Dodaj do ulubionych

Słuchacie Trójki?

03.12.04, 21:19
Ja tak,regularnie odkąd jestem na wychowawczym.Lubię poczucie humoru i styl
prowadzenia Piotra Barona, chętnie słucham " Za a nawet przeciw" K.
Strzyczkowskiego, którego zresztą cenię za doskonałą
umiejętność "fechtowania" słowami, za refleks i żarty.Drażni mnie natomiast
głupawy śmiech pani Dobroń, nie przepadam za M. Rokosem, a nową zabawę z
kayah uważam za kompletny niewypał(dobór osoby i te jej teksty jakby czytane
z kartki.
A co podoba się Wam lub Was drażni?
Pozdrawiam fanów karpiowych piosenek.
Obserwuj wątek
    • catalinka Re: Słuchacie Trójki? 03.12.04, 21:56
      Ja teraz wogóle nie słucham radia, bo mam radio przy tunerze do DVD i moje
      panny wolą ogląda bajki i sluchac piosenek w stylu Jedzie pociąg z daleka. Ale
      jeżeli tylko dorwę się do radia to oczywiście zawsze Program 3, choc jest już
      inny niż kiedyś. Jestem starą słuchaczką 40 na karku. Pozdrawiam
      Kasia
      • iberka Re: Słuchacie Trójki? 03.12.04, 23:45
        a ja mam tak malo mozliwosci do sluchania 3 ,ze jesli juz gdzies jest to
        slucham i sluchamsmile bardzo lubiesmile
        Iza

p.s. brak 3 w domu zawdzieczam Kubeczkowi,ktory umiejetnie poradzil sobie z
        tunerem radiawink
    • gagunia Re: Słuchacie Trójki? 05.12.04, 08:42
      slucham trojki od 13-14 roku zycia. teraz troche rzadziej, bo "sluchanie"
      uzaleznione jest od Kacpra. przelacza mi radio z 200 razy dziennie, wiec
      slucham roznych stacji, ale z ukierunkowaniem na trojke smile
      • malusia83 Re: Słuchacie Trójki? 05.12.04, 12:12
        oj...nic mi nie mow o tej "zabawie" z Kayah (jeszcze ten głupawy tekst o
        harleyu: A JAK WYGRASZ TO DASZ MI SIE PRZEJECHAC?" beznadziejasmile) az to tak jak
        pisalas lubie barona no i lubie moj ukochany trojkowy ekspress, który prowadzi
        kostrzewa o 20...mhm...w ogole uwielbiam muzyke jaka on proponujesmile Lubie
        posluchac Manna...ale nie znosze, fuj fuj fuj...T. Kamella...orazka, prowadzi
        randke w ciemno, teleekspress, w ogole cala jedynke i jeszcze sie tam musial
        wcisnac...ma okropny glos nie pasuje do radia...wywalilabym go od razusmile

pzdr
        ada
    • milarka Re: Słuchacie Trójki? 05.12.04, 13:36
      Jak tylko się da to słucham,
      bardzo lubię Piotra Barona, Kubę Strzyszkowskiego, Marka Niedźwieckiego,
      Marcina Kydryńskiego, Magdę Jethon. No i oczywiście Artura Andrusa.

Jeżeli chodzi o nową zabawę z Kayah to jest podobna do innych zabaw serwowanych
      wcześniej o tej porze - te wszystkie zgadywanki są zawsze banalnie proste po
      to, by dzwoniło jak najwięcej ludzi. No ale trudno. Wolę jeden taki durny
      konkursik niż to co się dzieje na innych stacjach radiowych.
    • polakr Re: Słuchacie Trójki? 05.12.04, 21:16
      TAK! Odkąd pamiętam, czyli pewnie juz co najmniej 25 lat. Lista Trójki, Kuba
      Strzyczkowski, karpiowe coroczne piosenki to moje ulubione.
      Ale szczerze powiedziawszy tęsknie za Trójką choćby sprzed 7-10 lat. Teraz
      niestety upodobniła sie do innych stacji komercyjnych i już sie tak bardzo nie
      wyróznia. Poza tym nie ma w niej już M. Olejnik, T.Sianeckiego czy Wałkuskiego
      a kiedyś poranne zapraszamy do Trójki było moja ulubioną audycją. Baron jest
      też ok, ale ostał sie tylko jeden. Szkoda, że ktoś tak bardzo chcial
      skomercjonalizować Trójkę...
      Może jeszcze kiedyś wrócą te stare dobre czasy... wink
      Pozdrawiam fanki Trójki!
      Pola
      • mamakochana Re: Słuchacie Trójki? 06.12.04, 08:07
        Trójka towarzyszy mi codziennie w dordze do i z pracy. No i w pracy też mam
        cichutko trójeczkę włączoną. W piątek czekałyśmy z Zośką na premierę Karpia a
        później słyszałam jak Mała podspiewuje "Krok po kroku krok po kroczku idą
        swięta..." Musze kupić płytę koniecznie.

Jak dla mnie nie ma dla trójki konkurencji. Baardzo lubię audycję popołudniową
        (jak wracam z pracy). Czasami mam wrażenie że któs czyta w moich myślach w
        doborze tematów. Nie ma głupawego paplania które tak mie mierzi w innych
        stacjach ale zgadzam się że konkurs z Kayah jest niewypałem.

Pozdrawiam słuchaczki Trójki wink))
        • melka_x Re: Słuchacie Trójki? 06.12.04, 09:48
          To była moja ukochana stacja. Kaczkowski w dużej mierze odpowiada za dobór płyt
          jakie mam teraz w domusmile. Ale od długiego czasu Trójka się psuje i coraz
          bardziej przypomina komercyjne stacje. Nie mam nic przeciwko Zetce czy RMF, ale
          od Trójki oczekiwałam czegoś innego, czegoś więcej. A tu muzyka koszmarna,
          gdzie te czasy gdy Trójka kształtowała gusty, najlepsze audycje upchnięte
          późnymi wieczorami, czy w nocy, a w ciągu dnia młócka i coraz słabsza
          publicystyka. Mniej więcej od roku słucham TOK-u, w dużej mierze zastępuje mi
          TV.
          • balbina16 Re: Słuchacie Trójki? 06.12.04, 15:57
            Zgadzam się z Tobą całkowicie! Dzisiejsza Trójka to juz nie to samo co kiedyś,
            niestety.
            Dziś Trójka to juz nie te same klimaty co kiedyś, ale tak jakoś z sentymentu i
            przywiązania słucham jej cały czas.
            Pozdrawiam,
            Gosia
    • echna Re: Słuchacie Trójki? 06.12.04, 09:42
      Słucham i uwielbiam trójkę. A nie moge się doczekać godz. po 11.00. Dzieci
      wiedzą lepiej, po prostu niesamowite. Jestem wtedy w pracy, daję głośniej i
      umieram ze śmiechu. Pozdrawiam Wszystkie trójkowiczki
    • aneta76 Re: Słuchacie Trójki? 06.12.04, 13:31
      Ja tez slucham Trojki kiedy tylko moge. Uwielbiam Barona, ale jestem wdzieczna mojej corci, ze ostatnio go coraz mniej slucham (bo mnie budzi dopiero przed osma). Poza tym Dzieci wiedza lepiej jest super no i za Andrusem przepadam. Oczywiscie jak co roku czekalam na inauguracje Karpia i tez mi sie podoba...Troche zaluje, ze muzyka w Trojce sie upodobnila do RMFu czy Zetki, ale na szczescie poziom troche lepszy wciaz jest.
    • mopek1 Re: Słuchacie Trójki? 06.12.04, 20:39
      Zgadzam się to nie to co kiedyś, ale innych stacji w ogóle nie da się słuchać
      taki chłam sad
      I zgadzam się do kwadratu, że pani Dobron nie pasuje do tego radia! Skąd oni
      wytrzasnęli te babę i czemu na litośc boską ją trzymają !!!

• setia Re: Słuchacie Trójki? 06.12.04, 20:41
      Tylko Trójkismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka