Dodaj do ulubionych

Ematka Anna Korcz

18.01.26, 12:14
No nie chce być inaczej big_grin

Korcz uderza w dojrzałe kobiety: "Brzydkie i pomarszczone" share.google/JU2eHhS2dBGdy3zih
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:18
      Jest to wątek o potencjale popcornowym 😀. Dobrze. Niedziela. Zimno. Smog. Przyda się taki
      • kariwitch00 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:25
        aż sprawdziłam czy o tą Korcz chodzi bo ona pomimo dobrych warunków(ma dość ciekawą urodę)nigdy nie wyglądała na specjalnie nastaraną nie podejrzewałabym jej o to że pracuje nad wyglądem pięt
        • kariwitch00 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:29
          Ona jest chyba w wieku Przetakiewicz i tych pan nie da się porównać
      • m_incubo Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:33
        Czy ja wiem? Te wszystkie aeronautki, zniesmaczone "modą na brzydotę", chyba już się znudziły.
      • lilia.z.doliny Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:35
        Jest to wątek o potencjale popcornowym
        Eeeee... Chyba nie
        • daniela34 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:40
          Nie tracę nadziei na spór oburzonych pokazywaniem nieidealnego ciała z oburzonymi oburzeniem smile
          Niezadbana pięta w drogich klapkach ma moim zdaniem potencjał wink
          • daniela34 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:45
            O i krzywe nogi w mini juz są.
            Nie porzucaj nadzieje, Lilio!
            • lilia.z.doliny Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:50
              Topsz
              Zatem trwam.
              • dziunia.z.torunia Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:54
                To może jeszcze: poszła do ślubu w różowym szlafroku!
                Na twarzy ma zmarszczki i nie zakrywa papierową torbą!

Kto da więcej?
                😉
          • qrka Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 19:28
            Klapki w taką zimnicę i ślizgawicę? To się prosi o problemy wink
      • kocynder Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:50
        Nie mam popcornu! sad
        • beata985 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:55
          To dobrze...niezdrowe
          Ja przegryzam sus,onym śliwkami modelami i figami....popijając czerwonym winem
          • kocynder Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:29
            Ja znalazłam torebkę przedświątecznych pierniczków. Okazały się być bardzo dobre. big_grin
            • daniela34 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:32
              Ja mam przekładany andrut (nie jest to tradycyjny galicyjski pischinger, bo nie to przełożenie, ale wszystkim nieoczekiwanie bardzo smakuje i chodzą za mną powtarzając "a tak dawno nie było!")
            • beata985 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:41
              Pierniczki zawsze są dobre...nie mają terminu ważności 😄
              • kocynder Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 19:08
                Zasadniczo one na BN były, ale zawieruszyła mi się jedna torebka, szukałam nawet, ale bez specjalnego zapału, bo jedzonka było dużo i różnorodnego. A teraz znalazłam przypadkiem. I one były chyba jeszcze lepsze niż w święta. big_grin
            • chatgris01 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:50
              Ja znalazłam ciasto orzechowe z Creuse, nabyte na BN i kompletnie zapomniane... (na szczęście jeszcze dobre).
      • chlodne_dlonie Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 17:46
        daniela34 napisała:

> Jest to wątek o potencjale popcornowym 😀. Dobrze. Niedziela. Zimno. Smog. Prz
        > yda się taki

😅😅😅
    • ziazia17 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:42
      A nie ma racji? Oczywiście w czasach robta co chceta, jest to niezbyt popularny model myślenia. Ale drzewiej nie epatowało się np. krzywymi nogami w mini. Teraz ujdzie wszystko.
      • gryzelda71 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:46
        Dawniej to kiedy?
        • malia Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:55
          Za Augusta Poniatowskiego. Krzywych nóg sie wtedy nie pokazywało
          • daniela34 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:58
            Kobiecych, bo już jeśli chodzi o facetów...
        • jottka Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:55
          to pytanie mi się podobasmile
        • kamkaklamka Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 12:56
          A ja mam taką obserwację, że te najbardziej wymuskane, wypielęgnowane,poprawione kobiety ze świecznika nic nie mówią na temat brzydkiego ciała lub pięt innych kobiet. Nie ma takich wypowiedzi Rozenek ale przyklapnięte dawne naturalnie urodne zieją taką oceną w stronę wszystkich więc o kim to jest?
    • hanusinamama Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:06
      Pytanie techniczne.
      Jeżeli ktoś ma "brzydkie uda" ( cokolwiek to znaczy) to rozumiem nie nosi mini...
      A jak ktoś ma chomiki albo kurze łapki. Ma chodzisz w kapeluszach z gęstym wolaem aby twarzy nie było widać?
      • hanusinamama Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:06
        Woalem
      • krwawy.lolo Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:15
        Zapuszcza brodę.
        • kocynder Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:21
          Broda na kurze łapki niezbyt... No i jeśli jest kobietą to niekoniecznie metoda wykonalna.
          • krwawy.lolo Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 19:33
            Pani pisze też o chomikach. Te zresztą są dużo bardziej niepiękne, niż kurze łapki. Których i tak nikt nie zauważa.
        • hanusinamama Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:50
          Na kurze łapki??? I co do góry zaczesuje?
          • kocynder Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:59
            Coś w tym stylu, tyko "dogięte" do oczu?
      • borsuczyca.klusek Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:22
        W burce...
        • chatgris01 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:27
          borsuczyca.klusek napisała:

> W burce...
          >

Uprzedziłaś mnie.
          • hanusinamama Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:51
            Wole kapelusz.
            Marzę aby mieć okazję chodzić w kapeluszu tylko nie mam okazji
            To teraz będę mieć smile
    • borsuczyca.klusek Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:21
      Błogosławieni ci, którzy umieli się powstrzymać od przekucia swoim myśli w słowa
    • mabel_mora Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:30
      ojezuuu, jest tyle głupio pierdzielacych ludzi, wiec jedna wiecej nie robi na mnie wrazenia, traktuje to na zasadzie "przy lodówkach w lidlu jedna pani kupowała goude, a druga powiedziała, ze to jest przeciez niedobre" ..phiii

nie jest dla mnie zadnym autorytetem, idolką, kims ważnym, ani nawet lubianym
    • nangaparbat3 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 13:41
      Myślałam, że zdekonspirowano którąś z ematek. Nie miałam do dzisiaj pojęcia, kim jest Anna Korcz. Ale przeczytałam: jestem bardzo krytyczna wobec samej siebie.
      I już. Niech sobie będzie, ja w to nie wchodzę.
    • alpepe Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 14:01
      Akurat zasady dyplomatycznego dresscodu zgadzają się z poglądem pani Korcz odnośnie obnażania niezbyt estetycznych części. Głębokie dekolty nie, odsłonięte ramiona i przedamiona nie, mini nie, sandały z odsłoniętymi palcami i piętami nie. Nihil novi. Pamiętam dwa zdjęcia, jedno to pary cesarskiej i panią Millerową? w sukience love i coś mi się kojarzy, że właśnie też sukienka jakby na plażę, a pani cesarzowa wedle kodeksu ubraniowego, i jeszcze jedno, to była jakaś księżniczka z muzułmańskiego kraju, też, ubrana kodeksowo, nawet w rajstopach cielistych, a druga pani, nie wiem, Dudowa? rozgogolona.
      Obsesji ematek na punkcie niezadbanych pięt nie rozumiem, bo nieraz widać było,że pięty zadbane, ale z grubszą warstwą naskórka, co akurat w tym miejscu jest normalne, nie żadne tam zrogowaciałe kratery, a ematusie prześcigały się w odruchach wymiotnych z obrzydzenia.
      • analoga_niet Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:26
        Dyplomatyczny dresscode nie odróżnia części estetycznych lub nie, nawet najpiękniejszy dekolt i ramiona w wielu sytuacjach powinny być zakryte
        • alpepe Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:45
          Zabrania ogólnie, by nie przesuwać granic, wszyscy, to wszyscy, babcia też, że strawestuję klasyka.
    • kropkaa Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 14:01
      Tę panią pamiętam z takiej oto sytuacji. W kawiarni przy Dramatycznym kupowała jakiegoś drinka, cena 12 zł. Ponieważ artyści mieli zniżkę 20%, wyszło 9.60 zł. Szczodra pani aktorka dała dyszkę i tonem łaskawej damy, co najmniej jak śp. Kulczyk czy min. Sikorski dający napiwki po kilkaset zł oświadczyła na pół lokalu: bez reszty!
      I tak oto dzięki dobrej pani życie kelnera zmieniło się w tej jednej, wyczekanej chwili, mówiła mina ofiarodawczyni, bo kelnera niestety nie.
    • magnoliaa50_50 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 14:07
      O singielkach Anna Popek powiedziała, że są biedne, nieszczęśliwe i przestarzałe.
      • angazetka Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:19
        O pannach młodych po trzydziestce wink
        • magnoliaa50_50 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 16:04
          Które nie mogą znaleźć chłopa czyli o singielkach.
          • angazetka Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 16:33
            Panny młode z założenia chłopa znalazły.
            • magnoliaa50_50 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 16:43
              angazetka napisała:

> Panny młode z założenia chłopa znalazły.
              >

Mnie przekonałaś, została ci jeszcze Anna Popek.
              • angazetka Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 16:45
                Jej nie zamierzam.
      • pani_tau Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 17:09
        Myślałam, że przestarzała to może być technologia a tu patrz...
        • magnoliaa50_50 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 17:10
          Najlepsze jest to, że jej córki są po trzydziestce.
          • simply_z Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 17:41
            A sama jest rozwodka.
            • magnoliaa50_50 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 18:45
              Bardzo wierzącą i praktykującą dodajmy.
    • nenia1 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 15:59
      Pudelek to jednak stan umysłu.
      • magnoliaa50_50 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 16:12
        To był wywiad dla Kozaczka zacytowany przez Pudelka. No i nie wiem co ma czyjkolwiek stan umysłu do tego co powiedziała Popek oprócz stanu umysłu tej pani.
    • beataj1 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 16:35
      Oesu. To przecież proste: podstawowym obowiązkiem kobiety jest stanowienie atrakcyjnego obrazka. Obrazek ma być ładny, miły ale jednocześnie osiagajacy swoją atrakcyjność mimochodem. Dodatkowym atutem jest skromność: tzn najlepiej by rzeczowy obrazek nie do końca sobie zdawał sprawę ze swojej atrakcyjności: może np wykonać taniec w stylu: nie, to stary łach, na szybko go narzuciłam.
      Moment w którym obrazek traci na atrakcyjności jest momentem przesuwającym obowiązki kobiety. Ma teraz skanować obszary nie dostarczające wrażeń estetycznych i je ukrywać. By utrzymać resztki wrażeń estetycznych pomimo swojego wieku. Bo jak wiadomo starzenie sie to najgorsze co może kobiete spotkać.

Zawsze uwaga skierowana jest na zewnątrz: bo to inni stanowią ostateczną ocenę czy udało sie być ładnym obrazkiem.
      Dzięki: mi się nie chce smile
    • javio Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 16:52
      Trafiłam na fajną wypowiedź Urszuli Dudziak:
      youtu.be/t6-GAsyQlEQ?si=ApCUbNm_-fEFsd_U
      • figa_z_makiem99 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 17:26
        Dudziak ubiera się bardzo dobrze. A, że robimy się stare, brzydkie i pomarszczone? No robimy się, każdy z nas będzie stary. Jeśli kobieta zdaje sobie z tego sprawę, to co ją obchodzą komentarze? O pięknych i młodych też plotkują. Kto chce, niech odsłania co chce. I czemu ematka się dziwi? Sama ocenia, fajne (moim zdaniem) i jeszcze młode kobiety, jako brzydkie. Dlaczego takie larum w tym wątku?
        • angazetka Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 17:41
          Ale gdzie tu larum, raczej lagodna szydera?
          Oraz nie każda ematka ocenia i nie każda się tu wypowiada.
          • figa_z_makiem99 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 17:48
            Jeśli ktoś wystawia stary tylek, to wystawia stary tyłek i tyle. O młodych tyłkach też gadają. Jeśli nie chce, żeby gadali, niech nie wystawia. Same doszukują się brzydoty w młodych jeszcze osobach. Co ma zrobić A. Buzek (wg mnie nie jest brzydka) ?
      • magnoliaa50_50 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 18:51
        Wypowiedzi Dudziak są męczące, jak ją słyszę to zmieniam kanał. A to, że jej córka zaczęła pić alkohol jak miała 14 lat świadczy bardzo źle o rodzicach. Zresztą jej podeǰście do alkoholizmu córki też woła o pomstę do nieba. Dlatego ta kobieta nie jest żadnym autorytetem.
        • javio Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 20:02
          U Miki Urbaniak, jakieś 20 lat temu, zdiagnozowano chorobę efektywną dwubiegunową. To też wina rodziców?
          Rodzice to silne osobowości, artyści. Ciągle w podróży. Rozwiedli się, gdy Mika miała 6 lat.
    • marzenka12 Re: Ematka Anna Korcz 18.01.26, 18:55
      Nie wiem o co jej chodzi, moze tez dostala zdjecia od Taniego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka