bywalec.hoteli 09.04.26, 11:16 ...jest na sprzedaż. We Francji, blisko Mont Blanc. Ładna wielkość, bo 430 m2, nie wiem czy jest bukieciarnia albo bażanciarnia. Ktoś chętny? epoznan.pl/news-news-174515-dom_wojciecha_fibaka_wystawiony_na_sprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zandt Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 11:31 Nie kupuje z drugiej reki. Jakby byl nowy, to mozna przemyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 11:38 Bierz, dachów, belek i schodów wystarczy potem na 6 domów. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 12:53 Położenie ładne, wystrój do zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 12:56 Ciekawe, że tego pie...ika z wydawnictwami nie usunięto do zdjęć. Ogólnie nieco za dużo tego wystroju. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:00 I tego rowerka treningowego a broszurki pod schodami wyglądają jakby leżały w recepcji jakiegoś pensjonatu alpejskiego Mogli to chociaż sprzątnąć skoro chcą za ten dom trzy miliony euro. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:11 No o tych broszurkach/wydawnictwach piszę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 15:14 A te broszurki, bo pewnie wynajmował przez booking aczy airbnb. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 17:41 Właśnie dlatego, że chcą za ten dom 3 miliony euro, nie muszą rozpalać kominka do zdjęć i stawiać koszy z owocami. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 18:25 Nikt im nie każe niczego rozpalać tylko ogarnąć graty, które stoją na środku. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 18:32 A graty kto każe ogarniać? Ty? Myślę, że największym ciosem będzie to, że ty nie kupisz takiej zagraconej chałupy, dostaną nauczkę i następnym razem ogarną pod linijkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 18:38 Nadal nie ogarniasz. Ludzie którzy kupują takie domy nie robią tego sami. od tego mają "doradców". Którzy po to poszli na Harward żeby to robić. Ci doradcy przy zakupie nie biorą pod uwagę wystroju tylko ile zgarną za chałupę sprzedając ją za 10 lat. Wykładający kasę nie będzie tam mieszkał. Może nawet nigdy tam nie zajrzy. To inwestycja. Co nie zmienia faktu że chałupę ogarnie służba. Czyli pewnie jakaś ematka. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 18:39 Jest mi to obojętne ale skoro zdjęcia domu zostały upublicznione to możemy je komentować. I jeśli coś jest brzydkie, brudne czy niewygodne to jest takie niezależnie od tego czy mnie stać czy nie Poza tym to jest forum dyskusyjne i można tu gadać nawet o d.upie Maryny. Ty też tego domu nie kupisz a wlazłaś w wątek i komentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 19:32 I jeśli coś jest brzydkie, brudne czy niewygodne to jest takie niezależnie od tego czy mnie stać czy nie Akurat wprost przeciwnie. To że ty coś uważasz za brzydkie czy niewygodne nijak nie oznacza, że takie jest w rzeczywistości. Abstrahując od chyży Fibaka, bo mnie się ona też średnio podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 19:35 Jest czy nie jest to kwestia odbioru. Wyraziłam swoje zdanie na niszowym forum. Żaden agent sprzedający ten dom tutaj nie zajrzy więc wiadomo, że to tylko luźna uwaga. Po to ten wątek powstał. Gdybyśmy mieli niczego nie oceniać, nie wyrażać zdania, nie dysktuować to dawno by to forum upadło. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:21 To jest wystrój "składzikowy" typowy dla domków letniskowych. Niestety na tych zdjęciach prezentuje się wyjątkowo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 12:58 Ogólnie bardzo ładny i położenie zacne. Ale wyczuwam w środku lekki powiew domku letniskowego gdzieś na Mazurach Ta kuchnia, ten kącik wypoczynkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:32 Czyli nie tylko ja to czuję. Może Fibak miał jakieś dobre wspomnienia z takich wakacji na Mazurach i postanowił przenieść ten klimat do Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:35 To znaczy moim zdaniem to jest ogólnie klimat domku letniskowego, niekoniecznie takiego na Mazurach Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:12 Jezu jak ciemno. Lubię klimat schronisk górskich, ale na maksymalnie trzy dni, potem mnie przytłacza. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:32 Ciekawe czy na kanale Perspektywy go skomentują. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 20:04 heca007 napisała: > Ciekawe czy na kanale Perspektywy go skomentują. O tym samym pomyslałam! Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 20:09 elinborg napisała: > heca007 napisała: > > > Ciekawe czy na kanale Perspektywy go skomentują. > > O tym samym pomyslałam! Tylko filmik potrzebny. No i Grzesiu, nikt tak idealnie nie oprowadza! Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 20:31 Cały czas by powtarzał fajnie, fajnie, fajnie Nikt tak nie umie owinąć g.ówna złoty papierek jak on Aaaaa nie, jeszcze pani Marylka z agencji Białe Lwy, która próbuje wynająć dom z właścicielami na stanie za jedyne 14 tysięcy bo w okolicy ją Auchan i kolejka Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 20:37 Pani Marylka jak ktoś nie zna: DOM ZA 14000 Z UDOGODNIENIAMI Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 22:03 Kocham ten odcinek Oraz drugi z mieszkaniem na Powiślu, z którego dziecko samotnej matki może samo chodzić do przedszkola. I które jest "złotym strzałem" Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 13:46 Facet chyba zbiera na okup. Ostatnio wysprzedał swoją kolekcję www.well.pl/art_culture/142/kolekcja_wojciecha_fibaka_sprzedana_najdrozsza_praca_wylicytowana_za_prawie_milion_zlotych,21355.html#google_vignette Odpowiedz Link Zgłoś
zbytomia100 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 14:57 Normalnie patrze na te zdjecia i czuje smrod starego chlopa. I ten pie...ik wszelaki, zapach kurzu i lekow na nadcisnienie. To sie nadaja tylko do generalnego remontu. A biorac pod uwage kariere Fibaka, jako alfonsa, to wrecz obrzydzenie bierze, blehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 16:02 Może i tak, ale patrząc po ulotkach, to to było w wynajmie turystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Dom Fibaka... 10.04.26, 09:38 > I ten pie...ik wszelaki, zapach kurzu i lekow na nadcisnienie. Lepiej bym tego nie ujęła. Chałupa do wyskrobania z zawartości. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Dom Fibaka... 10.04.26, 10:03 Leki na nadcisnienie maja zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Dom Fibaka... 10.04.26, 11:17 princesswhitewolf napisała: > Leki na nadcisnienie maja zapach? > To jest przenośnia poetycka princess 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
partytura2026 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 15:17 Ostatnio mam hype na drewno. Ale tu jednak ciut za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 15:39 Domek ma potencjał. Całkiem fajna kuchnia, brzydka sypialnia. Prawie cały wystrój i część mebli do zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaram1 Re: Dom Fibaka... 10.04.26, 12:41 Kuchnia fajna? jak tam się gotuje na tej kuchence? Dostęp do niej tragiczny. Jak tam się smaży naleśniki? No może leworęczny ma trochę lepiej, ale praworęczny wiecznie będzie obijać łokcie. Aż dziw bierze, że przy takim metrażu ktoś wpadł na tak durny pomysł ustawienia płyty kuchennej. Zlewozmywaka nie widzę, ale podejrzewam, że jednak jest. No ale jeśli jest, to każde nalanie wody na zupę do garnka to łażenie przez całą kuchnię. Poza tym te płytki zamiast blatu. Ani tego porządnie nie zetrzesz, ani okruchów nie zgarniesz, w spinach wieczny syf się będzie zbierał. W jakim celu ktoś umieścił kontakt za płytą grzewczą? Ja architektem nie jestem, nie znam się, ale podejrzewam, że raczej go tam nigdy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 15:49 Strasznie ciemno i ponuro. Duży metraż, a jakoś ciasno... Odpowiedz Link Zgłoś
1nanie27 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 17:38 Wilsztajn może by kupił ? - www.facebook.com/sokzburaka/?locale=pl_PL Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Dom Fibaka... 09.04.26, 19:03 Myślę, że pięknie byś pasował do kurnika, o ile jest tam boks dla kapłonów. Przelicz drobniaki i goń marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
1nanie27 Re: Dom Fibaka... 10.04.26, 09:26 hmm.. wyborcza.pl/7,75399,32718450,melania-trump-nigdy-nie-przyjaznilam-sie-z-epsteinem-wzywa.html#s=S.TD-K.C-B.8-L.2.duzy Odpowiedz Link Zgłoś