mabel_mora 27.11.25, 19:58 oglądam wojewódzkiego, gościem jest ewa gawryluk i widzę, że ma nowego męża, 20 l. młodszy... ona rocznik 1967, a on 1987 czy ematka widzi się w związku z taką różnicą wieku (w drugą stronę również) bo ja nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 20:09 Zalezy jaki to "zwiazek" - byc moze "friends with benefits" ? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 22:40 kamin napisał(a): > Małżeństwo Koscielne? Czy tez cywilna umowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 02:10 Małżeństwo kościelne też jest umową - kościelną. Samo nie ma natomiast skutków prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 29.11.25, 20:34 kropkaa napisała: > Małżeństwo kościelne też jest umową - kościelną. Samo nie ma natomiast skutków > prawnych. Nie potrafisz rozroznic umowu od przysiegi? To po co w wojsku jest przysiega? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina [...] 29.11.25, 21:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina [...] 29.11.25, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 01.12.25, 20:28 livia.kalina napisała: > taka "przysięga" do unieważnienia za kasę, na dokładkę bez żadnych skutków praw > nych, to chyba wyjątkowo gówniana "przysięga". Ale oczywiście co kto lubi. > > Jesli sobie zdajesz sprawe komu przysiegasz czy slubujesz to moze spojrzysz na to inaczej. Przytaczam tekst przysiegi malzenskiej w kosciele. Ja ...(imię Pani Młodej) biorę Ciebie... (imię Pana Młodgo) za meża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina [...] 03.12.25, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 02.12.25, 08:10 Przysięga wojskowa ma skutki prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 20:37 Chyba nie widzę się, choćby ze względu na światopogląd, i tematy do rozmów szybko skończyłyby się 20letni (20kilkuletni) są w znaczącej przewadze konfiarzami 🤢 natrafić na normalnego będzie trudno, a jeśli typ nie, to jego znajomi, czy koledzy z dużym prawdopodobieństwem tak 😖 Oczywiście znam takich, którzy mają inne poglądy, np. są za lewicą, ale ci nie afiszują się zbytnio, w przeciwieństwie do konfiarzy, zdjęcia z bosakiem, czy piwne mitingi AA z memcenem, takie tam 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:49 ale ktoś wyżej pisze, że on ma 38 lat a nie 20 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 22:11 NO ale my mamy 40...wiec 20 lat młodszy by miał 20 Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 07:25 a jak byśmy miały 30 to mąż 10 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:12 "czy ematka widzi się w związku z taką różnicą wieku"...takie było pytanie bo nie wiem...może nie doczytałaś Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:54 Ja znam 2 takie pary, gdzie u jednej jest 15 lat różnicy a u drugiej 17. Razem grubo ponad dwadzieścia lat w udanym związku. Gelner i Cielecka? 16 lat różnicy. To się udaje. Ematkę już to chyba nie czeka😉, ale nie jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:59 Olejnik i Ziółkowski?- 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 22:08 o, zapomniałam o Cieleckiej, choć oni są bardzo "podobni", a gawryluk z mężam jak z innych bajek, ona - NASTARANA , a on....(cofam to, że jest przystojny, obejrzałam więcej zdjęć) Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 29.11.25, 20:21 A ja mam sporo kolegów 20-letnich (na studiach i w pracy) i żaden z nich nie jest konfiarzem. Mam właśnie wrażenie, że fajne pokolenie mezczyzn rośnie. Takie kwestie jak feminizm, dzielenie się obowiązkami to dla nich jest już norma. Mają też inne podejście do samych kobiet. Nie ma marudzenia, że kobieta za mało nastarana, za mało kobieca, 'cos powinna' bo jest kobietą. Zresztą to pokolenie synów e-mamy więc same wiecie. Znam kilku mizoginów i wszyscy z kategorii wiekowej min. 40+. To od starszych panów słyszę częściej 'staromodne' oczekiwania względem kobiet: ich wieku, wyglądu, zachowania, roli w związku. A już najbardziej żenujące są dla mnie różne komentarze o starzeniu się kobiet, wypowiadane przez facetów, którzy często są od tych kobiet starsi. Jeśli chodzi o światopogląd to częściej bliżej mi do młodych mężczyzn niż tych dużo starszych. Czy bym chciała dużo młodszego? Nie. Nie jestem na tyle pewna siebie, żeby uderzać do facetów dużo młodszych. Sama pamiętaj tych wszystkich starszych gości, którzy podrywali mnie/ koleżanki i pamiętam jakie to bywało żenujące. Może gdybym czuła, że sama mam coś super ekstra do zaoferowania ale jestem realistką... Nie jestem bogata, nie wyglądam też jak miss od tej world, nie sądzę, żebym miała coś, co mogłoby takiego młodziaka we mnie rozkochać na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 01.12.25, 13:39 okruchlodu napisała: > Mam właśnie wrażenie, że fajne pokolenie mezczyzn rośnie. Takie > kwestie jak feminizm, dzielenie się obowiązkami to dla nich jest już norma. Maj > ą też inne podejście do samych kobiet. Nie ma marudzenia, że kobieta za mało na > starana, za mało kobieca, 'cos powinna' bo jest kobietą. Nie chcę rozwiewać twoich iluzji, bo na pewno jakaś zmiana jest, ale młodzi mężczyźni, tak samo zresztą jak kobiety w tym wieku, kierują się jeszcze pewnymi ideałami i wyobrażeniami o tym jak być powinno. Dopiero doświadczenie, także życia w poważnej relacji i związanej z tym codzienności, pokażą ile z tego zostanie, jaki taki facet skończy 40 tkę. Także grupa wiekowa kobiet, do której ci młodzi faceci celują, jest na tyle atrakcyjna z racji młodego wieku, że nie wymaga "wymagań". Dlatego nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 01.12.25, 16:29 > Nie chcę rozwiewać twoich iluzji, bo na pewno jakaś zmiana jest, ale młodzi męż > czyźni, tak samo zresztą jak kobiety w tym wieku, kierują się jeszcze pewnymi > ideałami i wyobrażeniami o tym jak być powinno. Dopiero doświadczenie, także > życia w poważnej relacji i związanej z tym codzienności, pokażą ile z tego zost > anie, jaki taki facet skończy 40 tkę. Także grupa wiekowa kobiet, do której ci > młodzi faceci celują, jest na tyle atrakcyjna z racji młodego wieku, że nie wy > maga "wymagań". Dlatego nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca. Wiem, że mogą się zmienić. Niekoniecznie na gorsze. Gdyby tak porównać obecnych 20-latkow do 20-latków 20 lat temu to i wypadają jeszcze lepszej. Mam wrażenie, że generalnie tamte czasy były dużo bardziej represyjne dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 01.12.25, 16:30 jeszcze lepszej. > Jeszcze gorzej😁 Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 01.12.25, 21:10 Gdyby tak porównać obecnych 20-latkow do 20-latków 20 lat temu to i wypadają jeszcze lepiej. Że też nie ma możliwości korekty... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 20:43 I na zdrowie. BTW Pani Ewa świetnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 20:48 tak, ma fenomenalną figurę, on też przystojny facet....ale przy nim wygląda starzej, coś na zasadzie, jak to mówi moja koleżanka, na zdjęciu nigdy kolo najchudszej Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 20:51 Ale starość nie jest wadą, jest stanem który nas wszystkich czeka (to znaczy tych którzy dożyją) Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 20:54 mabel_mora napisała: > tak, ma fenomenalną figurę, on też przystojny facet....ale przy nim wygląda sta > rzej, coś na zasadzie, jak to mówi moja koleżanka, na zdjęciu nigdy kolo naj > chudszej Naprawdę? Przystojny? Wg mnie nie widać między nimi tej różnicy wieku. Ale oczywiście byłoby mi trudno związać się z mężczyzną tyle młodszym nie wykluczam że mogłabym zakochać się w starszym, jak by wyglądał jak Pierce Brosnan, to kto wie😋 Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:00 tak, on przystojny (może trochę zbyt klopsikowaty), ona też bardzo atrakcyjna, ale patrzac na nich razem widać, że jest dużo starsza Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:47 Przystojny? taki grubawy Czesiek, w dodatku staro wyglądający. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:39 "Pani Ewa świetnie wygląda" Hmm, tu bym polemizowała... Figura fakt, świetna, ale twarz, mimo widocznych ingerencji (a może przez nie) sporo starsza niż metryka by wskazywała, tzn. zadbane 70, a nie niespełna 60. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:57 mnie się jej uroda nie podoba, zwłaszcza twarz, ale figura - świetna i całościowo jest atrakcyjna ale przy tym klopsiku widać róźnice i nawet brzydki, ale młody facet zabiera urodę, bo pierwsze skojarzenie to "ile ona jest starsza"..a przy równieśniku "wow, świetnie ona wygląda" mój mąż jest 3 l. młodszy, ale na szczęście wygląda starzej ode mnie .....jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 13:28 Świetnie wyglada ale jest strasznie irytująca w Afryka Ekspress Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 02.12.25, 08:40 Pani Ewa wygląda świetnie? No to mi się chyba okulary zepsuły bo ja widzę chudą i mało atrakcyjną kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 20:46 Nigdy faceci starsi ode mnie 20 lat mnie nie pociągali. Może dlatego, że byli w wieku prawie mojego ojca (22 lata różnicy jest między nami). W drugą stronę- każdy młodszy chłop kojarzył mi się z bratem A 20 lat? Kosmos. No i ja nie wyglądam, jak 30 -latka. Nie ma takiej opcji. Fakt, że jak ma się mlodszego chłopa, to jakos "młodziej" się wygląda. Takie mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 23:00 > Fakt, że jak ma się mlodszego chłopa, to jakos "młodziej" się wygląda. Takie ma > m wrażenie. > E, przeważnie to się wygląda jak matka z synem Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:04 Ten pan jest młodszy ode mnie a wygląda jakby miał 6o+ Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:44 serio?? ja widzę dobrze wykarmionego, umięśnionego 40 latka Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:49 Ach te eufemizmy. Bysiu to bysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kloacznymysliwy Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:57 Może tego potrzebowała - zawsze to jakaś odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 09:30 Bysiu to bysiu. Czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 23:12 mabel_mora napisała: > serio?? ja widzę dobrze wykarmionego, umięśnionego 40 latka Ja widzę chłopa 50+ 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:15 10 lat byłam w związku z podobną różnica wieku więc kiedyś się widziałam, obecnie nie, wolę zblizony wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:39 No, ale przecież nie z młodszym. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 22:09 Ale w sumie co za różnica czy facet młodszy czy kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
halina-z-grabiszyna Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:53 Ryszard odpala wrotki za 3..2... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:30 Teoretycznie jest mi wszystko jedno, kto z kim i ile ma przy tym lat, jeżeli jest już pełnoletni. Praktycznie wolę trochę młodszych facetów od siebie, ale nie takich o 20 lat. Tak do 60 tki, to tak duża różnica, obojętnie w którą stronę, nie gra może roli, później, ale gdy człowiek zacznie się naprawdę starzeć, to wolałabym obok siebie kogoś z mojej generacji, tak plus minus 5 lat, wszystko inne może być zbyt upierdliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:38 Miałam kilka przelotnych znajomości z facetami 15 lat młodszymi, no i nie, kompletnie nie miałam z nimi o czym gadać, po prostu inny etap życia. Ok, łóżko, ale poza tym? To musiałby być bardzo płytki związek i oparty może ewentualnie o jakieś wyjścia, i on musiałby by być pracoholikiem, bym go nie widziała za często. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 07:32 A to jest dla mnie ciekawe, bo o ile widzę całą masę możliwych problemów wynikających z różnicy wieku, to na pewno nie jest to „nie mam o czym gadać”, to zależy od osoby a nie wieku. 20 lat dzieli mnie z córką byłego partnera i mamy o czym z nią rozmawiać - o życiu, studiach, pracy, książkach, filmach, wydarzeniach na świecie, planach na przyszłość, po prostu o wszystkim. I nigdy nie miałam problemu braku tematu do rozmów z jej ojcem starszym ode mnie o 16 lat. Akurat pogadać to zawsze mieliśmy o czym i do dziś nam się fajnie gada. Mniemam że starsze ode mnie o kilkanaście lat koleżanki też nie z przymusu się ze mną spotykają i rozmawiają. Za to nie z każdym w moim wieku mam o czym. Więc dla mnie to abstrakcja u dorosłych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 09:03 Jestem nauczycielką z zawodu, czyli już tę tendencję do pouczania mam "w genach", a mam córkę dwudziestoparoletnią i na niej się wyżywam wychowawczo.Nie, po prostu doświadczenie życiowe u mnie bije wszystko, a moje dziecko jest chyba nawet inteligentniejsze ode mnie. Dlatego jestem czasem tak samotna mentalnie, bo wiem, że jak ja sobie nie doradzę, to nikt mi nie doradzi lepiej. Mam, teraz niestety tylko zdalnie, przyjaciółkę młodszą ode mnie piętnaście lat. Jest świetna, słuchała mojego zdania na różne tematy, a ja się pilnowałam, by za bardzo na nią nie wpływać, by nie być jej guru, bo to nie o to chodzi w przyjaźni. Ale jednak ja mogłabym być jej młodocianą matką. A matkę ona już ma. I tak niestety patrzyłabym na każde ciasteczko męskie. Super, super, ale jedna dzieciuch. No, może taki czterdziestolatek jeszcze by uszedł. Ale musiałby by być kimś na moim poziomie intelektualnym, być ogarniętym życiowo i w żadnym wypadku nie wypowiadać się i myśleć w klimatach rikiego, a o to niełatwo. Aha i rozumieć, że czasu mam, ile ma i w zasadzie to nie mam czasu na związek. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:46 Gość wygląda znacznie poważniej, dałabym mu tak z 7-8 lat więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:51 Nie widzę się, tzn. hmm..do 20 lat, no nie zupełnie, zresztą w tym wypadku to już są dla mnie dziadki, w drugą stronę też nie, bo nie bylabym ze studentem, zresztą nie jestem dla nich interesującym obiektem ale tak o kilka lat młodszy, nawet 6 może być. Odpowiedz Link Zgłoś
kloacznymysliwy Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 21:56 Widzę się w związku, który daje mi szczęście. Różnica wieku jest dla mnie nieistotna. Myślę, że chyba nawet teraz płeć by była nieistotna. Związek zaś, jak jest dobry, to jest dobry. Jak zaczyna się psuć, to się psuje, ale to psucie nie przekreśla fajności przedtem, nie wymazuje dobrych lat. Niektórzy (równiez w tym zalinkowanym przypadku) od razu zakładają - ona się będzie starzeć, a jemu jeszcze konar... Nie ma to znaczenia, bo równie dobrze ona lub on mogą nie dożyć momentu, kiedy być może zacznie się źle. Nie dożyła właśnie Agnieszka Maciąg, Gawryluk jest od niej starsza. Różnicy wieku bym nie czuła, gdyż nie czuję aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 22:08 Mam 42 lata...młodszy o 20 lat partner by miał 22...no nie. Nie mam nic do tego związku, kazdy robi co chce...ja bym się czuła jak mama Stiflera ...swoją drogą ona miała 38 lat w filmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 27.11.25, 22:15 Różnica wieku swoją drogą, i im piękniejsza jest (była) starsza kobieta tym gorzej to się kończy… Ok, to paskudne uprzedzenia, efekt aureoli i co tam jeszcze, ale na widok takiego gościa od razu trzymam się za torebkę. Dla mnie to zawsze pan “to pismo ze skarbówki to pomyłka”, “kochanie, czy możesz mi pożyczyć 50 tysięcy do czwartku” i “to stare konto na tinderze, po prostu zapomniałem że je mam”. Odpowiedz Link Zgłoś
but.first.coffee Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 09:40 O, tutaj zgadzam się po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
green.wild.wood Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 02:16 jejku, odpada. Ani mlodszy ani starszy o tyle, z tymze starszy gorzej, bo za chwile potrzebowalby byc moze opieki mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 06:46 Nie widzę się. Starszy miałby siedemdziesiąt lat, a młodszy w wieku mojego syna. Odpada. U nich nie widać tej różnicy wieku, pan wygląda, moim zdaniem, na pięćdziesiąt, Ewa Gawryluk ładnie. Widać, że są szczęśliwi i życzę im szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 07:02 Nie, nie widze sie w zwiazku ani z ojcem ani- synem. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 07:38 20 to dla mnie za dużo w każdą stronę. Nie widzę się ani z chłopakiem lat 20 ani z gosciem w okolicach 60tki :p Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:50 Jak typowa drobnomieszczanka Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:57 Lol 😂 Princess, odpuść sobie, bo nie jesteś w tym dobra, pogódź się z tym . Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:48 Drobnomieszczanka, bo przeszkadza jej rozncia 20 lat? podpowiem, jak wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 07:42 Jeśli już, to młodszy o 20 lat, z pewnością NIE starszy o tyle. Ale raczej celowałabym w młodszego o 10 lat, jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 09:38 Mam 44 lata i nie wyobrażam sobie ani być z 24 latkiem ani z 68 latkiem🤪😂 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:37 No i dobrze i uczciwie, ze opisalas obie strony medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:44 Każdy w tym wątku opisuje dwie strony medalu, ponieważ takie było pytanie w głównym, założycielskim poście 🤦🤦🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:50 Masz jakas kompulsje lazenia za mna? Koniecznie omow to z psychologiem. Co powoduje toba ze kochasz lazic za ludzmi po forum i sie czepiac? Jakies komplesksy, zaburzenia socjopatyczne? Pytam, nie diagnozuje ale to nie jest normalne. Moze ja zaczne lazic za toba... Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:53 Tak! Jakoś mnie nagle dopadło, jak grypa jakas czy coś! Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 09:43 Pewnie że się widzę. Wiek nie definiuje niczego. No faktycznie- różnica pokoleniowa duża, np jest to facet, który nie pamięta PRL, a ona owszem, ale jeśli mężczyzna jest sensowny to czemu nie. No i fajny seks- zakładam, że nie ma taki partner problemów typowych dla 50+ facetów😉 Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:34 Mogłabym z młodszym o 20 lat bo niewykuluczone,że lepiej rozumiałabym się w pewnych kwestiach niż z panami w podobnym wieku. Lubie młodzież, ich świeże poglądy, taki chłopak lubiący czytać i dyskutować móglby być . To czysto teroetycznie bo ja jestem szcęśliwą mężatką Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:36 A jakby bylo w druga strone ze facet starszy 20 lat fo juz nie byloby powodu do " przymiezrzania" jak sie w tym widzisz? To sie nazywa hipokryzja spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:39 Princess, na milosc boska, czytaj na co odpowiadasz bo to sie robi groteskowe : czy ematka widzi się w związku z taką różnicą wieku (w drugą stronę również) bo ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:42 Ona jest ponad to a ty się weź nie czepiaj, trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:51 Oj duzo czuje sie lepsza niz wy. Nie jestem trollemz kompleksami Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:52 Najważniejsze, to czuć się ze sobą dobrze! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:55 Czy komleksy utozsamiasz z rozumieniem slowa pisanego? To tak, jestes ich zupelnie pozbawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:53 Azalee masz racje jestem gorsza. Tu prosze order z ziemniaka🎖️. Pomysl jestes lepsiejsza niz princess. Koniecznie utul sie i pocaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:04 princesswhitewolf napisała: > Azalee masz racje jestem gorsza. Przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:26 azalee napisał(a): > Princess, na milosc boska, czytaj na co odpowiadasz bo to sie robi groteskowe : > > Ahhahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 13:32 princesswhitewolf napisała: > A jakby bylo w druga strone ze facet starszy 20 lat fo juz nie byloby powodu do > " przymiezrzania" jak sie w tym widzisz? To sie nazywa hipokryzja spoleczna Princess ty powinnaś miec obu pod ręką. Młodszy ma zdrowe oczy i ci dokładnie post przeczyta, a starszy i mądrzejszy wytłumaczy o co w nim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:43 Najwieksza roznica jaka mi sie przydarzyla to 15 lat (on starszy). Bylo OK pod kazdym wzgledem. Mysle ze w druga strone tez by moglo dzialac, pod warunkiem ze wizualnie nie byloby przepasci Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:55 >Najwieksza roznica jaka mi sie przydarzyla to 15 lat (on starszy). Bylo OK pod kazdym wzgledem. Blad logiczny. Skoro "przydarzyla" czas przeszly wiec nie aktualny zwiazek i się rozpadl. Wiec nie bylo OK Ten brak logiki robi sie juz niepokojacy w twoich wypowiedziach >Mysle ze w druga strone tez by moglo dzialac, pod warunkiem ze wizualnie nie byloby przepasci Zaiste glebia duchowa w kwestii decyzji na temat zwiazkow. Zestarzal sie i zbrzydł - do wymiany Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:58 LOL Ad 1 : Moze po prostu umarl ze starosci? Ad 2 : "Zestarzal sie i zbrzydł - do wymiany" - oczywiscie ze tak! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:00 Twoja historia na forum nie pokazuje jakobys byla wdowa ale pokazuje ze czesto nielogiczna w swoich wypowiedziach i bardzo czesto czepialska . A co do drugiego: z demonstrowanym poziomem empatii odpowiedz nie dziwi i ...i w ogole nie smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:03 Ad 1 : To z powodu nieprzepracowanej zaloby Ad 2 : dlaczego uwazasz ze to mialo smieszyc? Mowilam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 13:29 princesswhitewolf napisała: > > Blad logiczny. Skoro "przydarzyla" czas przeszly wiec nie aktualny zwiazek i si > ę rozpadl. Wiec nie bylo OK Princess, ale zdajesz sobie sprawę, że mogą istnieć bardzo udane związki, które się kończą, bo ludzie się zmieniają? Ja w kilku takich byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha.trixie Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 11:54 Przecież ona była żoną Waldemara Błaszczyka! Takie szczęśliwe małżeństwo i byli na tylu okładkach?! A tu nagle nowy mąż? I to 20 lat młodszy. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:25 Rozwiedli się w 2021, za aktualnego wyszła w 2024. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 30.11.25, 05:41 A ex tez chyba był młodszy?! Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Plotkarsko - 20 lat młodszy mąż 28.11.25, 12:21 sto lat mlodej parze Odpowiedz Link Zgłoś