Dodaj do ulubionych

CATERING - pilne:-)

29.11.04, 20:28
W sobotę odbędzie się chrzest Marysi.
Szukam atrakcyjnej oferty jedynie bufetu zimnego - (chrzest jest rano) -
obiad chcę zrobić sama (bo skromnie mówiąc dobrze gotuję i mam w planach 2
szybkie dania głównesmile.
Czy znacie jakieś firmy cateringowe/restauracje godne polecenia.
Obserwuj wątek
    • jagienkaa Re: CATERING - pilne:-) 29.11.04, 21:29
      domyślam się że chodzi o Warszawę?...
      a jakie jedzenie Cię dokładnie interesuje?
    • nothfingface Re: CATERING - pilne:-) 29.11.04, 21:47
      Znam w Krakowie, jeśli chodzi Ci o inne miasto, to napisz jakie, a prza tą
      firmę z krakowa, dowiem się co innego można Ci polecić. Oni wspołpracują z
      wieloma firmami w kraju i za granicą. Pzdr
      • nothfingface Czyli.... 29.11.04, 21:48
        umasumak - znowu się nie przelogowałam wink)
        • mharrison Re: Czyli.... 30.11.04, 07:49
          Jako Warszawianka zapomniałam nawet napisać skąd jestem. Ach te manierysmile
          Myslałam o bufecie złozonym z półmiska mięs (pieczonych), ryb, dipów, 2-3
          sałatek. Raczej "międzynarodowo", niż typopo po polsku. W jednej z restauracji
          na Foksal (którą juz znam z dobrego cateringu bufetowego) zaproponowano mi taki
          zestaw z drobnymi ciastkami za 80 zł na osobę. Wydaje mi się, że to trochę za
          drogo jak na same przekąski. Spróbuję więc obdzwonić jeszcze kilka restauracji
          dzisiaj.

jeśli macie jakieś pomysły, to proszę podzielcie się. W piątek już przyjeżdzają
          teściowie i wolałabym spędzić czas właśnie z nimi niż w kuchnismile
          • aniaop Re: Czyli.... 30.11.04, 09:35
            Sluchaj, u nas catering LOTowski tez robi takie rzeczy. Sama wielokrotnie
            zamawialam polmiski ryb, mies pieczonych, salatki, ciasta, torty i potrawy
            swiateczne. Tylko, ze ja zawsze odbieralam to osobiscie w stoisku firmowym albo
            na Sekundowej. Ale moze moga tez dowiesc. Sprobuj zadzwonic 606 68 68 (to jest
            akuarat stoisko w naszym budynku firmowym, ale na pewno podadza telefon do
            centrali).
    • bojana Re: CATERING - pilne:-) 30.11.04, 09:35
      Polecam Santorini. Oni co prawda są drodzy co do zasady, ale robili catering na
      imprezę, którą niedawno organizowaliśmy i wyszło naprawdę sensownie. Jedzenie
      było naprawdę pyszne, wszyscy to podkreślali, właśnie takie międzynarodowe.
      Pozdrawiam

....................................
      I co na to NATO?
      NATO na to nic
    • mamadawida1 Re: CATERING - pilne:-) 30.11.04, 13:56
      Polecam firmę cateringową Fiesta, jedzenie bardzo dobre i niedrogo. Mieszczą
      sie gdzieś na ul. Bema.
      • alaskowska Re: CATERING - pilne:-) 30.11.04, 15:24
        bracia wisniewscy, polecam -pyszne
        www.catering-wisniewscy.pl/
        niestety nie znam cen, bo jadłam, ale nie płaciłam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka