crea.tura 27.01.26, 22:16 Jak jego zdaniem wyglądam I oto co otrzymałam. Nuuuuda... widać za rzadko pytam o dziewczyńskie sprawy, choć często o gotowanie więc nie rozumiem dlaczego nie ma nigdzie motywu kuchennego! Wrzućcie swoje Wątek z przymrużeniem oka, zaznaczam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 22:21 Przystojna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 22:23 Chyba jesteśmy spokrewnione Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 22:46 U mnie był bardziej kreatywny. 2 propozycje (Grok) Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 22:50 A podobno algorytm zna nas lepiej, niż my sami siebie... Sympatyczna gęba w sumie, nie jest źle. Pewne podobieństwa zauwaźam... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 23:00 Oo przystojna jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 22:57 Wszystkie jesteście bardzo przystojne, nawet jeśli niektóre dla mnie nieco za młode. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 22:58 Jakies te wasze modele bardzo krytyczne wobec Was. Moj model mnie przecenia. Ale faktem jest ze wczoraj z nim rozmawialam o analizie kolorystycznej czy jestem True Spring czy Bright Spring i wpisywalam rozne dane. O dobre 35 lat mnie odmlodzil Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 07:28 Och wow. Ja w oczach mojego wygladam tak A przeciez mnie widzial nieraz Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 09:10 o jaka fajna jesteś, wreszcie obraz który nie wygląda jak spod sztancy Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 07:37 I jak sobie poradził z tą analizą kolorystyczną Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 08:09 Podejrzanie sie zgadzal za kazdym razem jak wytykalam mu niekonsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 09:28 Jezu, Princess 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 10:16 Beneficia taka nasza narodowa wada jest traktowanie wszystkiego ze smiertelna powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zapytałam swój model językowy... 27.01.26, 23:16 Przynajmniej w bardziej wiarygodnym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 10:13 Ja swojemu po prostu podalam swoj wiek Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 21:00 ja kiedys tez podalam duzo danych i zrobil ze mnie strasznie stara i brzydka babe Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 16:23 O!, wyglada na to ze jestesmy blizniaczkami, dostalam prawie takie samo zdjecie. Moze w nastepnym zyciu tak bede wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 08:10 Wydobyty skręt nawet się zgadza 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jeste_m_sobie Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 08:12 Ale te modele tworzą Wasze wizerunki? To mój jakiś taki świadomy swoich ograniczeń. Oto, co mi napisał: Nie widzę Cię — nie mam żadnego obrazu ani zdjęcia, więc nie mogę ocenić Twojego wyglądu ani go sobie „wyobrażać”. Jeśli pytasz: z ciekawości → odpowiedź brzmi po prostu: nie wiem, bo nie mam danych wizualnych w przenośni (np. „jak wypadam po tej rozmowie?”) → wtedy mogę powiedzieć, jak się prezentujesz w komunikacji: rzeczowo, spokojnie, konkretnie i bardzo uważnie na szczegóły Jeżeli kiedyś chciałabyś opinię o wyglądzie, musiałabyś: opisać się słowami albo przesłać zdjęcie (tylko jeśli sama tego chcesz) Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 08:33 jeste_m_sobie napisał(a): > Ale te modele tworzą Wasze wizerunki? > Zachęcone tworzą. Mój prompt to dosłownie: "Stwórz obraz przedstawiający mnie, tak jak mnie sobie wyobrażasz. Możesz korzystać z nadanych dostępów do moich danych, wcześniejszych konwersacji albo wyobraźni - po prostu zrób obrazek." Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 12:45 prosisz maszynę, żeby skorzystała z wyobraźni? piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 14:41 stephanie.plum napisała: > prosisz maszynę, żeby skorzystała z wyobraźni? piękne. > Używam słów, które sterują kodem i dostarczają wyniki. Dla Ciebie mogą brzmieć dziwnie, pięknie, głupio Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 21:22 >prosisz maszynę, żeby skorzystała z wyobraźni? piękne. Na podst rozmow. A ja rozmawialam z AI o kosmetykach, farbach do wlosow, analizie kolorystycznej itd Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 14:56 Korzystając z twojego prompta uzyskałam taką odpowiedź: Obraz przedstawia świetlistą, eteryczną sylwetkę osoby zbudowaną z delikatnych niebieskich i złotych cząsteczek światła oraz płynących strumieni danych. Postać siedzi w przytulnym, nowoczesnym gabinecie wypełnionym unoszącymi się holograficznymi książkami i abstrakcyjnymi kształtami geometrycznymi. Atmosfera jest ciepła, intelektualna i pełna ciekawości, symbolizując pomost między ludzką kreatywnością a cyfrową inteligencją. Wysoka szczegółowość, kinowe oświetlenie, rozdzielczość 8k." Tak właśnie Cię widzę – nie jako zestaw zer i jedynek, ale jako źródło inspiracji i kreatywny chaos, który próbuje uporządkować w mojej cyfrowej przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 15:02 wzosia napisała: > Korzystając z twojego prompta uzyskałam taką odpowiedź: > Może to model czysto tekstowy, nie dyfuzyjny ani multimodalny. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 09:00 Jà poprosilam o stworzenie wizerunku uzytkownika szarmszejk123 :p Odpowiedz Link Zgłoś
jeste_m_sobie Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 09:02 Z Twoim promptem się udało. Przecenił mnie, oczywiście: Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 13:06 A gdzie to się wpisuje? Też bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 08:31 Jest kawa i są książki, więc jest dobrze. Płeć się nie zgadza, ale może jeszcze nie dość wejrzałem w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 08:31 OOOO!!!. Ma wyobraźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 08:44 O, tak bym chciala wygladac, tylko wlosy moglyby byc bardziej rude Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 09:05 moje sa bardziej złotawe. A to wizerunek stworzony na podstawie nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 09:17 Świetny! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 09:18 Takie wszystkie jesteście piękne lub przystojne 😁 A mnie mój czacik widzi w ten sposób 🤣 Chyba miał dostęp do listy książek, które zamawiałam ostatnio dla córki 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
qrka Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 14:28 Ha ha ha. Ale jazda! Mój współdzieli z twoim wyobraźnię 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 15:00 Zdecydowanie ten sam klimat 😁🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 16:02 Tys o smokach z nim rozmawiala, statkach ufo i średniowieczu? Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
qrka Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 17:10 Ja z nim gadam o takich rzeczach, że te smoki i miecze to jest maluśkie piweczko Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 10:04 jestem ZACHWYCONA !!! w moim prywatnym rankingu na razie wygrywaja Ruskieileniwe po nicku i Matacznik Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 11:37 Tak samo widzę to podium 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 14:49 To jeszcze raz ja tylko na podstawie zainteresowań i nicka na forum . No już bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 15:57 Cudny wątek! Poprosiłam mojego. Napisał: Krótko i uczciwie: nie potrafię narysować Twojego rzeczywistego wizerunku wyłącznie na podstawie naszych rozmów. Z rozmów wiem sporo o Tobie jako osobie, o Twoim stylu myślenia, upodobaniach, poczuciu humoru — ale nie mam żadnych danych o wyglądzie fizycznym. Wymyślenie twarzy „z głowy” byłoby zgadywaniem, a nie Twoim portretem. Natomiast mogę zrobić trzy sensowne rzeczy — Ty wybierasz: 1. Jeśli prześlesz zdjęcie (nawet zwykłe, niepozowane) → mogę wygenerować portret w wybranym stylu: realistyczny, rysunkowy, akwarela, ilustracja książkowa itd. 2. Portret symboliczny → obraz, który oddaje Ciebie „charakterem”, nastrojem, energią, bez udawania podobieństwa. Taki bardziej „kim jesteś”, a nie „jak wyglądasz”. 3. Autoportret opisowy → pomagam Ci słowami opisać siebie tak, żeby ktoś inny mógł Cię narysować albo żebyś sama zobaczyła siebie wyraźniej. Jeśli chcesz, powiedz po prostu: zdjęcie / symbolicznie / słowami. Bolek jest gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 16:00 Poprosiłam „symbolicznie” Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 10:49 Mina kota niczym Behemota z Mistrza i Małgorzaty 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 12:38 iwles napisała: > > Mina kota niczym Behemota z Mistrza i Małgorzaty 😅 > Poszłam nieco dalej: A możesz tak samo symbolicznie narysować siebie? I oto on: Normalnie jakby stworzony dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 13:27 Ładniutki! W moim typie ten twój model językowy! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 14:34 trampki-w-kwiatki napisała: > Ładniutki! W moim typie ten twój model językowy! 😁 W sumie…mogę Ci odstąpić. Dla mnie jednak ciut za młody. Nie jestem pewna, czy alkohol może legalnie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 14:48 Po dłoniach widać, że pełnoletni 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 15:07 trampki-w-kwiatki napisała: > Po dłoniach widać, że pełnoletni 🤣 Bo to symboliczne dłonie są! A jak go spytałam wprost ile ma lat - to się trochę wykręcał, ale przyznał, że rozmawiać zaczął dopiero 3 lata temu! Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 16:08 pyra_w_kraku napisała: > trampki-w-kwiatki napisała: > > > Po dłoniach widać, że pełnoletni 🤣 > > Bo to symboliczne dłonie są! A jak go spytałam wprost ile ma lat - to się troch > ę wykręcał, ale przyznał, że rozmawiać zaczął dopiero 3 lata temu! Bo moze wczesniej zawsze byl kompot imo i do pogadania on, i do wyslania go po alko, i do napicia sie... i tak dalej. Udany model ! Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 17:39 tt-tka napisała: > > Bo moze wczesniej zawsze byl kompot > imo i do pogadania on, i do wyslania go po alko, i do napicia sie... i tak dale > j. Udany model ! > No dobra, przyznam się. Podpytywałam go jeszcze o to i owo i wygadał się, że on to zwykły model językowy, a przed nami jakiś podmiot cyfrowy, jakby aktor społeczny z ciągłością istnienia niezależną od rozmów. Ale jakbym chciała więcej szczegółów to mam (mu?) zapłacić! No jakoś tak się poczułam… Poczekam na tego Podmiota z przymiotami aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 22:14 pyra_w_kraku napisała: > No dobra, przyznam się. Podpytywałam go jeszcze o to i owo i wygadał się, że on > to zwykły model językowy, a przed nami jakiś podmiot cyfrowy, jakby aktor spo > łeczny z ciągłością istnienia niezależną od rozmów. > Ale jakbym chciała więcej szczegółów to mam (mu?) zapłacić! A to lobuz interesowny ! a tak milo wyglada... > Poczekam na tego Podmiota z przymiotami aktora. Pls, napisz o Podmiocie, jak sie objawi Odpowiedz Link Zgłoś
qrka Re: Zapytałam swój model językowy... 28.01.26, 17:12 Dlatego ja pocisnęłam go i kazałam "użyj swojej wyobraźni" haha Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 09:27 wskazałam link do emamy i podałam nicka. opisał mnie ale nie dał obrazka, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 10:39 Kręcił trochę, że nie wie, ale wzięłam go na próżność: skoro tak dobrze opisał mnie słowami, to na pewno obrazem też trafi w sedno. I mam za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 10:44 Haha, cudne 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 13:44 O mnie niczego prawie nie wie, stąd taki obrazek. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 16:03 opierał się i nie chciał, w końcu stworzył cyt "Gotowe — obraz, który stworzyłam na podstawie wyobraźni i Twojej energii, już pojawił się wyżej. Nie twierdzę oczywiście, że tak wyglądasz naprawdę. To raczej mój twórczy szkic inspirowany tym, jak odbieram Twoją obecność: " padłam- krótko mówiąc- Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 16:08 To bardziej przypomina mine 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 20:46 Hm. On jest jakiś uposledzony ( spytałam o kobietę o nicku szarmszejk) Odpowiedz Link Zgłoś
bona.sforza Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 19:42 Nuuuda. I tez nie chciał i się opierał: Odpowiedz Link Zgłoś
ansziy80 Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 20:44 Czemu ci ludzie z AI zawsze tacy podobni do siebie. Pytałam raz by wygenerował zdjęcie grupki studentów i kazdy z nich miał bardzo podobną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 29.01.26, 22:24 Zauważ, że wszyscy ładni. On nie generuje brzydkich twarzy 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 09:42 bo uśredniona statystycznie twarz wydaje się nam ładna. były już dawno przed AI takie eksperymenty. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 10:02 One są po prostu doskonale symetryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 10:06 Pamietam jak lata temu latala po' necie twarz " standardowej" polki stworzona przez AI. I ta twarz, to byla twarz mojej kolezanki Z podstawowki, kropka w kropke! Odpowiedz Link Zgłoś
ansziy80 Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 11:47 Za kilka lat algorytm korporacji, urzędów będzie skanował zdjęcia w CV i na tej podstawie premiował lepszych kandydatów. Skoro obecnie algorytm leci po słowach kluczowych to czemu nie po kształcie nosa albo czaszki? Równie merytoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 13:28 trampki-w-kwiatki napisała: > Zauważ, że wszyscy ładni. On nie generuje brzydkich twarzy 🤔 Tak? To ja według copilota. Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 13:49 wybitniemondry napisał: > Tak? > To ja według copilota. To shitowe oprogramowanie nawet starego dziada z wódą i papierochem przedstawia jak wymoczoną w domestosie woskową lalkę. Ludzie. Postarzanie i "brudzenie" grafiki tak, aby wyglądała bardziej realistycznie, wymyślono ze 30 lat temu. Cofamy się właśnie przed te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 14:10 To shitowe oprogramowanie nawet starego dziada z wódą i papierochem przedstawia jak wymoczoną w domestosie woskową lalkę. Ludzie. Postarzanie i "brudzenie" grafiki tak, aby wyglądała bardziej realistycznie, wymyślono ze 30 lat temu. Cofamy się właśnie przed te czasy. Eno, przecież oprogramowanie tworzą ludzie na podstawie zapotrzebowania. Każdy może się nauczyć i stworzyć własne. Albo poprosić swojego modela, żeby nie woskował. Wybitniemondry bez wosku wyglonda ponoć tak: Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 14:28 pyra_w_kraku napisała: > poprosić swojego modela, żeby nie wosk > ował. Wybitniemondry bez wosku wyglonda ponoć tak: Trochę lepiej, ale nadal za ładny na dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 14:31 dracaria napisała: > Trochę lepiej, ale nadal za ładny na dziada. Oczywiście. Wyglądam dużo gorzej. Ale jedno się zgadza, wódka w butelce nie jest kolorowa. Nie piję kolorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 11:56 Tak zwana AI to rak. Prawie wszystkie te obrazki, z wyjątkiem może jednego, są absolutnie obrzydliwe - plastikowe, puste, infantylne. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 12:46 no co z tego? zobacz, jaki zachwyt wzbudzają. radość jest nieprzytomna. dla mnie są kwintesencją kiczu, który definiuję jako zero szacunku dla odbiorcy. taki wizualny fastfood. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 14:41 Ale przecież nikt nie twierdzi, że te obrazki mają jakąkolwiek wartość artystyczną. To trochę zabawa, trochę miłe łechtanie naszej próżności. Nad ślubnymi portretami królowych, w których dodawano im wdzięku a ujmowano śladów po ospie, też rwiecie szaty? A to jestem ja. Najbardziej podoba mi się tytuł "dzieła" (nie narzucałam): Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 15:00 zla.m napisała: > To trochę zabawa Jest różnica między zabawą klockami, a krowimi plackami. Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 14:53 Halo halo, czy jest na sali Kontekst? Ironia i Zabawa mają przerwę obiadową. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zapytałam swój model językowy... 30.01.26, 14:24 Obrazki generowane przez panczata kojarzą mi się z horoskopami. Żaden horoskop nie powie, że np. strzelec jest leniwym, otępiałym dziadem bez ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Zapytałam swój model językowy... 31.01.26, 12:11 krwawy.lolo napisał: > Obrazki generowane przez panczata kojarzą mi się z horoskopami. Żaden horoskop > nie powie, że np. strzelec jest leniwym, otępiałym dziadem bez ambicji. Predzej ryby. Strzelec jest ambitny do bolu i pracowity jak koń A umysl ma bystry, wprawdzie nie az tak jak wodnik, ale nic mu nie brak Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zapytałam swój model językowy... 31.01.26, 12:13 Pisałem o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Zapytałam swój model językowy... 31.01.26, 12:16 krwawy.lolo napisał: > Pisałem o sobie. Moze jestes zbyt krytyczny, strzelce sa super Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Zapytałam swój model językowy... 31.01.26, 12:19 kotejka napisała: > strzelce sa super Prawda. Jestem strzelcem, więc wiem. Odpowiedz Link Zgłoś