Dodaj do ulubionych

Wontek na piontek

• ritual2019 Re: Wontek na piontek 30.01.26, 14:13
      Zmeczona farbowaniem wlosow poprosilam czata o zrobienie mnie siwej I musze przyznac, ze jest lepiej niz myslalam

Ladnie wygladaja na zdjeciu
      Ja sie nie moge przekonac do siwych, mam jej tylko z przodu, farbuje odrosty regularnie. Wlasnie moja fryzjerka mi potwierdzila termin na 11-tego. Robie highlights czekoladowe z przewaga red copper. Wyglada super, zbieram komplementy i bardzo mi w tym kolorze do twarzy.
      • ritual2019 Re: Wontek na piontek 30.01.26, 14:14
        Lubie siwe u niektorych kobiet ale u siebie to jest no go.
        • homohominilupus Re: Wontek na piontek 30.01.26, 20:11
          Mam podobnie
    • majenkirr Re: Wontek na piontek 30.01.26, 14:32
      szarmszejk123 napisa艂(a):
      > Zmeczona farbowaniem wlosow poprosilam czata o zrobienie mnie siwej I musze przyznac, ze jest lepiej niz myslalam 馃槄馃槄

Nie wiem jak na czat, ale na tych wszystkich filtrach z r贸偶nymi kolorami to si臋 zawsze lepiej wyglada ni偶 by艂oby to w naturze馃槈
    • chlodne_dlonie Re: Wontek na piontek 30.01.26, 14:47
      S艂onka zazdroszcz臋!
      A fryzurka w tym odcieniu prezentuje si臋 imo naprawd臋 dobrze smile
      P贸jdziesz w to..?
      Bo ja, przyznaj臋, chyba jeszcze nie bardzo sobie wyobra偶am, ale w sumie mam dosy膰 niewiele i w miar臋 r贸wnomierne roz艂o偶one, wi臋c wci膮偶 baleja偶 robi robot臋 wink
    • pepsi.only Re: Wontek na piontek 30.01.26, 15:27
      Bylam na 艂y偶wach i by艂o super 馃 za kilka dni moze powt贸rz臋 馃
      Dzis jestem w pracy a偶 do p贸藕nego wieczora. Og贸lnie to w ten weekend pracuj臋, i najgorzej zapowiada si臋 niedziela 馃槵 no i tak... 馃槵
      Na obiad ros贸艂
      • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 31.01.26, 13:51
        Pi膮teczka! Mam tak膮 faz臋 w tym roku na 艂y偶wy, 偶e chodz臋 3-4 razy w tygodniu 馃ぃ
        Cudownie mi wywala hormony szcz臋艣cia od tego, chodz臋 u艣miechni臋ta jakbym by艂a zakochana 馃榿馃巿
    • mocca25 Re: Wontek na piontek 30.01.26, 16:07
      Zaraz mi zablokuj膮 komp s艂u偶bowy bo trzymam za du偶o na desktopie. dostaj臋 pogr贸偶ki od it, ech
      • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 30.01.26, 16:12
        Desktop posiadasz na personal drive? (Tak sobie przet艂umaczy艂em z niemieckiego.)
        • mocca25 Re: Wontek na piontek 30.01.26, 16:20
          Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale spr贸buj臋. Nie mamy ju偶 osobistych drive (s膮 zarchiwizowane, ale z dost臋pem). Zamiast tego mamy nowy wspania艂y system wsp贸lny, w kt贸rym zapisywanie czegokolwiek trwa wieki. Ludzie , w tym ja, upoczywie zapisuj膮 na jedynym szybkim dostepien czyli desktopie, a potem pr臋dzej wywal膮 ni偶 zapisz膮 jeden dokument w 5 minut (jak dobrze p贸jdzie)
    • dame_de_coeur Re: Wontek na piontek 30.01.26, 16:14
      Plus 13 i w ko艅cu wysz艂o s艂o艅ce ! Rado艣膰 moj膮 pot臋guje zako艅czenie remontu. Plan na weekend to praca, ale niedziela pod znakiem relaksu. Zaczynam odliczanie do urlopu. Na obiad warzywa z kurczakiem curry.
    • mabel_mora Re: Wontek na piontek 30.01.26, 16:23
      weekend imprezowy, impreza bran偶owa z ca艂ej PL, mo偶e Alexis tam spotkam? big_grin
      • wirlan Re: Wontek na piontek 31.01.26, 14:05
        A co to za kosmetyki?
    • mocca25 Re: Wontek na piontek 30.01.26, 18:12
      https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/619614814_1227464459361788_8080815605069918464_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296_tt6&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=s8pjYDPtJL8Q7kNvwEugR-t&_nc_oc=AdnOVnpuZdV7GTbh-IuSvi8ZM69Qgg8p6enyMT-XLZyHzQSjtcyISfqlC7iKgLg93XY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fwaw3-1.fna&_nc_gid=XVnzWR9g4j5zHuDqJIV33w&oh=00_AfqLQrGE-QwRK8bpC0tIqrsFeCa6AYZnTtqgLJkYSCqRIQ&oe=6982AF3E
      • majenkirr Re: Wontek na piontek 31.01.26, 15:39
        馃槀
    • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 31.01.26, 13:53
      Czerpi臋 rado艣膰 z zimy pe艂nymi gar艣ciami, kiedy tylko mog臋 lec臋 na lodowisko, a na obiad, wiadomo, owoce wersji zimowej 馃ぃ
      Jak wida膰, robi臋 mas臋, na rze藕b臋 przyjdzie czas!
      • homohominilupus Re: Wontek na piontek 31.01.26, 15:48
        A co to tam pysznego masz?

Ja na deser dojadam roscon. Hiszpa艅skie tradycyjne desery nie powalaj膮 ale... jak sie nie ma co sie lubi itd

Co za du偶o 艣niegu to niezdrowo. Jest przepi臋knie, bia艂o, czysto, cicho, magia ale musia艂am zawr贸ci膰 bo bardzo wysokie ryzyko lawin. Kawa艂ek tylko przesz艂y艣my, dobre i to.
        • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 31.01.26, 16:12
          Ale masz pogod臋! Pi臋kna ta zimowa kraina czar贸w! Marz臋 o takim s艂o艅cu podczas ferii, obawiam si臋 jednak, 偶e nie dost膮pi臋. W sercu mam zawsze specjalne miejsce dla bia艂ego puchu na tle niebieskiego nieba!

A w kubeczku mam lody z mascarpone, truskawek i czekolady deserowej. Jestem znanym lodo偶erc膮 i kiedy tylko mog臋 to posi艂ek zaczynam od lod贸w, potem dopiero wje偶d偶a drugie danie 馃ぃ
          • homohominilupus Re: Wontek na piontek 31.01.26, 16:15
            Glucose goddess by nie pochwali艂a Twoich eating habits 馃槂

Smacznego!
            • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 31.01.26, 18:37
              Mam tragiczne eating habits i wiem o tym, ale ze wszystkich mo偶liwych przyczyn 艣mierci, ta na cukrzyc臋 wydaje mi si臋 najbardziej atrakcyjna!
              • homohominilupus Re: Wontek na piontek 31.01.26, 19:43
                馃槂

Ja bym.mogla przez zamarzni臋cie
                • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 31.01.26, 20:04
                  O tak, mia艂am kiedy艣 wypadek na nartach i pami臋tam jak ciep艂o, cudownie i przyjemnie zacz臋艂o mi si臋 robi膰, gdy zacz臋艂am odp艂ywa膰 z zimna. Bardzo przyjemne uczucie!
                  • piataziuta Re: Wontek na piontek 31.01.26, 20:11
                    Te偶 znam to uczucie.
                    Co艣 pomi臋dzy ciep艂ym snem, a zbyt du偶膮 ilo艣ci膮 cukru.
                  • homohominilupus Re: Wontek na piontek 31.01.26, 21:39
                    trampki-w-kwiatki napisa艂a:

> O tak, mia艂am kiedy艣 wypadek na nartach i pami臋tam jak ciep艂o, cudownie i przyj
                    > emnie zacz臋艂o mi si臋 robi膰, gdy zacz臋艂am odp艂ywa膰 z zimna. Bardzo przyjemne ucz
                    > ucie!

We藕, to brzmi troch臋 creepy jednk

To musial.byc powa偶ny wypadek, kurcz臋
                    • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 31.01.26, 23:11
                      Waln臋艂am potylic膮 o l贸d i mia艂am problem z pozbieraniem si臋 z ziemi, a by艂am wtedy w g贸rach sama, ma艂o kto przeje偶d偶a艂, nikt nie zwraca艂 uwagi. No i po jakim艣 czasie b贸lu i strasznego zimna zacz臋艂am czu膰 si臋 tak cudownie przyjemnie.
                      Wtedy mnie ol艣ni艂o co si臋 dzieje i zawalczy艂am jak lwica. Momentalnie wr贸ci艂 b贸l i zimno. Tamtego uczucia nie da si臋 jednak zapomnie膰.
                      • homohominilupus Re: Wontek na piontek 01.02.26, 00:39
                        Rany boskie kobieto!!! Nie mam s艂贸w
                        • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 01.02.26, 12:35
                          Spokojnie, min臋艂o 20 lat od tamtych dni i nadal 偶yj臋 馃ぃ
                          Ale ju偶 sama w g贸ry nie je偶d偶臋. I tylko w kasku. Cokolwiek robi臋, zawsze kask!
                          • primula.alpicola Re: Wontek na piontek 01.02.26, 12:42
                            trampki-w-kwiatki napisa艂a:

> Ale ju偶 sama w g贸ry nie je偶d偶臋. I tylko w kasku. Cokolwiek robi臋, zawsze kask!

Ahhahaaa, wyobrazi艂am sobie 69 na stoj膮co w kasubig_grin
                            • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 01.02.26, 21:12
                              Czytam mi臋dzy wierszami, 偶e mia艂a艣 dobry dzie艅 馃ぃ馃お
                            • szarmszejk123 Re: Wontek na piontek 04.02.26, 13:08
                              69 na stoj膮co to chyba nawet lepiej w kasku.
                      • piataziuta Re: Wontek na piontek 01.02.26, 07:18
                        馃槼
    • nenia1 Re: Wontek na piontek 01.02.26, 08:44
      u mnie te偶 s艂o艅ce, w pi膮tek jeszcze nie艣mia艂o, ale sobota pi臋kna, a nawet przepi臋kna. Uwielbiam takie dni. Mr贸z, s艂o艅ce, rze艣kie powietrze. Mam takie r贸偶ne swoje ulubione warunki zewn臋trzne na spacery i wczoraj by艂 w艂a艣nie taki idealny zestaw. Uda艂o mi si臋 natrzaska膰 ponad 20 tys. krok贸w. Cz臋艣ciowo na wolontariacie z psem ze schroniska. Musieli艣my szybko lata膰 bo nie da sobie nic ubra膰.

Mnie si臋 艣wietnie chodzi艂o, zimno plus ruch plus komfortowe ubranie sprawie, 偶e czuj臋 si臋 wy艣mienicie. Ludzi jednak bardzo ma艂o, kompletne pustki, stawy na znacznym obszarze skute lodem, wi臋c musia艂am jeszcze wr贸ci膰 i podsypa膰 ptakom jedzenie.
      G艂贸d. Kaczki prawie depta艂y mi po nogach, a go艂臋bie, jak to go艂臋bie, usi艂uj膮 siada膰 na r臋kach.
      Co ciekawe pojawi艂y si臋 dwa kormorany, ale trzymaj膮 si臋 oczywi艣cie z daleka.
      Wr贸ci艂a te偶 "moja" sroka, ale dzisiaj by艂o ci臋偶ko, bo musia艂a toczy膰 b贸j z kawkami o orzechy. Wyg艂odnia艂e towarzystwo, wida膰 to bardzo.

Po po艂udniu przyjecha艂a c贸rka, zi臋膰 i ma艂y. Poszli艣my na dobry obiad i lody. Lody pyszne z ciep艂ymi malinami. Do tego kieliszek grzanej malin贸wki i czas zlecia艂 do wieczora bardzo przyjemnie.
    • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 01.02.26, 11:17
      tongue_out
      • piataziuta Re: Wontek na piontek 01.02.26, 11:29
        Wieje???
        • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 01.02.26, 11:37
          Wieje. Patio co prawda os艂oni臋te, niemniej wiatr s艂ycha膰. Poza tym, jak na razie, spotka艂em dwa komary a s艂ysza艂em trzeciego. I zat艂uk艂em kit膮* na zewn膮trz jednego, t艂ustego karalucha.

*
          Japonki marki Kito. Spamowa艂em wielokrotnie.
          • piataziuta Re: Wontek na piontek 01.02.26, 11:48
            Poka zdj臋cia!
            • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 01.02.26, 12:06
              Zdj臋膰 jeszcze nie robi艂em. Przyjechali艣my wieczorem.
              • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 01.02.26, 12:07
                Musisz odj膮膰 sze艣膰 godzin. Tu jest 07:07.
                • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 01.02.26, 12:16
                  Pi臋膰!
            • homohominilupus Re: Wontek na piontek 01.02.26, 12:30
              Karalucha?! 馃ぎ
              • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 01.02.26, 14:28
                La cucaracha gigante! 馃榿
            • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 02.02.26, 00:29
              Pierwszy dzie艅 b艂ogiego lenistwa.
              • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 02.02.26, 00:45
                Pla偶a zacna. A ta pani z atrakcyjnym bardzo profilem to mo偶e c贸rka?
                • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 02.02.26, 01:13
                  呕ona. Jakby co, p贸艂tora roku prawie starsza ode mnie.
                  • piataziuta Re: Wontek na piontek 02.02.26, 07:50
                    krwawy.lolo napisa艂:

> 呕ona. Jakby co, p贸艂tora roku prawie starsza ode mnie.

Dobrze, 偶e to napisa艂e艣 bo ju偶 sama prawie pomy艣la艂am, 偶e to ja!
                    • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 02.02.26, 16:12
                      To dlatego Trampki wzi臋艂y j膮 za moj膮 c贸rk臋. smile
                      • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 02.02.26, 18:01
                        Wygl膮da na c贸rk臋, ma taki rze艣ki profil. M艂odzinka taka!
          • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 02.02.26, 02:25
            kity
            • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 02.02.26, 02:35
              脕 propos, eMatka chadza w laczkach? Czy boi si臋, 偶e jej stopy od ca艂ej tej niezdrowo艣ci zgnij膮 i odpadn膮 w ha艅bie?
    • leyla76 Re: Wontek na piontek 01.02.26, 13:40
      Jest pi臋knie. W ko艅cu uda艂o sie pojecha膰 na narty. Pogoda super, snieg idealny tylko ceny na wyci膮gi z roku na rok coraz dro偶sze. 2 doros艂e plus 13sto latek 230ch za dzie艅..
      • a74-7 Re: Wontek na piontek 01.02.26, 14:25
        Piekne fotki, leyla .
        Jak nie lubie sniegu - tak z przyjemnoscia bym tam pojechalawinkbig_grin
        Dobrego sniegu .
      • trampki-w-kwiatki Re: Wontek na piontek 01.02.26, 21:07
        Cudna pogoda! Zazdro!
      • krwawy.lolo Re: Wontek na piontek 02.02.26, 02:29
        Jakby nie by艂o, Leyla jest najlepsza w wersji pierwotnej. Ta unplugged jest okrutnym nudziarstwem. Ty na nudziarstwo nie wygl膮dasz. Ot, skojarzenie z ksywk膮.
    • mocca25 Re: Wontek na piontek 01.02.26, 18:22
      P贸ki nie ma upa艂ow to mnie jest wszystko jaka jest pogoda - dostosuj臋 si臋smile Nawet nie wiem ile u mnie stopni. Mam w plecaku dodatkow膮 czapk臋 ( w tym jedna kominiark臋) , w kieszeniach r臋kawiczki. We艂niane swetry, kt贸re grzej膮. Nawet na co jako cz臋艣c pi偶amy mam pulowerki z merynosa z przeceny (przecena bo chyba kolory im nie wysz艂y). Na spacerze jestem tyle ile wytrzymam.

p.s. wczoraj nast膮pi艂a zmiana plan贸w - przyjaci贸艂ka uzna艂a, ze woli ugotowac kocio艂 go艂膮bk贸w i wszytskich zaprosi膰 ni偶 wychodzic na miasto. Na wynos te偶 dostali艣my ( z has艂em "mo偶ecie sobie zamrozi膰 na p贸xniej", ale ze偶arlismy wszytsko dzisiaj - nie ma nic do mro偶enia). Na juto piek臋 pier艣 indyka, a pan ma艂偶onek robi og贸rkow膮
      • taje Re: Wontek na piontek 02.02.26, 18:02
        Uniqlo ma bardzo przyjazne ceny sweterk贸w z merynosa, nawet bez przeceny. I 艂adne kolory, polecam, kupowa艂am ostatnio mamie. Kaszmir te偶 maj膮 w dobrej cenie.
    • lalkaika Re: Wontek na piontek 02.02.26, 18:00
      A ja bym chcia艂a przepis na gulasz
      • szarmszejk123 Re: Wontek na piontek 02.02.26, 23:37
        O, lalka, no gulasz taki normalny, bez przepisu:p ale z policzk贸w wychodzi super .
    • szarmszejk123 Re: Wontek na piontek 02.02.26, 23:36
      Uroczy艣cie oznajmiam, 偶e m膮偶 w Finlandii m贸wi, 偶e -16 "si臋 czuje" ( tak powiedzial- si sente- nie czepiacie si臋 mnie)
    • andace Re: Wontek na piontek 03.02.26, 13:39
      I specjalnie dla Ziuty por贸wnanie temperatury w Polsce, Belgii i w Holandii i odczuwanie temperatury: w Warszawie s艂onecznie i w Warszawie odczuwalna temperatura jest wy偶sza ni偶 pokazuje termometr, w Antwerpii, Rotterdamie i Amsterdamie jest nawet 9 stopni ni偶sza ni偶 pokazuje termometr.

Niesamowite 馃

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nakarm Pajacyka