wybitniemondry 05.02.26, 06:02 Od jakiego wieku zostaje się starym dziadem? A od jakiego starą babą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotejka Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 06:56 Mentalnie? W glowie? W metryce? W oczach innych? To calkiem rozne kalendarze Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:08 kotejka napisała: > Mentalnie? W glowie? W metryce? W oczach innych? > To calkiem rozne kalendarze E tam kalendarze. W pewnym wieku zostaje się starym dziadem/babą i już. A czucie się młodym, to objaw infantylzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:14 Nie do końca. Starzy faktycznie będziemy wszyscy, prędzej czy później, ale dziadami i babami żeby się stać, to trzeba mieć predyspozycje, nie każdemu się to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:31 szarmszejk123 napisał(a): > Nie do końca. Starzy faktycznie będziemy wszyscy, prędzej czy później, ale dzia > dami i babami żeby się stać, to trzeba mieć predyspozycje, nie każdemu się to z > darza. No nie każdemu. Są ludzie, którzy udają młodych po siedemdziesiątce. Śmieszni oni są. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:40 Pierdulecisz. Moja mama jest po 70. Jest sprawna, wysportowana, ma plany, poczucie humoru, znajomych i zainteresowania, od czasu do czasu pracuje. Swietnie i modnie sie ubiera, zawsze dba o wlosy i skore. Ma dobry kontakt z nastoletnimi wnukami. Jest wspolczesna dojrzala babka, na pewno nie stara baba. Mental, nie metryka robi z czlowieka dziada i babę Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:50 kotejka napisała: > Pierdulecisz. Moja mama jest po 70. Jest sprawna, wysportowana, ma plany, poczu > cie humoru, znajomych i zainteresowania, od czasu do czasu pracuje. Swietnie i > modnie sie ubiera Ponad 70 lat i ubiera się zgodnie z modą? Kobiety to jednak dziwne są Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 15:03 A coz to za ejdżyzm? Moda jest dla nastolatek? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 15:10 kotejka napisała: > A coz to za ejdżyzm? Nie wiem. Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:14 Nie wiem, nie doświadczyłam . Za to ty przekroczyłeś ten wiek dawno temu więc prosimy o relacje. Albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:22 nieobiektywnie napisała: > Nie wiem, nie doświadczyłam . Za to ty przekroczyłeś ten wiek dawno temu więc p > rosimy o relacje. Albo nie. Prosimy? To ile was jest w tobie? No to ma być ta relacja czy nie? Zachowujesz się jak stara baba Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 13:56 wybitniemondry napisał: > > Prosimy? To ile was jest w tobie? Prosimy ja i moje zażenowanie twoim poziomem intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 14:41 nieobiektywnie napisała: > Prosimy ja i moje zażenowanie twoim poziomem intelektualnym. No to stary dziad przeprasza starą babę. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 14:45 Wpisujesz sie w klimat forum, jak nie obwisle podbrody to smecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Stary dziad i stara baba 05.02.26, 14:47 simply_z napisała: > Wpisujesz sie w klimat forum, jak nie obwisle podbrody to smecenie. > No cóż, emamy stają się starymi babami Odpowiedz Link Zgłoś