primula.alpicola 02.09.24, 07:41 A tej co znowu, ma covid..? Czy Wasze też tak wyglądają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 07:44 Wczoraj przez chwilę tak wyglądała, ale jej już przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 07:54 primula.alpicola napisała: > A tej co znowu, ma covid..? Czy Wasze też tak wyglądają? Moja ma aktualnie koc na glowie i wory pod oczami, ale ja ją znam - to typowy foch "północ minela juz tyle godzin temu, a ty nie ćwiczysz" 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 07:56 No to dlaczego smucisz sówkę? Dręczenie zwierząt! Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 07:59 primula.alpicola napisała: > No to dlaczego smucisz sówkę? Dręczenie zwierząt! > Do roboty! Racja racja, ostatnio kazala mi tlumaczyc na język obcy zdanie "eksperymenty na ludziach i zielonych sowach sa zabronione", juz sie poprawiam, zwlaszcza ze nowy tydzień, nowe punkty w lidze 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 08:04 Moja ostatnio zapytała "dlaczego umieramy?" Sama chcialabym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 08:05 A moje ulubione, milion razy tłumaczone to: bogowie wysłuchują modlitw. Yhm. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 09:23 Moja też tak wygląda, ale byłam pewna, że to kwestia miesiąca zaniedbań. :p Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 12:00 Od czasu do czasu przy kolejnej aktualizacji zmieniają ikonkę, pewno po to, aby ludzie o nich pisali na SM. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Sowa Duolingo 02.09.24, 13:49 Ona dziś nawet w AppStore tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś