zanetka.x 11.07.25, 09:10 czy przeszkadza wam gdy na leżaku obok ktoś pali papierosy podczas waszego plażowania? czy przenosicie się wtedy w inne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: papierosy na plaży 11.07.25, 09:19 I znowu będziecie rozmawiać z tym pisowskim trollem powielającym przekaz z Kremla? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: papierosy na plaży 11.07.25, 10:53 Póki co "rozmawia" z nim drugi pisowski troll i pisowski idiota, który nic nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: papierosy na plaży 11.07.25, 09:33 zanetka.x napisała: > czy przeszkadza wam gdy na leżaku obok ktoś pali papierosy podczas waszego plaż > owania? czy przenosicie się wtedy w inne miejsce? Ja uciekam z każdego miejsca jak ktoś pali. Szczególnie jestem uczulony na dym papierosowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: papierosy na plaży 11.07.25, 17:50 >Ja uciekam z każdego miejsca jak ktoś pali. a to pisi konfederata nie pali? trzymając w drugiej łapie piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: papierosy na plaży 11.07.25, 10:51 > czy przenosicie się wtedy w inne miejsce? To zależy. Jeśli nie ma znaku zakazu palenia na plazy, to się przenosimy. Jeśli jest, to najpierw grzecznie zwracamy uwagę palaczowi. Jeśli nie zgasi papierosa, to udajemy się do ratownika czy innej osoby odpowiedzialnej za porządek na plaży i donosimy na palacza. Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: papierosy na plaży 11.07.25, 11:10 Zawsze i wszędzie przeszkadza mi smród papierosów 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: papierosy na plaży 11.07.25, 19:31 furiatka_wariatka napisał(a): > Zawsze i wszędzie przeszkadza mi smród papierosów 🤮 Mnie też przeszkadza smród papierosów, ale jeszcze bardziej przeszkadzają mi osoby ostentacyjnie wklejające emotki w rodzaju powyższej w związku z owym smrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: papierosy na plaży 11.07.25, 19:28 Od 40 lat nie widzialem nikogo palacego na plazy. Gdzie ty mieszkasz? W kraju 3-g swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: papierosy na plaży 11.07.25, 19:38 engine8t napisał: > Od 40 lat nie widzialem nikogo palacego na plazy. Gdzie ty mieszkasz? W kraju 3 > -g swiata? Palą gdzie się da i mimo zakazu. Nawet blisko przystanków autobusowych. Nałóg to nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: papierosy na plaży 11.07.25, 19:38 W ogóle przeszkadzają mi papierosy w każdej przestrzeni. Ja wybieram plażę, gdzie nie mam tak bliskiego kontaktu z innymi ludźmi, więc mnie kwestią dymu nie dotyczy, gdyby ktoś polazł do mnie, to xhama nic nie zmieni, zatem ja musiałabym się przesiąść, bo zwrócenie uwagi byłoby prozne Odpowiedz Link Zgłoś