husmus 19.08.25, 12:16 Macie jakieś doświadczenia? Internet przekonuje o cudownym działaniu, ja nigdy nie słyszałam o tym grzybie. Skuteczna? Jakieś działania uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecky81 Re: Soplówka jeżowata 19.08.25, 12:27 Cudowna substancja. Jeszcze skuteczniejsza niż preparat Profesora Tołpy. Internet ma zawsze rację. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Soplówka jeżowata 19.08.25, 14:02 Zdarza mi się zbierać i oczywiście spożywać. Młode są smaczne, starsze ponoć nie (wierzę na słowo, bo nigdy jakoś nie naszła mnie ochota, żeby samodzielnie to sprawdzić). Jako sos grzybowy z makaronem jest bardzo skuteczna w zaspokajaniu głodu, skutków ubocznych nie zaobserwowałam😄 Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Soplówka jeżowata 19.08.25, 14:58 Tu na forum chyba Bene to polecała, pisała, że czuje się lepszą wersją siebie (czy coś w tym stylu). Kupiłam, biorę od trzech miesięcy. Nie wiem, jakie miałyby być skutki natychmiastowe, ja wyczytałam, że to wspomaga funkcjonowanie mózgu, sądzę, że skutki są raczej długofalowe. Ale może Bene przyjdzie i coś napisze więcej 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Soplówka jeżowata 19.08.25, 15:12 Biorę odkąd neurolog mojego ojca o tym wspominał, ale trudno powiedzieć czy działa 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś