Dodaj do ulubionych

Nie mam ani jednej spódnicy

• aqua48 Re: Nie mam ani jednej spódnicy 07.05.26, 13:59
      Mam mnóstwo spódnic bo ja nie lubię spodni, źle w nich wyglądam i źle się w nich czuję. A zimą w spodniach zwyczajnie marznę jak pies.
      Moje spódnice to: z grubej dzianiny z domieszką wełny dłuższe na zimę, plisowane gładkie i we wzorki na jesień, bawełniane na lato, bardzo wygodne z dzianiny dresowej na nieformalne okazje, dwie proste, ołówkowe do pracy, letnie powiewne z jedwabiu. Do wyboru do koloru. Wystarczy dobrać jednobarwną elegancką bluzkę, lub tiszert, na wierzch sweterek, lub marynarkę sandałki albo półbuty i jest gotowy outfit na każdą okazję.
    • dziunia.z.torunia Ostatecznie 10.06.26, 16:04
      Dwie z posiadanych zaniosłam do zwężenia i wygląda to bardzo dobrze - dżinsowe granatowa i biała

Kupiłam też linkowaną wyżej spodenki-spódniczkę, mąż jednak nie jęczy 😁

A także spódnicę podobną do tej kremowej Szarm, tylko czarną - z zaskoczeniem skonstatowałam, że wyglądam w niej i czuję się bardzo dobrze - do szpilek, balerinek, kozaków będzie świetna, mimo że dla mnie to przedziwna długość, bo przyzwyczaiłam się do takich przed kolana, ale naprawdę bardzo mi w niej fajnie. Gatta
      • szarmszejk123 Re: Ostatecznie 11.06.26, 09:43
        Bardzo fajna!
    • mizantropka65 Re: Nie mam ani jednej spódnicy 10.06.26, 16:39
      Przeliczyłam, mam 22 - wie. Rożne fasony (ołówkowe, rozkloszowane, trapezowe, plisowane, kopertowe, asymetryczne) na różne pory roku, różne style (boho, wizytowe, dżinsowe, zamszowa). Do wyboru, do koloru. Niżej potwierdzenie - nie widać wszystkich, bo są mocno ściśnięte 😀
    • nieboraczek-raczek Re: Nie mam ani jednej spódnicy 10.06.26, 16:58
      dzianinowa, 20 letnia z lumpeksu na zimę, za kolano i na wszystkie kościelne wyjścia

letnia:
      najbardziej uniwersalna okazuje beżowa czy khaki, do poł łydki, rozkloszowana, jakaś mieszanka z lnem

inne są, bo są
    • kanna Re: Nie mam ani jednej spódnicy 11.06.26, 09:42
      Jesteś moją córką big_grin Ona tez nie ma.
      Chodź do mamusi.
    • mama-ola Re: Nie mam ani jednej spódnicy 11.06.26, 12:17
      > Jakie Wy chętnie nosicie

Wielokolorowe midi lub prawie maxi z jednokolorową górą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka