Dodaj do ulubionych

Tradycyjna piłkoza

12.06.26, 20:33
czyli google zrobiło doodle z osobnikami kopiącymi piłkę.

Bo piłka ma obowiązkowo interesować WSZYSTKICH. Nieważne, że miotający się absurdalnie co parę sekund animowany facet jest cholernie męczący. Nieważne, że wczorajsza animacja z gigantycznym butem była de....na.

Tak, oczywiście, można używać innej wyszukiwarki. Można to, można owo. Zawsze coś można, jak twierdzi ematka.

Niemniej powyższe zjawisko jest Z ZASADY wk...ące.
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 20:41
      Google bardzo czesto ma jakis temat. I nigdy ten temat nie bedzie interesowal wszystkich. Czemu dopiero teraz sie oburzylas?
      • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 20:50
        mikams75 napisała:

> Google bardzo czesto ma jakis temat. I nigdy ten temat nie bedzie interesowal w
        > szystkich. Czemu dopiero teraz sie oburzylas?

1. Ponieważ piłkoza dotyczy w zasadzie wszystkiego. Internetu, telewizji, przestrzeni miejskiej (straszliwie oburzenie brakiem "stref kibica"), przestrzeni prywatnych - restauracji, kawiarni, barów. Kibice wrzeszczą, ryczą i zachowują się, jakby byli na świecie sami.

2. Ponieważ zwykłe doodle nie miota się tak chorobliwie. Większość z nich jest nieruchoma, więc co mi przeszkadza, że obchodzimy stulecie urodzin jakiegoś matematyka - na przykład.

3. Ponieważ gigantyczny but budzi moją odrazę estetyczną.

4. Ponieważ to cholerstwo będzie trwało przez całe mistrzostwa.

Wyjaśniłam czy masz jeszcze jakieś pytania?
        • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 20:51
          Większość z nich jest
          > nieruchoma, więc co mi przeszkadza, że obchodzimy stulecie urodzin jakiegoś ma
          > tematyka - na przykład.

W dodatku jeszcze się dowiem, że takowy żył i działał. A z tego doodle co się dowiem? Że ludzie mają obsesję na punkcie piłki?
          • marta.graca Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:01
            W ogóle przecież nie musisz na niego klikać, by się czegoś dowiadywać.
        • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 20:54
          Mam rade - nauczyc sie filtrowac otaczajacy nas nadmiar informacji, nie tylko tej pilkarskiej.
          Ja tylko zauwazylam, ze w sklepach wszedzie stoja czipsy jakos tam oznakowane. Nie przejelam sie nimi.
          • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:00
            mikams75 napisała:

> Mam rade - nauczyc sie filtrowac otaczajacy nas nadmiar informacji, nie tylko t
            > ej pilkarskiej.

Nie mogę filtrować czegoś, co ewidentnie wali mnie po oczach i nerwach.
            • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:05
              wszedzie i codziennie bombarduja nas reklamami. Tez nie filtrujesz?
              • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:15
                mikams75 napisała:

> wszedzie i codziennie bombarduja nas reklamami. Tez nie filtrujesz?

Ale czego ty się czepiasz? Mojej wrażliwości neurologicznej? Tak, w telewizji nie odfiltruję, jeśli co najmniej nie wyciszę, a i wtedy mnie irytują. W necie mam adblocka. Na ulicy nie odfiltruję.
                • marta.graca Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:17
                  Gdyby tylko można było wyłączyć telewizję...
                  • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:23
                    Za proste. Trzeba wlaczyc akurat jak jest mecz i nie zmienic kanalu i przezywac, ze jest mecz. Zaden inny nieinteresujacy film czy durny program nie wzbudzi takich emocji jak mecz.
                • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:21
                  To ty sie czepiasz. Po prostu kazdy widzi, co chce zobaczyc. Mozna katem oka cos zauwazyc, zignorowac i nie zaprzatac sobie mozgu a mozna roztrzasac i rozdrapywac i nakrecac w sobie negatywne emocje.
                  • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:28
                    mikams75 napisała:

> To ty sie czepiasz. Po prostu kazdy widzi, co chce zobaczyc.

Nie - każdy widzi to, na co mu neurologia pozwala. Dla mnie ten piłkarz to jakby nad tobą ktoś stał i co chwila lekko uderzał cię w głowę. Rozumiesz nareszcie?
                    • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:45
                      Jak tak bardzo cierpisz, to po co wchodzisz na te strone i sie w niego wgapiasz?
                      • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:47
                        mikams75 napisała:

> Jak tak bardzo cierpisz, to po co wchodzisz na te strone i sie w niego wgapiasz
                        > ?
                        Aha, czyli winna jestem ja. Nie gugiel, który mnie kompletnie bezpodstawnie zamęcza tym piłkarzem.
                        • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:55
                          Masz wybor. To juz twoja sprawa, czy z niego skorzystasz.
                          • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:13
                            mikams75 napisała:

> Masz wybor. To juz twoja sprawa, czy z niego skorzystasz.

Jak cię kopią w d..., to masz wybór. To juz twoja sprawa, czy z niego skorzystasz.

Nie dotarło do ciebie, że nie chodzi o wybór, ale o zachowanie firmy Google?
                            • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:16
                              taki-sobie-nick napisała:

> Nie dotarło do ciebie, że nie chodzi o wybór, ale o zachowanie firmy Google?
                              Ale czy do ciebie dociera, że firma Google kieruje się tym, że prawie 3/4 ludzi ogląda mistrzostwa/szuka informacji o mistrzostwach świata, a nie tym, że ty nie oglądasz? Jak produkt firmy google ci nie pasuje, to zacznij korzystać z wyszukiwarek innych firm. To biznes, a nie działalność charytatywna, że ma uszczęśliwiać wszystkich.
                            • angazetka Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:22
                              Zachowanie polegające na umieszczaniu na google doodle obrazka/animacji nawiązujących do czegoś aktualnie istotnego? LOL
                            • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:29
                              Nie chodze w miejca, gdzie mnie kopia, bo mam wybor i z niego korzystam.
                              Jest mnostwo miejsc na swiecie, czy to wirtualnym czy realnym, ktore mi z jakiegos powodu nie pasuja. Moge wybrac.
                        • bi_scotti Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:03

> Aha, czyli winna jestem ja.

Yup, po pierwsze nie przyjmujesz do wiadomosci, ze Google odzwierciedla zainteresowanie majority around the world - mnie sie tez wiele rzeczy (ogolnie w zyciu & na swioecie( nie podoba, ktore podobaja sie wiekszosci ale przyjmuje z pokora moja mniejszosciowa position (no matter what is the matter!); po drugie - definitely nie musisz korzystac z Google - to jest wybitnie Twoj wybor! Ergo - sama jestes winna swojemu poczuciu nieszczescia & wkurzenia. Relax - idz na spacer, nie wlaczaj Google, life is beautiful! Cheers.
                        • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:07
                          Laska, oglądam mecze i korzystam z googla, nawet nie wiem o jakim piłkarzu mówisz. Mam jako główną stronę wyszukiwarki pasek do wpisania wyszukiwania i szare tło z napisem "google". Jak się chce, to się da, jak się od dawna nie miało czego przyczepić, to "niedasie".
                        • iwles Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:08

> Aha, czyli winna jestem ja. Nie gugiel, który mnie kompletnie bezpodstawnie zam
                          > ęcza tym piłkarzem.

Aha, a ty oczekujesz, że cały świat ma się dostosować do twojej nadwrażliwości?

• baletnicazielona Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 07:35

> mikams75 napisała:
                      >
                      > > To ty sie czepiasz. Po prostu kazdy widzi, co chce zobaczyc.
                      >
                      > Nie - każdy widzi to, na co mu neurologia pozwala. Dla mnie ten piłkarz to jakb
                      > y nad tobą ktoś stał i co chwila lekko uderzał cię w głowę. Rozumiesz nareszcie
                      > ?

Na szczęście świat nie musi się kręcić wokół osób, które rysunek odbierają jakby ktoś je lekko uderzał w głowę. Idź na oddział zamknięty albo coś.
            • galaxyhitchhiker Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:15
              Nie wchodź na główną stronę google'a albo zainstaluj sobie blokadę. I po problemie.
          • beata985 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:09
            mikams75 napisała:

> Mam rade - nauczyc sie filtrowac otaczajacy nas nadmiar informacji, nie tylko t
            > ej pilkarskiej.
            > Ja tylko zauwazylam, ze w sklepach wszedzie stoja czipsy jakos tam oznakowane.
            > Nie przejelam sie nimi.

Hahaha...ja jestem tak wyalienowqna, ze jeszcze tych xhipsow nie dostrzegłam....dooddle tez widziałam ale ze ślepa jestem i zazwyczaj w telefonie przeglądam to nie wpatrywałem się so tam za rysunek jest....ogólnie gdyby nie ematka to chyba nie zauważyła bym ze się mistrzostwa rozpoczęły
    • marta.graca Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 20:52
      Obyśmy tylko takie problemy mieli.
    • bi_scotti Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 20:53
      For the record:
      The FIFA World Cup is the most-watched sporting event globally. According to official data from FIFA, approximately 5 billion people—roughly 73% of the world's population.
      Cheers.
      • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:06
        No wlasnie. To wiecej niz jakikolwiek inny temat promowany przez googla.
    • call_me_loretta Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:25
      Moim zdaniem ciekawsze jest to, że w tym roku Google w czerwcu nie na tęczowo big_grin

Pomijając fakt, że na stronę "google.com" to wchodziłam ostatni raz jakieś 50 lat temu, prawdopodobnie dlatego, że mam świadomość, że wpisanie czegokolwiek w pole adresu w przeglądarce internetowej działa jak wyszukiwarka i nie trzeba specjalnie odpalać wyszukiwarki tongue_out
      • chybagupi Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:33
        call_me_loretta napisała:

> Pomijając fakt, że na stronę "google.com" to wchodziłam ostatni raz jakieś 50 l
        > at temu,

50 lat temu miałaś dostęp do internetu?
        • call_me_loretta Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:36
          chybagupi napisał(a):

> 50 lat temu miałaś dostęp do internetu?

Tak
          • chybagupi Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:48
            call_me_loretta napisała:

> Tak

Fajnie.
            Tylko że wtedy nie było Google ani stron internetowych.
            • call_me_loretta Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:57
              chybagupi napisał(a):

> Tylko że wtedy nie było Google ani stron internetowych.

Szokujące big_grin
      • arthwen Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 21:57
        Google jest na tęczowo na co dzień, jakbyś nie zauważyła piepe tongue_out
        A specjalne logo z okazji Pride Month miało cały raz, z jak było 50-lecie tegoż.
        • call_me_loretta [...] 12.06.26, 22:17
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • arthwen Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:22
            A skąd to niby wiesz, skoro od 50 lat nie zaglądałaś? Nie skończył się, bo trudno zakończyć coś, czego nie było.
            • call_me_loretta Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:56
              arthwen napisał(a):

> A skąd to niby wiesz, skoro od 50 lat nie zaglądałaś?

Z memów.
              • arthwen Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 22:43
                Oczywiście, główne źródło wiedzy Piepe - memy. Cóż, jakie źródło, taka wiedza.
    • kaki11 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 22:49
      No, google ma swoje doodle z różnych okazji. Mieli na Igrzyska Olimpijskie, dni matki czy dziecka i wielu innych. Nic nowego, nic dziwnego i nic z zasady wku*wiającego (ogólnie, bo piszesz ogólne, dla ciebie pewnie jest jak wiele innych pierdółek). I wiesz co? żadna z tych okazji nie interesuje wszystkich, pewnie dla niektórych bywają wręcz niekomfortowe czy przykre, ale nie jest to powód by tych dni/okazji nie podkreślać, bo dalej jest ciekaw albo ważny dla wystarczająco wielu.
      • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:42
        I wiesz co? żadna z tych okazji nie interesuje wszystkich, p
        > ewnie dla niektórych bywają wręcz niekomfortowe czy przykre, ale nie jest to po
        > wód by tych dni/okazji nie podkreślać, bo dalej jest ciekaw albo ważny dla wyst
        > arczająco wielu.

Ale musi się ten cholerny piłkarz tak miotać?
        • iwles Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:46

On się nie miota, on zakłada "siatkę" 🤣
        • call_me_loretta Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 00:05

> Ale musi się ten cholerny piłkarz tak miotać?

Nie musi. Wystarczy, że wskażą cię jako proletariat zastępczy i żaden migający piłkarz nie będzie się miał prawa wyświetlać. Brzmi jak jakieś marzenie? Być może, zwłaszcza, że przespałaś ostanie 10 lat.
          • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 01:18

>
            > Nie musi. Wystarczy, że wskażą cię jako proletariat zastępczy

Eeee, proletariat zastępczy jest narzędziem w ręku różnych organizacji. Podobnie zresztą było z właściwym proletariatem.

Co do proletariatu zastępczego, widzę tu pewną grupę, która pełni tę funkcję, ale nie napiszę kto to, bo pewna forumka się odpali.
        • kaki11 Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 01:03
          Pewnie nie musi. Tak jak pewnie inne nie muszą miec czerwieni, kwiatka, fajerwerków, ale oni nie robią ich dla mniejszości których może wszystko wkurzyć. Jak ci doodle tak strasznie przeszkadzają, to ustawiasz sobie coś innego jako stronę startową w przeglądarce, a hasła w google wpisujesz w okienko do adresu strony- wyszuka się ta samo, ale wtedy nie masz powodów do szukania problemu tam gdzie go nie ma, bo zerowym nakładem pracy to omijasz.
          • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 01:16
            kaki11 napisał(a):

> Pewnie nie musi. Tak jak pewnie inne nie muszą miec czerwieni, kwiatka, fajerwe
            > rków, ale oni nie robią ich dla mniejszości których może wszystko wkurzyć.

Nie - on robią to dla kibiców, których agresywne ryki wszystkich wkurzają.

I wypraszam sobie, nie wkurza mnie wszystko. Przeżyłam milion doodli i nie zakładałam na ich temat wątków.
            • baletnicazielona Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 07:58
              Tak, oczywiście, każdy kibic to ryczący goryl.
              Kilkadziesiąt ryczących goryli na każdym stadionie.
              A dzieci to jużw ogóle najgorsze.
              • chybagupi Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 09:32
                baletnicazielona napisał(a):

> Tak, oczywiście, każdy kibic to ryczący goryl.
                > Kilkadziesiąt ryczących goryli na każdym stadionie.
                > A dzieci to jużw ogóle najgorsze.

Kilkadziesiąt tysięcy.
                • baletnicazielona Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 10:24
                  Dziękuję za poprawienie. Chodziło mi o kilkadziesiąt tysięcy właśnie.
        • healios Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 13:50
          Mi sie nie miota, moze dlatego ze mam animacje wylaczone🤔 Probowalas? Od razu ci sie lepiej zrobi
          • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 21:18
            healios napisała:

> Mi sie nie miota, moze dlatego ze mam animacje wylaczone🤔

Och, no i od razu ta złośliwa emotka. Nie wiedziałam, że można. Jak?
            • m_incubo Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 07:49
              Och, no i od razu ta złośliwa emotka. Nie wiedziałam, że można. Jak?

Googla ci wyłączyli? Wyszukaj sobie.
              • iwles Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 10:50

Polecasz jej korzystanie z googla? TEGO googla, który jest tematem wątku? 🤣
                • m_incubo Re: Tradycyjna piłkoza 15.06.26, 10:36
                  No tak. Przecież żadnej innej wyszukiwarki nie będzie używać, bo to nie koresponduje z jej neurologiczną wrażliwości, więc co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
            • healios Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 19:20
              Na to pytanie odpowie ci chat gpt, nie copilot, za glupi I zmysla. Wszystko zalezy od modelu telefonu.
              A tak na powaznie, bardzo agresywne te twoje posty, taki verbal lashing out, nieproporcjonalne do sytuacji. Jakbys chciala nad tym popracowac to tez polecam chat gpt, on sie nie obrazi I nie bedzie mu przykro jak na niego naskoczysz bez powodu😊
    • eva_evka Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:03
      Patrzysz w to google przez 5 minut oczekując ciekawej fabuły w tej animacji czy raczej otwierasz, wpisujesz i klilasz dalej?
      Przesadzasz.
      • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:31

> Przesadzasz.

Kurde, następna będzie mi dyktować, jaką mam mieć wrażliwość nerwową. Przeczytaj dokładnie podwątek, w którym rozmawiam z mikams.
        • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:32
          Mikams75.
          • kropkacom Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:52
            Jak rany, używaj innej wyszukiwarki.
        • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:42
          Bo to nie jest z zasady wkur**wiające. To wk**wia ciebie, bo lubisz się wk**urwiać. I przeżywać swoje w**wienie, dopieszczać je. Na to nikt ci nie pomoże, co najwyżej twoje nadreaktywne przeżywanie może być irytujące dla innych i mogą zacząć cię unikać Tyle.
        • eva_evka Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 12:53
          Jeśli coś lub ktoś mnie irytuje / stresuje / dołuje to staram się nie poświęcać temu uwagi (nie zawsze jest to możliwe). Jeśli chodzi o Google to jest to bardzo latwe.
          • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 13:47
            Bo tak robią ludzie dbający o swoje zdrowie psychiczne.
          • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 21:17
            Jeśli chodzi o Google to jest to bard
            > zo latwe.

DLA CIEBIE jest to łatwe, dla mnie nie. Mam inną wrażliwość neurologiczną. Nie wiesz, co to znaczy "neurologiczny"?
            • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 21:39
              Co jest trudnego w niekorzystaniu z glownej strony googla?
              • taki-sobie-nick Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 21:52
                mikams75 napisała:

> Co jest trudnego w niekorzystaniu z glownej strony googla?

Sądziłam, że eva_evka ma raczej na myśli fakt ignorowania animacji, proste.
            • kropkacom Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 21:43
              Co ci neurologicznie nie pozwala używać innej wyszukiwarki lub Googla inaczej?
              • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 23:42
                kropkacom napisała:

> Co ci neurologicznie nie pozwala używać innej wyszukiwarki lub Googla inaczej?
                >
                Jej neurologia nie pozwala używać mózgu.
                • kropkacom Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 23:48
                  Nie bądźmy niegrzeczni ale ja od dawna, to co pisze ten nick, traktuje trochę "inaczej". Chciałabym jednak zrozumieć gdzie leże jej konkretny problem. Wtedy jeszcze bardziej spersonalizuje odbiór tego co tu prezentuje.
                  • baletnicazielona Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 07:36
                    Tak, ja też, ale ten tekst o uderzaniu w głowę mi wiele wyjaśnił. Jej konkretny problem leży w tym, że ma zaburzenia nadające się na leczenie psychiatryczne.
                  • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 07:55
                    Problem leży w tym, że ona wie, że są sposoby na uniknięcie tej animacji, ale tego nie zrobi (ani nie zapyta, jak to zrobić) bo nie, bo to google ma się dostosować.
                    • mikams75 Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 12:40
                      Dokladnie tak i wlasnie w tym zachowaniu jest najwiekszy problem moim zdaniem. Takie cierpienia dla cierpienia i przezywanie tego cierpienia zamiast poszukania sposobu jak tego uniknac.
            • eva_evka Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 22:44

> Jeśli chodzi o Google to jest to bard
              > > zo latwe.
              >
              > DLA CIEBIE jest to łatwe, dla mnie nie. Mam inną wrażliwość neurologiczną. Nie
              > wiesz, co to znaczy "neurologiczny"?

Łatwe: nie korzystać z Google tylko z innej wyszukiwarki. Możesz też zmienić na Safari.

To nie NFZ, że nie masz wyboru.
            • healios Re: Tradycyjna piłkoza 15.06.26, 10:23
              Nie wycieraj sobie geby ta wrazliwoscia neurologiczna, nie jestes jedyna z nadwrazliwoscia. Jak ci przeszkadza to pomysl jak zrobic zeby sie przed tym ochronic, a nie tracic energie na bezproduktywne szczekanie. To mowie ja, autystka z nadwrazliwoscia na wszystko
    • brenya78 Re: Tradycyjna piłkoza 12.06.26, 23:49
      Rozumiem Cie doskonale.
      Ale mam pytanie - czemu wchodzisz na strone googla? Przeciez rownie dobrze mozesz wpisac w pasek na gorze i tez wyszukiwarka dziala, a nie wyswietla sie ten kopiacy pilkarz.
    • nieobiektywnie Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 01:26
      Dla mnie piłka nożna jest tak bezdennie nudna że też nie rozumiem jej fenomenu. W większości mniej irytuje. Drażnią mnie też wszelkie newsy na portalach o piłce. Jedyne co mnie napawa radością w tej całej piłce nożnej to fakt że mój szef pójdzie na urlop albo będzie nieprzytomny przez nocne mecze i będę miała święty spokój przez miesiąc.
      • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 13.06.26, 09:06
        Zaraz, na portalach o piłce denerwują cię newsy o piłce? Ok. Wyższa logika.
        • nieobiektywnie Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 18:44
          Na portalach informacyjnych. Wyświetlają się na czerwono na górze strony co mnie irytuje bo w ogóle mnie to nie interesuje. Cały miesiąc.
          • angazetka Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 19:11
            Wyświetla się w ten sposób cała masa informacji, którego kogoś nie interesują.
            • nick_z_desperacji2 Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 20:56
              Jakby policzyć, ile wisi tenis, to pewnie łącznie dłużej niż miesiąc. Oskary - minimum tydzień. I tenis i Oskary mogłyby dla mnie nie istnieć. Olewam, jak każdą informację, która mnie nie interesuje. Szkoda zdrowia na irytowanie się, bo w serwisie nie ma tylko subiektywnie ciekawych informacji.
    • kamin Re: Tradycyjna piłkoza 14.06.26, 07:33
      Fajna ta animacja. I dzięki niej dowiedziałam się, że są mistrzostwa świata w piłce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka