malgosiagosia 09.08.25, 18:06 To nie jest film o Nawrockim, ten filmik jest o nas wszystkich. Bardzo madry. NAWROCKI MA SZANSĘ ZJEDNOCZYĆ POLSKĘ? PLEMIENNA WOJNA POLITYCZNA | ZERO ŚCIEMY #54 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamkaklamka Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:11 Ten materiał też się zaczyna od reklamy cukierków Krzyśków?Poziom megalomanii Stanowskiego wybił poza skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:13 kamkaklamka napisała: > Ten materiał też się zaczyna od reklamy cukierków Krzyśków? co ot za cukierki? dobre chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:47 malia napisała: > cukierki są niezdrowe to lepiej tego filmu nie oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:00 po_godzinach_1 napisała: > malia napisała: > > > cukierki są niezdrowe > > to lepiej tego filmu nie oglądać Warto obejrzec. I pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:09 malgosiagosia napisała: > Warto obejrzec. E tam. Nie zachęciłaś Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:38 po_godzinach_1 napisała: > malgosiagosia napisała: > > > > Warto obejrzec. > > E tam. Nie zachęciłaś Dowiesz sie czegos interesujacego o sobie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:43 malgosiagosia napisała: > Dowiesz sie czegos interesujacego o sobie i innych. zachęć mnie jakoś, napisz czego dowiedziałaś sie o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:44 > Dowiesz sie czegos interesujacego o sobie i innych. No ale ty się niby dowiedziałaś ale nadal o żadnà zgodę nie apelujesz. No guzik masz z tej wiedzy, dwa guziki 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:49 asia.sthm napisała: > > Dowiesz sie czegos interesujacego o sobie i innych. > > No ale ty się niby dowiedziałaś ale nadal o żadnà zgodę nie apelujesz. No guzik > masz z tej wiedzy, dwa guziki 😄 > Jesli zgoda to nie przez apelacje, ale przez przemyslenia i zrozumienia. Dlatego ten filmik bardzo mi sie spodobal Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:52 > Dlatego ten filmik bardzo mi sie spodobal Dlaczego? Co przemyślałaś i zrozumiałaś? Nie migaj się małgosiu... no wal tu śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:04 no o tym piszę, naogladasz się filmu o cukierkach, a potem zjesz paczkę i kłopot gotowy. Ja nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:08 malia napisała: > no o tym piszę, naogladasz się filmu o cukierkach, a potem zjesz paczkę i kłop > ot gotowy. Ja nie oglądam no strach jest Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:20 malia napisała: > no o tym piszę, naogladasz się filmu o cukierkach, a potem zjesz paczkę i kłop > ot gotowy. Ja nie oglądam Zawsze przelatuje reklamy. A film jest interesujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:52 boję się, jak już na samym początku są cukierki, to co będzie później????? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:15 kamkaklamka napisała: > Ten materiał też się zaczyna od reklamy cukierków Krzyśków?Poziom megalomanii > Stanowskiego wybił poza skalę. Co tam cukierki. Film obejrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:35 kamkaklamka napisała: > Ten materiał też się zaczyna od reklamy cukierków Krzyśków?Poziom megalomanii > Stanowskiego wybił poza skalę. Czyli jak ty zrobisz sweterek i bedziesz chciala go sprzedac, to poziom twojej magalomanii wybyje poza skale? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:39 Gosiu, czy ogarnęłaś już, jak nazywa się najsłynniejszy polski dzwon? Bo z wątku o "Dzwonie Zygmunta" znikłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:42 pursuedbyabear napisała: > Gosiu, czy ogarnęłaś już, jak nazywa się najsłynniejszy polski dzwon? Bo z wątk > u o "Dzwonie Zygmunta" znikłaś... Moj watek o Dzwonie Zygmunta zostal trzy razy usuniety. Nie marnuj czasu, obejrzyj filmik i powiedz co myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:32 Nie istnieje coś takiego jak Dzwon Zygmunta. Jest dzwon Zygmunt, rzewny niedouczony trollu. End of. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:51 pursuedbyabear napisała: > Nie istnieje coś takiego jak Dzwon Zygmunta. > Jest dzwon Zygmunt, rzewny niedouczony trollu. End of. > Zapytalam AL i oto odpowiedz ChatGPT said: Tak, Dzwon Zygmunta istnieje – to jeden z najsłynniejszych polskich zabytków. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Watek o nas. 10.08.25, 10:17 Ten dzwon nazywa się Zygmunt. Nie jest dzwonem żadnego Zygmunta. Jeśli ufasz we wszystkiemu AI, to nie dziwi mnie uwielbienie dla alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 10.08.25, 20:04 pursuedbyabear napisała: > Ten dzwon nazywa się Zygmunt. Nie jest dzwonem żadnego Zygmunta. Kraków Dzwon Zygmunta podczas bicia 16 Kwietnia 2023 Święto Bożego Miłosierdzia. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 10.08.25, 20:07 malgosiagosia napisała: Nie kłóć się, bo nie masz racji Królewski Dzwon Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 10.08.25, 20:48 po_godzinach_1 napisała: > malgosiagosia napisała: > > Nie kłóć się, bo nie masz racji I wszyscy w Polsce mowia dzwon zygmunt , tak? Nigdy nie slyszalam, zawsze mowili dzwon zygmunta. I tyle w temacie. Jesli tak was to boli, ze mowie dzwon zygmunta, to trudno, niech boli. Poza tym, ten forumowy alfons nie bedzie uczyl mnie polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Watek o nas. 10.08.25, 22:31 Wybiórczy ten twój patriotyzm, jeszcze bardziej wybiórcza wiedza o historii Polski. I owszem boli mnie, gdy polonusy tak bardzo "kochają" swą niegdysiejszą ojczyznę, że tkwią przy swoich błędach niczym przy 10 przykazaniach. A teraz wracaj klaskać uszami Trumpowi. Od Polski się odwal, słaby trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 10.08.25, 23:06 pursuedbyabear napisała: . Od Polski się odwal, słaby trollu. Od Polski sie nie odwale. No i co? Bedziesz musial alfonsie sie z tym pogodzic. I jak widzisz, karma wraca, i to natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Watek o nas. 11.08.25, 05:12 malgosiagosia napisała: > pursuedbyabear napisała: > > . Od Polski się odwal, słaby trollu. > > > Od Polski sie nie odwale. No i co? Bedziesz musial alfonsie sie z tym pogodzic. > > I jak widzisz, karma wraca, i to natychmiast. > Oj na jesień zrobi Karolek porządek z tą Koalicją Obciachu oj zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Watek o nas. 11.08.25, 06:02 Tak tak. Będzie woja domowa. Wiesz co? Chcę tej wojny. Chcę wreszcie dokopać wsiokom bez ograniczeń. Chcę zobaczyć dyny na horyzoncie z palonych wiosek. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Watek o nas. 11.08.25, 06:29 tanebo0001 napisał: > Chcę wreszcie dokopać ws > iokom bez ograniczeń. Lol Przecież ty sam jesteś wsiokiem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 10.08.25, 20:06 A co do "alfonsa", to jest to zwyczajna potwarz. I wiesz co? Sam jestes alfonsem. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Watek o nas. 10.08.25, 20:27 Najsłynniejszy Polski Dzwon to dzwon limuzyny Szydlo z Cinquecento. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:42 Jeśli Stanowski będzie sprzedawał sweterki to pewnie ze swoją podobizną.Mnie by to do glowy nie przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:44 ps. Mając podobną rozpoznawalność jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 18:58 kamkaklamka napisała: > Jeśli Stanowski będzie sprzedawał sweterki to pewnie ze swoją podobizną.Mnie by > to do glowy nie przyszło. Dlatego nie jestes tak bogata jak on. Bo by ci do glowy nie przyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:48 >Czyli jak ty zrobisz sweterek i bedziesz chciala go sprzedac, to poziom twojej magalomanii wybyje poza skale? mój sweterek raczej nie będzie skłócał Polaków i podążał w stronę, gdzie można kosić kasiore, żerując na naiwnosci połowy społeczeństwa. Facio sie sprzedaje a ja go nie kupuję, jak sweterka. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:52 mava12 napisała: > mój sweterek raczej nie będzie skłócał Polaków Skad wiesz? Jesli dowiedza sie, ze to twoj sweterek, to uznaja, ze skloca. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Watek o nas. 10.08.25, 14:15 mój sweterek tylko wygląda. Albo sie komus podoba, albo nie. Karolek nie tylko wyglada. Niestety czasem otwiera paszczę (i drze sie bardziej niż anżej).. Swoją drogą to dziś też cos wsadził w ową paszczę. On jest poważnie uzalezniony, pytanie - od czego? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:06 Nie. Brzydzę się obojgiem batyrów. Dla mnie miejsce oszustów i złodziei jest w eięzieniu a nie w Pałacu Namiestnikowskim/Belwederze. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Watek o nas. 09.08.25, 21:05 alicia033 napisała: > Nie. Brzydzę się obojgiem batyrów. Dla mnie miejsce oszustów i złodziei jest w > eięzieniu a nie w Pałacu Namiestnikowskim/Belwederze. > Musisz z tym żyć. Ale co to za życie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:11 małgosiu, za późno wpadłaś na pomysł wystàpienia z apelem o zgodę w narodzie. To tak jakby dramatika walnęła odezwę do braci i sióstr - śmiech na sali. Odśpiewajcie obie Kumbaya my Lord i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:18 asia.sthm napisała: > małgosiu, za późno wpadłaś na pomysł wystàpienia z apelem o zgodę w narodzie. > To tak jakby dramatika walnęła odezwę do braci i sióstr - śmiech na sali. > Odśpiewajcie obie Kumbaya my Lord i będzie dobrze. O zadna zgode nie apeluje. Podsunelam filmik, bo wydaje mi sie bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:40 > O zadna zgode nie apeluje. Podsunelam > filmik, bo wydaje mi sie bardzo ciekawy. Momenty były? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:46 asia.sthm napisała: > Momenty były? 🤣 No masz! Najlepiej jak.... eee sama zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:50 Ja widziałam. Czekam na twój komentarz, czego się o sobie dowiedziałaś. Otworzyłaś watek to postaraj się należycie do rozwoju tegoż. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:36 Nie bedzie moim prezydentem, nie lubię typów wykorzystujących staruszków, nie ufam alfonsom, brzydzę sie towarzystwem kiboli. Z resztą ten słynny wizjoner z Człuchowa tez ma fatalne wizje. Lolek sprzeda ten kraj i bedzie katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:40 marzenka12 napisała: > Nie bedzie moim prezydentem, To nie jest o Nawrockim. To jest o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 19:54 chcesz powiedzieć, że forumka marzenka jest kibolem i alfonsem? Jak to? Skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:01 malia napisała: > chcesz powiedzieć, że forumka marzenka jest kibolem i alfonsem? Jak to? Skąd to > wiesz? Marzenki to cudne panienki. Taka to ma dwie nóżki wesołe, chatkę w kratkę i w górze jemiołę. I telefon różowy przy wannie… O czym to ta Marzenka tak marzy, kiedy noc złotym brzaskiem się żarzy? O miłości – rzecz jasna, żeby nie gasła ani nocą, ani dniem. Tylko taka Marzenke znam. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:10 o przepraszam, nie wymiguj się teraz, przeczytaj to, co sama napisałaś wyżej, obraziłaś forumkę i nawet nie potrafisz przeprosić i przyznać się do błędu Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:13 malia napisała: >przyznać się do błędu Jakiego bledu? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:16 O rany, nie zwracam uwagi na nicki i dopiero tera dojrzalam, ze marzenka 12 napisala do mnie. Marzenko, filmik nie jest o Nawrockim. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:25 czyli o kim jest? Na nicki nie zwracasz uwagi, filmu nie potrafisz streścić..., to może podaj chociaż jakieś inne dane - reżyser, obsada, scenarzysta itp Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:29 malia napisała: > czyli o kim jest? o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:30 malgosiagosia napisała: > malia napisała: > > > czyli o kim jest? > > o tobie. jak to? miał być o mnie! ja protestuję! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:32 po_godzinach_1 napisała: > miał być o mnie! ja protestuję! O tobie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:35 malgosiagosia napisała: > O tobie tez. no coś podobnego! a o tobie też? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:36 po_godzinach_1 napisała: > a o tobie też? tez. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:38 malgosiagosia napisała: > tez. jej... i o cukierkach? może będzie jakaś imprezka na słodko? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:41 po_godzinach_1 napisała: > malgosiagosia napisała: > > > > tez. > > jej... i o cukierkach? > > może będzie jakaś imprezka na słodko? Ja mam lody pistacjowe wlasnej roboty, Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:41 po_godzinach_1 napisała: > jak to? > miał być o mnie! ja protestuję! czy ty nie jesteś zazdrosna????? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:43 malia napisała: > czy ty nie jesteś zazdrosna????? pewnie, że jestem dlatego tak mnie tymi cukierkami zniechęcałaś żebym tylko nie oglądała niby że dla mojego dobra Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:40 stara jestem już, znam się dobrze, po co więc mam oglądąć? dodatkowo jestem bardzo skromna i dziwię się, że powstał film o mnie. Jak to? Nieautoryzowany? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:41 malia napisała: > stara jestem już, znam się dobrze, po co więc mam oglądąć? > dodatkowo jestem bardzo skromna i dziwię się, że powstał film o mnie. Jak to? N > ieautoryzowany? może masz jakiegoś cichego wielbiciela Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:43 aaaaa, czyli jednak film o mnie!!! no dobrze,nie musicie oglądać, sama wam wszystko opowiem, co chcecie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:43 malia napisała: > stara jestem już, znam się dobrze, po co więc mam oglądąć? Fajnie jest zerknac na siebie cudzymi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 09.08.25, 21:01 cudzymi, czy dokładnie czyimi? Bo jak film o mnie robił jakiś dupek, to nie chcę takich oczu Odpowiedz Link Zgłoś
senin1 Re: Watek o nas. 10.08.25, 00:53 >filmu nie potrafisz streścić...< To moze ja sprobuje... Film jest o tym, w jaki sposob nasz mozg rozkreca i podtrzymuje polaryzacje naszych pogladow (i dlaczego) oraz czy mozna i w jaki sposob te polaryzacje redukowac zakladajac ze chcemy zamniejszenia tej polaryzacji . Oparty jest na badaniach amerykanskich wyborcow. To tak w duzym skrocie. Ja obejrzalam z zainteresowaniem glownie dlatego iz uwazam, ze istniejace obecnie rozbicie jest najwiekszym zagrozeniem dla Polski... No dobra, ide teraz ogladac TVN/TVP i sluchac Radia Rebeliant.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 10.08.25, 01:00 senin1 napisała: > >filmu nie potrafisz streścić...< > > To moze ja sprobuje... Film jest o tym, w jaki sposob nasz mozg rozkreca i pod > trzymuje polaryzacje naszych pogladow (i dlaczego) oraz czy mozna i w jaki spo > sob te polaryzacje redukowac zakladajac ze chcemy zamniejszenia tej polaryzacji Dziekuje bardzo za wklad w nauke. Moze dotrze pod polskie strzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Watek o nas. 10.08.25, 23:01 Pod moją strzechę dotarło, polaryzacja społeczeństwa wyraźnie się zmniejsza - panprezes, ten sam, który panaprezydenta na stołek zapakował określił dzisiaj, że ci, którzy nie myślą tak jak on, to śmiecie. To z pewnością pierwszy krok do zniesienia podziałów Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:56 malgosiagosia napisała: > marzenka12 napisała: > > > Nie bedzie moim prezydentem, > > To nie jest o Nawrockim. To jest o tobie. Wsadz sobie to nawiedzone pitolenie prosto z internetowego kołczingu psychologicznego głęboko w torebkę Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 20:59 marzenka12 napisała: > Wsadz sobie to nawiedzone pitolenie prosto z internetowego kołczingu psychologi > cznego głęboko w torebkę Ohoho. Ales sie wkurzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 21:05 marzenka12 napisała: > Wal sie spierdolino Ty sie nie wkurzylas wcale, ty sie znacznie bardziej niz wkurzylas. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Watek o nas. 09.08.25, 21:07 malgosiagosia napisała: > marzenka12 napisała: > > > Wal sie spierdolino > > Ty sie nie wkurzylas wcale, ty sie znacznie bardziej niz wkurzylas. Chce Ci boksować? Oczywisty pat. Jedynym sensownym rozwiązaniem wydaje się pojedynek obu panów na ringu. No wiem, że wódz uśmiechniętych nie ma zdolności honorowych, ale można w tym przypadku zrobić wyjątek. Zwycięzca bierze wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Watek o nas. 09.08.25, 21:16 Tani liże sobie swoje brudne jaja a ode mnie sie odbiyerdol Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Watek o nas. 09.08.25, 21:18 malgosiagosia napisała: > marzenka12 napisała: > > > Wal sie spierdolino > > Ty sie nie wkurzylas wcale, ty sie znacznie bardziej niz wkurzylas. Wyrażam swoją pogardę z niewzruszonym wyrazem twarzy. Ale wiem, ze to miłe uważać ze ktos się denerwuje twoimi wpisami. Taki los trolli Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 09.08.25, 21:22 marzenka12 napisała: > Wyrażam swoją pogardę z niewzruszonym wyrazem twarzy. Przyslij zdjecie. Chce to zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Watek o nas. 11.08.25, 01:25 Moim i mojej rodziny - na pewno nie. Omijam wszelkie informacje na jego temat, nie przyjmuję do wiadomości jego istnienia, nie interesuje mnie urzędujący alf_ _ s. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 11.08.25, 01:36 areyoubetter napisała: > Moim i mojej rodziny - na pewno nie. Omijam wszelkie informacje na jego temat, > nie przyjmuję do wiadomości jego istnienia, nie interesuje mnie urzędujący alf > _ _ s. . Mozesz sobie omijac ile wlezie, nic ci to nie da, bo PREZYDENTEM POLSKI jest KAROL NAWROCKI. Wsadzanie glowy w piasek na nic sie nie zda. Co jeszcze moglibyscie zrobic? Pozbyc sie obywatelstwa polskiego i wyemigrowac.Prezydentem Polski jest Karol Nawrocki..Prezydentem Polski jest Karol Nawrocki. .Prezydentem Polski jest Karol Nawrocki.Prezydentem Polski jest Karol Nawrocki. I nic nie da sie z tym zrobic. To tak dla kurazu, zebys szybko powrocila do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Watek o nas. 11.08.25, 01:44 areyoubetter napisała: > Moim i mojej rodziny - na pewno nie. Omijam wszelkie informacje na jego temat, > nie przyjmuję do wiadomości jego istnienia, nie interesuje mnie urzędujący alf > _ _ s. I jeszcze. Mnie zastanawia, czy gdyby ten nowy Prezydent tak dla was nic nie znaczyl, to czy wkladalibyscie tyle wysilku, aby nie dostrzegac, ze jest on Prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś