milka_milka 03.12.04, 15:45 Witam! Chciałaby się dowiedzieć, czy któraś z Was ma może orbitrek, kupiony w TV-Markecie. Jak się sprawuje? Zastanawiam się nad takim zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: Orbiterk - czy ktoś ma? 03.12.04, 22:03 nie wiem gdzie kupiony ale mam do ćwiczeń jest rewalacyjny - przedewszystkim na nogi i pośladki... mój stoi niestety w piwnicy i nie chce mi sie schodzić zeby poćwiczyć... ale polecam! kiedyś ćwiczyłam i byłam zadowolona! na pewno nie jest to jakiś tam pic na wode tylko dobry przyrząd do ćwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: Orbiterk - czy ktoś ma? 08.12.04, 15:01 Cześć, mam , kupiony właśnie w tvmarkecie, rewelacja!!! i wizualnie ładniejszy od tych tańszych z hipermarketów. Jeśli masz samozaparcie to szybko zauważysz efekty, ja ćwiczę pół godz. rano i pół wieczorem, dotąd myślałam, że pupę mam nie do pokazywania, a po 3m na orbitreku mogłabym reklamować stringi )). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu joisana...........? :) 08.12.04, 22:55 pół godz????????????????????? o matko ja sie zmobilizowałam , ćwicze trzeci dzień ale po 10 min wysiadam i to na lekkich obrotach , do tego robie brzuszki i inne ćwiczenia na brzuch , ograniczyłam tez zarcie... moze pomoże... ale mnie pocieszyłas z tym tyłeczkiem a jak twoje nogi? i czy w ogóle coś schudłaś? Odpowiedz Link Zgłoś