Dodaj do ulubionych

DEPILATOR ?????

26.02.05, 23:20
Pojęcia nie mam,a noszę się z zamiarem kupna.Podpowiedzcie kobitki który
wybrać???

Pozdr
Obserwuj wątek
    • petto Re: DEPILATOR ????? 27.02.05, 11:01
      philips polecam , braun gorszy.
    • agacz2905 Re: DEPILATOR ????? 27.02.05, 11:35
      W zeszłym roku dostałam od męża na imieniny Philipsa model Satinelle HP
      2840/31, nie był zbyt drogi, a ja jestem zadowolona i szczerze polecam
      (poprzednio używałam epilady - tragedia, nie polecam).
      Agnieszka
      • joasiiik25 Re: DEPILATOR ????? 27.02.05, 13:17
        moj depilator lezy nie uzywany, wole inne sposoby pozbywania sie "wloskow"
        depilowanie nog bylo niestety i nadal jest dla mnie zbyt bolesnesad
    • ma.dzia Re: DEPILATOR ????? 27.02.05, 13:31
      Jam mialam Philipsa i depilowalam sie przez 4 lata. Jednak bylo coraz gorzej bo
      nie radzilam sobie z wrastajacymi wloskami, ktore byly coraz slabsze i coraz
      wiecej ich zostawalo pod skora. Przestalam depilowac i nie zaluje. Narazie gole
      zyletka ale maz mi obiecal depilacje laserowasmile co prawda dopiero jak urzadzimy
      nasze mieszkanie i zmienimy samochod na nowszy... Zostaje mi czekacwink
    • kawka74 Kurczę, bohaterka ;) 27.02.05, 13:37
      miałam depilator Philipsa, ale odstawiłam, moje cierpienie było niewyobrażalne wink jednakowoż oceniam ten depilator jako niezły
      • anula52 Re: Kurczę, bohaterka ;) 04.03.05, 13:59
        używam depilatora od ponad 9 lat, mam Phillipsa Satinelle.Do bólu się
        przyzwyczaiłam,ale moje nogi po takiej depilacji wyglądają okropnie sadNie
        dosyc,że wrastają mi włoski(pomimo częstego peelingu)to na dodatek skóra ,
        szczególnie na udach wygląda jak "gęsia skórka".Oczywiście każda z nas ma inną
        skórę i Tobie akurat może odpowiadać taka forma depilacji, ja jednak odradzamsad
        Jeśli to Twój 1-y depilator , to może wypróbuj Braun Easy Start? Pozdrawiam.
    • czajkax2 Re: DEPILATOR ????? 27.02.05, 13:44
      Ja miałam ale tylko raz uzylam.Ból ból ból-tylko tak moge opisac swoje
      doświadczeniesad Jednak wole raz w miesiącu zrobic sobie woskowanie ciepłym
      woskiem.
    • olamad Re: DEPILATOR ????? 27.02.05, 17:25
      Philphs, zdecydowanie. Przetestowałam wiekszosć obecnych na rynku firm i ten
      jest nallepszy. Obojętnie jaki model, bo tak naprawdę różnia sie tylko
      dodawanymi do nich gadżetami. Teraz mam najprostszy Satinelle i jestem bardzo
      zadowolona.. A do bólu podczas depilacji trzeba poprostu się przyzwyczaić (o
      ile początkowo uda sie go znieśćsmile)
      Pozdrawiam,
      • maxim31 Re: DEPILATOR ????? 04.03.05, 14:15
        Im krótszy włos, tym mniej boli. Można od czasu do czasu robic woskiem, a latem
        np. depilatorem - ja nie mogę latem czekac na depilację woskiem - włosy muszą
        by na tyle długie, żeby wosk załapał.Mam Philipsa i sobie chwalę.Używam go od 6
        lat.
    • mamadwojga Re: DEPILATOR ????? 04.03.05, 15:12
      Ja mam Satinelle Philipsa. Używam go już wieele lat. Największym problemem są
      wrastające włosy ale podobno te nowsze depilatory mają jakąś końcówkę
      ścierającą. Ja sobie radzę takim delikatnym pumeksem.
      A co do bólu to najgorzej jest na początku. Potem NAPRAWDĘ nie boli aż tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka