Dodaj do ulubionych

Sprawy kryminalne na forum

03.05.25, 22:37
Forum to też taki można powiedzieć otoczenia.
Ciekawe czy są tu osoby z kryminalną przeszłościa. A może znacie takie przypadki?
Typowo forumowo to kojarzy mi się cyberstalking. Ciekawe czy są tu jakieś stalkerki albo inne kryminalistki.
Obserwuj wątek
    • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 22:43
      Ja znam taką jedną co siedzi w piwnicy i chla, błaga o odbanowanie jej nicków, sprawdza cudze ms a potem wywleka to na forum a na koniec kompiluje nowe nicki z jej danych osobowych. To też cyberstalking?
      • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 22:45
        Nie.
        • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 22:47
          lajtova napisała:

> Nie.

Jak nie, jak tak. Nawet nekrologi ta osoba sprawdzała odnośnie przyjaciółki tamtej. Toż to obsesje!!
        • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:18
          lajtova napisała:

> Nie.

Poszła nawet jeszcze dalej, analizowała jej zdjęcia w mediach społecznościowych, liczyła lajki, analizowała kto je daje, zastanawiała się czy lipne czy nie i zakładała o tym wątki na forum. Mało tego, zakładała wątki o nowym miejscu pracy tej kobiety, bo to też wyszpiegowała. Tal, to zdecydowanie cyberstalking, dobrze, że założyłaś ten wątek big_grinDDD
          • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:22
            Wrzuć jakieś linki bo nie chce mi się w to wierzyć.
            • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:29
              lajtova napisała:

> Wrzuć jakieś linki bo nie chce mi się w to wierzyć.
              >
              A proszę Cię bardzo. Tu spod pięćdziesiątego nicka prześladowczyni zakłada wątek, gdzie ściemnia, że niby jej dziecko zamierza zacząć studia na uczelni, gdzie pracuje ta kobieta.
              forum.gazeta.pl/forum/w,567,178530408,178530408,Dziennikarstwo_SAN_Lodz.html
              • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:31
                Ktoś założył wątek i tyle. Też bym się martwiła gdyby moje dziecko miało tak niskie aspiracje by tam "studiować" a nie na porządnym uniwersytecie czy polibudzie.
                • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:36
                  lajtova napisała:

> Ktoś założył wątek i tyle. Też bym się martwiła gdyby moje dziecko miało tak ni
                  > skie aspiracje by tam "studiować" a nie na porządnym uniwersytecie czy polibudz
                  > ie.

Nie ktoś tylko Ty. To są Twoje obsesje. Tu masz kolejny, gdzie analizowałaś lajki i zdjęcia swojej ofiary, pod płaszczykiem troski o jakąś babę od rękodzieła. forum.gazeta.pl/forum/w,567,178785962,178785962,Kolezanka_mi_odjechala.html#p178790683

Lecz się jak najszybciej. Wiadomo kim jesteś.
                  • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:40
                    A to perełka. Wielonikowy chory troll pyta się, których nicków ma używać:
                    forum.gazeta.pl/forum/w,567,177036508,177036508,Sonda_nickowa.html

Bo o tym, że podobno umarłaś i zmartwychstałaś to już dziewczyny pisaly.
                    • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:54
                      No i? W czym problem?
                  • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:54
                    No i? W czym problem.
                    Sprawa jest dawno wyjaśniona. Koleżanka zrezygnowala z takich bzdur. Odniosła duży sukces na branżowej imprezie niedawno.
                    Dlaczego ten wątek tak cię ukuł?
                    • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 04.05.25, 00:01
                      lajtova napisała:

> No i? W czym problem.
                      > Sprawa jest dawno wyjaśniona. Koleżanka zrezygnowala z takich bzdur. Odniosła d
                      > uży sukces na branżowej imprezie niedawno.
                      > Dlaczego ten wątek tak cię ukuł?

" UKŁUŁ " Ukuć to można żelazo.
                      Nic mnie nie ukłuło. Po prostu zaklikało, że piszesz stale o tej samej kobiecie, na tle której masz obsesje. Nie ukrywam, że dziewczyny z forum pomogły na priva. Wszyscy to wiedzą. I Ty zakładasz wątki o cyberstalkingu???
                      • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 04.05.25, 00:03
                        Jakiej kobiecie?
                        • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 04.05.25, 00:05
                          lajtova napisała:

> Jakiej kobiecie?

Jakiejś, w której się zakochalaś. Te wszystkie wątki dotyczą jej.
                          • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 04.05.25, 00:09
                            Jakie są na to dowody?
                          • lajtova Re: Sprawy kryminalne na forum 04.05.25, 00:13
                            No i drugie pytanie? O jaką kobietę chodzi?
    • kariwitch00 Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 22:45
      Jeśli nawiązujesz do innego wątku, nie trzeba kryminalnej przeszłości żeby ocierać się o różne mroczne historie, wystarczy żyć w dużej dzielnicy dużego miasta a świat jest i tak dość mały i różne wydarzenia dzieją się obok
      • kariwitch00 Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:03
        Przyklad Nowa Huta, księża zawinęli(rzekomo) gościa w dywan tzn zniknął i ślad pomnik zaginął, kilkaset metrów dajej bloki gdzie kobieta upozorowała wybuch gazu mordując w ten sposób męża a córka tej kobiety chodziła do klasy z chłopakiem ktory zamordował swoich rodziców, wszyscy parafianie kościoła o którym mowa przy okazji zniknięcia studenta.Iles przystanków dalej duży zespół szkół z którego pochodzili mordercy Michała Łyska ludzie się znają kojarzyli ze szkoły itd i można tak wymieniać
    • sueellen Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 22:47
      Znam osobiście mordercę oraz handlarza bronią na dużą skalę. Co chcesz wiedzieć?
      • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 22:48
        Ja znałam Kajetana Poznańskiego i jego rodzinę, dziadka i wujka.
        • apallosa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:09
          O mamo, mamusiu...
          Serio Kajetan jest taki hmmm..specyficzny?
          Tutaj już któraś z forumek go opisywała, bo miała z nim styczność w bibliotece na Woli.
          • lujtovazmokotowa Re: Sprawy kryminalne na forum 03.05.25, 23:20
            apallosa napisał:

> O mamo, mamusiu...
            > Serio Kajetan jest taki hmmm..specyficzny?
            > Tutaj już któraś z forumek go opisywała, bo miała z nim styczność w bibliotece
            > na Woli.

Kajetana znałam jako kilkuletniego chłopca, więc nic o nim nie mogę powiedzieć, polecam książkę " Taki dobry chlopak", natomiast dziadek i wujek - jeden alkoholik, drugi krzyżowe uzależnienie od dragów i alkoholu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka