jtjarosz 25.02.05, 11:50 Wie moze ktos czy w Olsztynie jest basen gdzie mozna by z dzieckiem polrocznym popływac? Dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_dominika Re: basen w Olsztynie 25.02.05, 12:17 Musisz dowiedzieć się w OSIRze - na pewno jest coś takiego, bo jakiś rok temu słyszałam o nauce pływania dla takich maluchów. Sama bym chętnie pouczęszczała - mój Domo ma co prawda już 1,5 roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yellow1 Re: basen w Olsztynie 25.02.05, 16:27 Jest nauka plywania, podobno fajna, ale kosztuje niestety bardzo duzo (260 zl za 12 polgodzinnych spotkan), ale jest tansza opcja. W kazda niedziele OSIR otwiera maly basenik, woda jest podgrzewana do 31 st., bilet dla dziecka kosztuje 7 czy 8 zl, rodzic wchodzi za darmo. Jest oczywiscie opieka ratownika. Nie wiem jak to wyglada w praktyce, wybieralam sie co prawda, ale moje zapedy ostudzily dwa przypadki dzieci znajomych, ktore zalapaly na basenie grzybice Takze chyba sobie odpuszcze... Odpowiedz Link Zgłoś