szarmszejk123 04.04.25, 11:43 Wyskoczyło mi to na whatsapp, macie? Czy to się z czasem do czegoś nada? Bo jak na razie, to może mi opisać żółwia ale pokazać już mi go nie może:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Meta AI 04.04.25, 11:48 Wyskoczyło, ale też nie mam pojęcia, co z tym robić. Szczerze mówiąc nawet nie chce mi się tym zainteresować. Niby powinienem, coby nie stęchnąć, ale jakoś mnie nie cięgnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Meta AI 04.04.25, 13:09 Przy czym na mgnienie oka pokazała się odpowiedź po polski, że trójząb ma trzy zęby. Potem dopiero odmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Meta AI 04.04.25, 13:11 Mój najpierw odmówił stworzenia obrazka żółwia, następnie zapytany co potrafi powiedział, że może tworzyć ilustracje, to mu wytknelam, że dopiero co powiedział, że nie może. . To przeprosił 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Meta AI 05.04.25, 07:28 Wywaliłem ten czat od razu, nawet nie próbowałam z tym czymś gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Meta AI 05.04.25, 07:50 tez mi wyskoczylo dzis i dobrze, ze weszlam w ten watek, bo juz wiem, ze moge sobie z tym czyms pogadac a myslalam, ze to bedzie mi jakos "wspomagac" inne rozmowy na whatsapp co by oznaczalo, ze bedzie mi wszystko czytac a moze jeszcze za mnie niepytane odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś