bojana 18.01.05, 10:13 Czy są jakieś szanse na odfilcowanie??? Kiedyś coś tam słyszałam, że są sposoby. Pomocy, tak go lubię... Pozdrawiam ............................... ..... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamajki Re: sfilcowany sweter 18.01.05, 10:23 słyszałam,że moczymy fasolę w wodzie a później w tej wodzie sweter sama nie robiłam tego, więc nie wiem czy to skuteczny sposób? pozdrawiam Asia mama Mai Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: sfilcowany sweter 18.01.05, 11:08 Podobno pomaga moczenie swetra w mleku (najlepiej całą noc). aga Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: sfilcowany sweter 18.01.05, 12:26 Dzięki, zacznę od mleka. Zobaczymy Pozdrawiam ............................... ..... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: sfilcowany sweter 19.01.05, 11:31 Wyplucz sweter w wodzie z dodatkiem balsamu do wlosow, chlapnij porzadnie, tak zebys poczula ze woda jest "sliska". Po obcieknieciu na mokro rozciagaj. skopiowałam z forum "poradnik domowy" Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: sfilcowany sweter 19.01.05, 14:55 dzięki)) pozdrawiam ............................... ..... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
okri udało się ? 24.01.05, 14:05 ...tak z ciekawości pytam, bo też mam jeden sfilcowany sweterek... POzdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: udało się ? 25.01.05, 10:43 Sweter był trochę sfilcowany i zastosowałam metodę na odżywkę. Efekty są, ale nie do konca takie jak sie spodziewałam. Napwewno warto spróbować. Być może, że w przypadku mocniej sfilcowanego efekty są b. spektakularne. Pozdrawiam ............................... ..... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś