Dodaj do ulubionych

Chwale sie! A co mi takm

11.08.25, 17:55
Mozecie sie powyzlosliwiac. Zostaly ostatnie 2 miany praktyk. Dzis byla rozmowa koncowa. Dostalam 2. ze wszystkich 6 praktyk najnizsza ocena byla na 1 praktykach. Dostalam wtedy 4. Reszta to 1 i 2.
Obserwuj wątek
    • afro.ninja Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 17:56
      Nic nie rozumiem.
      • andallthat_jazz Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 18:02
        W Austrii 2 tobocena dobra, 1 bardzo dobra. 4 to polska 2, czyli przechodzisz, bo 5 to ndst. Ale na pierwszych praktykach to byly wuje skonczone. Cieszylam sie, moge o nich zapomniec.
    • aankaa Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 17:57
      no i super!
    • andallthat_jazz Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 17:57
      Ale dodam, ze na prace na chirurgii ogolnej (viscerall i onko) w zyciu bym sie nie zdecydowala.
    • kocynder Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 19:32
      Super! Gratulacje!
      • andallthat_jazz Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 20:43
        Dziekuje. Te praktyki byly juz mocno meczace. I juz przed czulam, jakby przejechal po nie czolg. Teraz to juz wojskowa defilada. Ciesze sie, za mam to prawie za soba. Dwie zmiany jeszcze po 10 godzin i odhaczone. Nigdy wiecej chirurgii onkologicznej! Slowo harcerza. 😅
    • bene_gesserit Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 19:36
      Trzymaj się.
      Trzeba mieć dużo odwagi i siły, żeby znienacka zacząć robić coś zupełnie innego. Gratulacje.
      • andallthat_jazz Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 20:46
        Dzieki. To tez poniekad troche moja naiwnosc i takie rzucanie sie na wyzwania. Jakby mi ktos wczesniej pokazal, co mnie przez te 2 lata czeka, ucieklabym z krzykiem. Ale powolutku widac mete a zawod pokochalam. Dzieki.
    • zerlinda Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 20:08
      Ciężko ci to wszystko szło, więc masz powody do radości, że jednak pozaliczalas. No jeszcze ten oblany egzamin praktyczny cię czeka, może pocwicz na tych praktykach dezynfekcję rąk i zakładanie/ zmianę rękawiczek, bo chyba na tym poległaś?
      • andallthat_jazz Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 20:50
        Nie, poleglam na stresie wlasnym. A cwiczy bede od przyszlego tygdnia. Ten to papierkologia stosowana, 2 zmiany, szkola, policja, drukarnia (tak, razem brzmi dziwnie). Tylko do czwartku dotrwac i jest git.
    • hrasier_2 Re: Chwale sie! A co mi takm 11.08.25, 20:54
      andallthat_jazz napisała:

> Mozecie sie powyzlosliwiac. Zostaly ostatnie 2 miany praktyk. Dzis byla rozmowa
      > koncowa. Dostalam 2. ze wszystkich 6 praktyk najnizsza ocena byla na 1 praktyk
      > ach. Dostalam wtedy 4. Reszta to 1 i 2.
      To super gratulacje. Odwrotnie niż w Polsce. 1 i 2 bardzo dobre. Jestem dumny z Ciebie. I wirtualnie dobre lody posyłam🥰👏

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka