
        • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:25
          Śliczny ten chleb. Mój jeszcze rośnie
          • mysiulek08 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 18:15
            musze przyznac, ze maja 'reke' do chlebow smile talent chlebowy ) (i ogolnie kulinarny) w pelnej krasie sie rozwinal wraz z wjechaniem do kuchni kolorowego zeliwnego zlomu tongue_out
    • kocynder Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 13:06
      Mojemu grudnikowi się coś popieprzyło...
      • madame_edith Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 15:41
        Mój też ma pąki! Aż się zastanawiałam czy dobrze widzę.
      • marta.graca Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:36
        Mojej mamy grudnikowi też się tak chrzani.
        • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:38
          Ja mam ich kilka i naprawdę są wszystkim od października, przez listopadnik po lutnik. Jeden mi władze niedawno skończył kwitnąć
          • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:38
            *właśnie
          • kocynder Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:50
            Głupole... [to było czułe, nie złośliwe!]
    • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 14:33
      Bardzo fajny outfit ❤️

• moni_485 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:13
        alexis1121 napisał(a):

> Bardzo fajny outfit ❤️
        >

Chyba twój. Ty się nabijasz, a ona w to wierzy.
        • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:18
          Ktoś tu zazdrości Mariolce nie tylko figury, ale też tego, że wzbudza sympatię i dostaje miłe komentarze. Oj nieładnie jest być zawistnym.
      • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 16.03.25, 17:55
        No, fajny szlafrok. tongue_out
        • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Ciasta 17.03.25, 18:50
          Dziękuję ❤️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka