mayessa 22.02.05, 10:17 Wiem, wiem, ze to nie to forum ale wiadomo- tu odpowiedz moge dostac znacznie szybciej.Chodzi mi o taki lek na zapalenie zyl- jakos sie nazywa "myr.." czy "my..."-costam.Moze znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegatka Re: zapalenie zyl 22.02.05, 15:47 Nie mam pojęcia o jaki lek chodzi ale może znajdziesz go tutaj www.leki.med.pl/leki.phtml?nazwa=M&nazwam=&prod=&choroba=&menu=3&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: zapalenie zyl 22.02.05, 19:33 Cleksane ( sól sodowa enoksaparyny ) Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: zapalenie zyl 22.02.05, 19:34 Clexane - (w poprzednim błąd, przepraszam.) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: zapalenie zyl 22.02.05, 22:29 Kurcze, dzieki ale nadal go nie znalazlam.To chodzi o ten konkretnie na m.Mimo to baaardzo dziekuje.Na Was zawsze mozna liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
igakinga Re: zapalenie zyl 22.02.05, 23:38 chodzi mi po glowie mydocalm, choc to miotonolityk przede wszystkim, dziala tez na naczynia w pewnym stopniu, ale to jest jego dodatkowe dzialanie, wiec pewnie o czyms innym myslamlas. jak cos wymysle to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś