Dodaj do ulubionych

Kontakt z booking

18.06.25, 18:14
Robiłam dziś rezerwację na booking i przy płatności podałam zły numer cvv z karty. Wyskoczyła informacja o błędnym numerze i poproszono o prawidłowy numer. Gdy chciałam wpisać prawidłowy okazało się że płatność została pobrana ale na booking nie mam tej rezerwacji ani potwierdzenia na mailu. Jak skontaktować się z booking,? Mają tylko jakiś angielski numer telefonu, wysłałam wiadomość przez kontakt, ale tak chyba sobie będę czekać.
Co jeszcze mogę zrobić?
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: Kontakt z booking 18.06.25, 18:39
      Ostatnio miałam problem i odpowiedzieli bardzo szybko. Nie wiem czy nie w mniej niż 12 godzin.
      • wiosennedni5 Re: Kontakt z booking 18.06.25, 18:45
        Kontaktowałas się przez obsługę klienta?
        • ursgmo Re: Kontakt z booking 18.06.25, 20:27
          Tak.
    • aankaa Re: Kontakt z booking 18.06.25, 18:52
      sprawdź historię wypłat kartą
    • bazia_morska Re: Kontakt z booking 18.06.25, 18:54
      Skontaktować sie z hotelem. Uzbroić w cierpliwość.
      • wiosennedni5 Re: Kontakt z booking 18.06.25, 19:11
        Jak się kontaktujecie z booking ? Jest podany tylko angielski numer
        • gajmal Re: Kontakt z booking 18.06.25, 20:01
          AI mówi - Aby skontaktować się z Booking.com, możesz skorzystać z kilku opcji. Najłatwiej jest zalogować się na swoje konto i przejść do sekcji pomocy, gdzie znajdziesz opcje kontaktu, w tym czat na żywo i możliwość wysłania wiadomości. Możesz również znaleźć dane kontaktowe na dole strony głównej Booking.com lub na stronach dotyczących pomocy dla partnerów. Dodatkowo, Booking.com oferuje kontakt przez media społecznościowe (Facebook, Twitter, Instagram) oraz e-mail. W pilnych sprawach możesz dzwonić na infolinię Booking.com.
        • zanetka.x Re: Kontakt z booking 18.06.25, 20:26
          numery infolinii Booking
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Kontakt z booking 18.06.25, 20:34
      Jeśli nie masz obciążonej karty, to nie masz też rezerwacji. Zacznij od sprawdzenia karty.
      • wiosennedni5 Re: Kontakt z booking 18.06.25, 20:42
        Są pobrane pieniądze z konta
        • droch Re: Kontakt z booking 18.06.25, 20:44
          To kontakt również kontakt z bankiem - doszło do nieautoryzowanego obciążenia karty
        • barattolina Re: Kontakt z booking 19.06.25, 08:33
          Moim zdaniem ta kasa wróci na Twoje konto. Wygląda na jakiś błąd w systemie. Zapytaj najpierw w banku, może musisz złożyć reklamację. Skoro nie ma potwierdzenia rezerwacji to znaczy że ona nie doszła do skutku. Czasem jest tak, że pieniądze przechodzą do banków przez pośredników (Klarna, albo PayPal) i ty nawet nie wiesz o tym, jakie są procedury między nimi, bo widzisz tylko jeden przelew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka